2 din 3
2
Vista X64 pe MacBook / MacBook Pro / iMAC - acum SE POATE
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 17.01.08

Am vazut undeva un driver pentru wireless dar nu mai stiu unde. Il caut din nou si poate il gasesc.
capitanul in cazul in care ai Vista X64 activat in BootCamp, poti sa incerci sa te joci un pic cu el si in VMWare Fusion dupa ce il activezi si acolo? Apoi sa schimbi un pic intre BootCamp si Fusion ca sa vezi daca iti reapare activarea lu’ Peste.
Multumesc !

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Corbu - 04 Martie 2008 12:54 AM

P.S. Nu stiu de ce dar vad ca lumea pe forumul asta e un pic reticenta cand vine vorba de experimentat, de lucruri noi in general. Oare asta e trasatura userilor de Mac, conservatorismul ? :D

Pe acest forum lumea e reticentă cînd e vorba de uindăuz, nu de experimente, ai punctat aiurea și alături.
Dacă ne-ai fi propus comenzi de unix utile sau chiar niște linuxisme era altceva…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

@corbu - cand am timp o sa incerc

Momentul NASOL vine acum , pe X64 nu poti instala MACDRIVE !!! alta alternativa sa vezi hardurile de HFS+ ????

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member

Pfff….ne-ai spart smile. Fara MACDRIVE e cam degeaba Vista X64.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

alta alternativa sa vezi hardurile de HFS+ din WINDOWS ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member

Uite AICI inca 6 variante de a citi HFS+ din Windows. Trebuie de vazut si care merg pe Vista X64.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Corbu - 06 Martie 2008 01:54 AM

Uite AICI inca 6 variante de a citi HFS+ din Windows. Trebuie de vazut si care merg pe Vista X64.

Care ar fi argumentul ce recomandă Vista 64 în defavoarea lui 32? Că e numărul de două ori mai mare? Ce merge mai bine/mai repede pe 64 față de 32?

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member

Vista X32 nu stie sa foloseasca mai mult de 3 Giga si ceva maruntis de ram. Vrei ca Windoza sa iti foloseasca tot ramul (4 GB sau mai mult), atunci pui Vista X64. Si daca esti un pic masochist si te bagi cu softuri specializate si optimizate pentru platforma Windows 64 bit (grafic stuff, editari), atunci vezi si un spor de performanta. Cat de mare este depinde de soft, in unele creste destul de mult (VirtualDUB de exemplu).

P.S. Tiiii dar ce greata de Windows aveti smile......sper sa nu devin AntiCristul pe forumul asta.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

pe 64 bitisori se vad 4gigutzi si plus de asta rupe 3dsmax-ul

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Corbu - 06 Martie 2008 02:14 AM

Vista X32 nu stie sa foloseasca mai mult de 3 Giga si ceva maruntis de ram. Vrei ca Windoza sa iti foloseasca tot ramul (4 GB sau mai mult), atunci pui Vista X64. Si daca esti un pic masochist si te bagi cu softuri specializate si optimizate pentru platforma Windows 64 bit (grafic stuff, editari), atunci vezi si un spor de performanta. Cat de mare este depinde de soft, in unele creste destul de mult (VirtualDUB de exemplu).

P.S. Tiiii dar ce greata de Windows aveti smile......sper sa nu devin AntiCristul pe forumul asta.

Nu, nu am greață, chiar sînt dintre cei care nu au făcut din Steve un idol, dar nici din MS altceva decît un mare merdum. Întrebam doar, nu văd rostul chinului să faci Vista 64 funcționabil, eu oricum nu-l folosesc!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

TRANSMAC….slab rau !!! dc ai partitie de mac si vrei sa pui torentele direct pe ea nu merge ca nu vede hdd ul !!!! MACDRIVE e de vis dar nu merge pe x64 :(

alte idei ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member

singura solutie…..format hdd FAT32 sau NTFS raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
cåpitanul - 06 Martie 2008 04:33 PM

singura solutie…..format hdd FAT32 sau NTFS raspberry

Ntfs,asta-i singura solutie,in sfarsit scapam si de mac os x in felul asta…

Semnătură 

 MacBook
Mighty Mouse BT

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member

din cele 6 doar unu e cu suport ptr x64 ...RESTU’ VARZA MURATA !!! ce i de facut ?

PS: si acela cu suport ptr x64…E FILEMANAGER :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.05.08

in legatura cu driverele de pe partitia ascunsa de pe discul cu leopard al unui macbook pro ma poate ajuta cineva?

2 din 3
2