update?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 30.11.07

iphone ul meu 1.1.1 otb pina acum nu mi-a facut figuri, de aceea m-ar interesa parerea voastra legata de cele mai noi versiuni 2,3 si 1.1.4 / sunt stabile? merita sa upgradez ? multumesc

Semnătură 

MacbookPro 17” 2.4 ghz, 4 gb ram
macpro 2.8 Ghz
Roland Edirol V4

+ one fruit mixer zanussi : )

ip5 7.0.2
iphone 4s
1.1.1 OTB /3.9 BL (anysim 1.1) => 1.1.4 (iplus2.0b) => 2.0, 2.2, 2.2.1, 3.0 (pwnage tool mac )

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

1.1.4 da

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

În titlu ai scris Update, în conţinutul postului ai scris Upgrade, update, upgrade - what’s the difference?, ce vrei mai exact?

Dacă nu e deblocat iPhone-ul, şi are softul original în el, aşa cum l-ai cumpărat tu, cu licenţă etc., atunci fă liniştit Update sau Upgrade.
Dar cred că iPhone-ul tău este deblocat.
Dacă iPhone-ul tău a fost deblocat, adică decodat ca să meargă şi cu alte cartele decît cu cele pentru care are autorizaţie, atunci nu te sfătuiesc să faci Upgrade sau nici cel puţin Update, fiindcă iPhone-ul o să îşi facă Update sau Upgrade la o nouă versiune de firmware, şi astfel nu vei mai putea utiliza iPhone-ul aşa cum l-ai utilizat până atunci. Va ajune în faza iniţială de “Storage”. Asta însemnând că va trebui să decodezi iar acel iPhone, şi cred că nu vrei asta.
Crede-mă, am testat pe cont propriu, şi aşa s-a întâmplat.

Dar, dacă totuşi vrei să faci update sau upgrade direct la v. 1.1.4 atunci priveşte aici

Una din cauzele pentru care îţi apar problemele despre care nu prea vorbeşti, este şi cea a faptului că, e probabil să ai un iPhone decodat.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 30.11.07

da, e deblocat..a fost un 111 otb si mi l-amdeblocat la vremea respectiva cu anysim ul /  Facind o supozitie logica , bazata doar pe informatiile pe care le detin citind forumurile , cred ca aceste noi update uri ar trebuii sa functioneze bine (asta si daca metoda gasita de hackeri este fiabila, dar in prezent la acest capitol lucrurile sunt clare chiar si pt 1.1.4) cu orice iphone necontind de versiunea de firmware initiala ...pina la urma, hardware, telefoanele sunt aproape identice intre ele. cu mici exceptii : baseband ul parca, etc. dar si aceste obstacole au fost deja ocolite de baieti . in conluzie ma intereseaza sa stiu daca aceste noi versiuni de soft sunt si stabile , pe linga noile inbunatatiri cu care vin.

Am observat ca se recomanda 1.1.4. Ca sa-l duc aici trebuie, intii, sa updatez prin itunes la 1.1.4 si sa folosesc ulterior ziphone2.5 pt a-l debloca sau exista alta metoda ? multumesc

[ Modificat: 04 Martie 2008 04:07 PM de corruptdream ]
 Semnătură 

MacbookPro 17” 2.4 ghz, 4 gb ram
macpro 2.8 Ghz
Roland Edirol V4

+ one fruit mixer zanussi : )

ip5 7.0.2
iphone 4s
1.1.1 OTB /3.9 BL (anysim 1.1) => 1.1.4 (iplus2.0b) => 2.0, 2.2, 2.2.1, 3.0 (pwnage tool mac )

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Prin iTunes se blocheaza la loc, dar daca folosesti softul de are spui nu stiu cum va fi dupa aceea, nu am incercat niciodata, in postul de mai sus ti-am dat un link, foloseste-l.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.12.07

Da, cu ziphone merge belea.

Restore din iTunes dupa care folosesti Ziphone si in 5 min ai telefonul gata. Dupa care poti sa folosesti backup-ul din iTunes ca sa revi la setarile tale.  Eu asa am facut si a mers.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Frumos, ma bucur ca ai reusit. Eu nu am incercat.
Bafta la mai mare.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.03.08

am cumparat un iphone 8GB deblocat in uk dar, dupa ce am luat itune noua versiune de pe net sa blocat ,poate cineva sa ma ajute va rog???multumesc mult.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

melutzu am înteles GATA nu mai posta în toate threadurile că ţi s-a stricat iPhoneul, vezi că ţi-am răspuns în alt thread !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000