M-am grabit, si imi pare rau. De unde imi iau si eu unul? Nici nu conteaza cat costa. Imi place mai ales feature-ul 11: wipe your ass with nanograss si feature-ul 15: the internet is a series of (nano)tubes!!!
eee eu am zis mai putin ca as vrea sa-l vad eu in realitate, nu nepotii mei
pina pe 12 mai il poti admira in muzeul de arta moderna din new york,
este pazit mai ceva ca gioconda… si da, este in stare de functionare, la fiecare ora are loc cite o demonstratie…
ce a fost cind a aparut iphone este nimic comparativ de isteria de a avea acest nokia. in 6 ani este estimata aparitia… daca o sa apara.
si cu 10 ani in urma am fost uimit! a mai avut nokia un parteneriat cu o firma de bijuterii misto, prototipurile au rupt capete, miniaturizarare la max, cu tel intr-un ceas, bratara sau inel… modul de functionare la fel de revolutionar… nu este nicaieri, nu a depasit stadiul de prototip. (pe aunci telefoanele erau ca niste caramizi!)
sincer… nici asta nu va avea o soarta mai grozava. in primul rind din ratiuni de securitate n-o sa fie accesibil publicului. trendul cu aparate un pic mai mari tot de aici isi are saminta. iphone putea fi la jumatate din grosime si la 2/3 din suprafata la aceleasi costuri… teatrul cu lupta impotriva terorismului trebuie sa fie jucat bine pentru ca spectatorii sa se implice.
La cat o sa coste nici asta nu o sa depaseasca stadiul de “desen animat”/“macheta semifunctionala sub un dom de sticla blindata”. Pana la urma pretul de fabricatie o sa-i hotarasca soarta.
Faină foc “jucăria”, telefon-bio ce mai…
Nu uitați că de la astfel de idei/concepte am ajuns să avem tot felul de minunății tehnice si electronice in viata de zi cu zii.
Eu zic ca e un proiect care este demn de o provocare a acestui secol!
Fiecare proiect finalizat, la vremea lui sigur a facut valuri si d.p.d.v. istoric a mai scris o carte.
iPhone este un vis frumos realizat, pe cand Nokia incă visează frumos.
Dar toate la timpul lor…
nu regret nici in ziua de azi ca am renuntat la Motorola.. ce sa mai zic de Nokia
iPhone-ul combina perfect calitatile care mi le-am dorit personal la un telefon.
lumea discuta, ca de, e mai usor sa arunci cu pietre in cineva care are tupeu si face un telefon contrar “regulilor”, adica fara butoane. sunt si vor fi in continuare discutii pe tema asta. ce e interesant este ca decand cu aparitia si producere in seria a terminalului de la apple, toti au inceput sa “arate” ca au si ei. intrebare a de baraj este: ce ati facut fratilor pana acum?
au vegetat. aia au facut. s-au sesizat abia cand lumea a inceput sa urle legal ca nu mai vor telefoane de plastic, sau cu butoane. mi se pare o tendinta logica, cand ai asa tehnologie, si 10 degete de ce sa nu le pui la lucru intr-o maniera cat mai naturala.
in fine. cine se risca la un terminal dinacela nokia? eu nu. o sa apara altceva intre timp :D
Din ce mă uit io la conceptu’ ăla de LINC are următoarele probleme:
1) bateria SUDATĂ pe placa de bază. Măcar la iPhone îl desfaci și o schimbi. Aici e cu totul.
2) ideea că telefonul nu e al tău ci închiriat de la compania de telefoane ... yeah-right că o să meargă asta. Iar dacă lumea le va cumpăra ...
3) ... NIMENI nu va trimite telefonul la reciclare. E prea mare complicația. Va fi uitat într-un sertar și aruncat la gunoi peste câțiva ani.
4) Când am văzut iphonele m-am gândit: “de ce oare nu au făcut ecranul din margine în margine și i-au pus rama asta metalică ?”. După ce l-am luat în mână am văzut de ce - ca să nu atingi ecranul cu deștele de la mâna cu care îl ți. LINC ăsta are o ramă foarte îngustă.
mie 4 mi-a placut. nici sa platesc un abonament si in schimb ei sa-mi upgradeze hardu o data pe an nu m-ar deranja. intr-un an nu se duce bateria ca sa-ti faci griji ca e sudata. si se duce si ideea cu reciclarea pt ca tu-l duci inapoi la companie ca sa ti-l schimbe, ei fac restul. cam SF pt noi…
ma rog, ramane problema softului care sunt convins ca nu se apropie de iPhone.