Cum am povestit in alt topic , vodafone a avut probleme 2-3 zile cu reteaua , din acest motiv mi-am cumparat o cartela orange prepaid si am descoperit ca iphonele meu se comporta deiferit cu gprs (vodafone) sau cu edge (orange) si anume ; pe linga patratelul albastru pe gprs sau E pe edge , am descoperit ca pe YouTube cu gprs pot sa vad categoriile , “Featured” , “Most Viewed” , pot sa si caut folosind optiunea “Search” si sa vad rezultatele cautarii dar cind vreau sa vad un clip imi spune ca” YouTube videos require an EDGE or WI-FI connection” pe cind cu edge de la orange functioneaza perfect adica pot sa si vad un clip , acestea in conditile in care restul programelor care folosesc conexinea la net , safari , mail , maps functioneaza la fel si cu gprs si cu edge . Vreau sa va spun ca pe gprs se comporta asa de la firmware 1.1.2 de cind a aparut patratelul in loc de E . Poate stie cineva , sau gaseste o modalitate sa il pacalim pe iphone sa creada ca gprs este de fapt edge-ul cu care este invatat sa functioneze .