3 din 3
3
Vista X64 pe MacBook / MacBook Pro / iMAC - acum SE POATE
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.05.07

sa contribui si eu cu cateva informatii:

una din pasiunile mele este designul industrial; mai cochetez un pic cu arhitectura. motiv pentru care atunci cand am renuntat si la ultimul meu pc si am ramas doar cu macuri a trebuit sa gasesc o solutie sa rulez in continuare acad-ul pe un mac. am luat cunostinta ca e riscant sa pui vista x64 pe mac dar, pentru ca autodesk-ul face o varianta de acad pentru 64 bit am considerat ca merita.

am mers pe varianta boot camp + instalare “pe curat” si rezultatul este… chiar peste asteptari. mai mult, este primul contact adevarat cu vista si, la cat il blameaza lumea, pot spune ca nu este chiar atat de rau. nu ma intelegeti gresit, lucrez pe mac de 10 ani, imi place tot ce inseamna apple, dar chiar nu mi-a facut belele. ok, nu mari raspberry

so, masina in cauza este un mbp de 17, 4gb ram.
wifi-ul merge ok, nu se deconecteaza. folosesc un time capsule. vede reteaua, vede si hardul… chiar nu sunt probleme aici.
driverele pentru toate componentele sunt ok si ele, exceptia o face multi-touch pad-ul, care nu are decat functiile de baza. nu ai zoom, nu ai rotate, nu ai scroll, nu ai nici macar tap. asta e buba pe care incerc s-o rezolv in seara asta.
a, mai am o problema cu soarecul wireless. nu-l vede si pace. merge in schimb ala normal.
a mai fost un hop mic la instalarea unui modem. un card de date de la orange (novatel xu870) care megea fara probleme in macos dar nu gaseam driver de vista pentru el. se pare ca nu am cautat de la inceput in primul loc in care trebuia sa caut: la orange pe site. bun. merge si asta acum.

daca stie careva cum poate fi rezolvata problema cu padul, pls let me know.

revin cu completari legate de tastatura (ma refer la iluminare), isight si… ce-o mai fi.

cheers wink

3 din 3
3