Hai ca m-am tinut de promisiune, dupa ce m-am chinuit de mi-au iesit ochii din cap sa pot rula Leopard on Parallels server edition.
La poza customize va trebui sa stergi ce apare acolo si sa pui din alea vechi in fereastra de content, trebuie sa plec acum ca o faceam eu.
La diskutil le poti folosi pe cele de data trecuta sunt identice.
Mulțam, se vede frumos, cred că e mai mult decît suficient. Cea mai utilă e poza aia cu opțiunile utilitarelor înainte de instalare, așa ceva nu poți face decît pe secvența asta.
Doar ca trebuei stearsa optiunea “JaS…” de pe poza. Sa nu cumva sa apara in manual. In rest este super.
Doar ca trebuei stearsa optiunea “JaS…” de pe poza. Sa nu cumva sa apara in manual. In rest este super.
Am specificat clar acest lucru cand am urcat pozele…nu am avut timp sa o modific eu, si asa mi-a mancat o noapte aproape pana m-am prins ce trebuie facut…
Din pacate vanilla Leopard nu vrea neam sa booteze in Parallels,inca, asa ca nu am avut alta optiune, si apoi scopul scuza mijloacele…
Ehh pana la urma ati aflat in felul asta si voi ca celebrul JaS is back si lucreaza la un nou build… :p
Nu știu de ce vă chinuiți atâta… Cea mai simplă rezolvare este fotografierea ecranului. Trebuie doar… să știi cum se face.
Și mai trebuie dslr sau compact avansat cu un control manual și fin al focusului pentru a nu apărea dungile, NU se pozează de aproape, ci de la distanță cu tele, evident de pe trepied.
Nu știu de ce vă chinuiți atâta… Cea mai simplă rezolvare este fotografierea ecranului. Trebuie doar… să știi cum se face.
Și mai trebuie dslr sau compact avansat cu un control manual și fin al focusului pentru a nu apărea dungile, NU se pozează de aproape, ci de la distanță cu tele, evident de pe trepied.
Well, daca esti asa meserias in a da sfaturi…de ce nu le faci matale cu sculele din dotare?
Nimic nu se compara cu captura de ecran, poti sa ai tu si mama DSLR-ului, dar daca tii mortis poti sa le faci banner de pus pe blocuri…
Plus ca virgula “chinuiala” duce si la rezultate, adica mai inveti ceva…
Probabil nu ti-ai dat seama ce comic ai fost mai sus…
Dar ma rog, daca tu crezi ca un DSLR, trepied si alte chestii dastea sunt uzuale pentru orice user…
Dar ma rog, daca tu crezi ca un DSLR, trepied si alte chestii dastea sunt uzuale pentru orice user…
Pace, nu vă certați… gata… merge…
Stai lejer ca nu ma cert cu nimeni, doar ca sunt satul de “comentatori sportivi” plini de sugestii, insa nu am vazut pe nici unul sa puna osul la treaba…
Stai lejer ca nu ma cert cu nimeni, doar ca sunt satul de “comentatori sportivi” plini de sugestii, insa nu am vazut pe nici unul sa puna osul la treaba…
Deci mister Kaminireal…eu zic ca cel mai bine ar fi sa nu te mai chinui cu print-screen-uri de astea…cel mai bine ar fi sa iei o foaie alba de hartie si sa te apuci sa creionezi ceea ce vezi pe ecran la instalare Macar un creion si o coala alba de hartie are orice user, nu?
Deci mister Kaminireal…eu zic ca cel mai bine ar fi sa nu te mai chinui cu print-screen-uri de astea…cel mai bine ar fi sa iei o foaie alba de hartie si sa te apuci sa creionezi ceea ce vezi pe ecran la instalare Macar un creion si o coala alba de hartie are orice user, nu?
Hei, vă rog frumos, ce e asta? Care e scopul acestor nervi? Cui folosesc?
Parcă aș fi pe diacritice.ro, acolo-s oamenii așa nervoși și țîfnoși. Gata, stop, break.
Cattus,
Pentru mine subiectul este incheiat. As putea sa-i creionez domnului alex vreo doua de dulce, dar nu ma obosesc, cum spuneam pentru mine sunt doar simpli comentatori sportivi…sunt pline forum-urile de alde dastia plini de pareri, insa daca ii intrebi cu ce se mananca OS X o dau din colt in colt…
Daca nu mai ai nevoie de alte poze eu ies din schema…
Astept un semn cand apare cartea sa-mi zici de unde o pot cumpara.
Cattus,
Pentru mine subiectul este incheiat. As putea sa-i creionez domnului alex vreo doua de dulce, dar nu ma obosesc, cum spuneam pentru mine sunt doar simpli comentatori sportivi…sunt pline forum-urile de alde dastia plini de pareri, insa daca ii intrebi cu ce se mananca OS X o dau din colt in colt…
Deocamdată, eu zic că ajung pozele pe care le-am pus, să văd ce mai zice editura.
Cattus,
Banuiesc ca esti destul de nervos astazi de n-ai observat ca era o ironie la adresa celui care a propus sa se faca poze cu trepied si cu dslr. Ar fi trebuit sa remarci macar zambaretii aia doi pe care i-am pus dupa text.
Chiar vroiam sa spun ca ai facut o treaba foarte buna si ca au iesit fain scree-shot-urile alea…
Cattus,
Banuiesc ca esti destul de nervos astazi de n-ai observat ca era o ironie la adresa celui care a propus sa se faca poze cu trepied si cu dslr. Ar fi trebuit sa remarci macar zambaretii aia doi pe care i-am pus dupa text.
Chiar vroiam sa spun ca ai facut o treaba foarte buna si ca au iesit fain scree-shot-urile alea…
My bad… sorry nu am baut inca cana nr.2 de cafea asa ca ma priond mai greu…
Bine ca nu am creionat nimic la adresa ta lol