Aratati Talentul!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.02.06

Doar o propunere.
Haideti sa incepem aici un thread in care sa-si spun fiecare domeniul in care lucreaza si de ce nu sa-si arate si cateva exemple. In felul acesta ne-am putea cunoaste mai bine si am putea colabora si poate ar iesi si ceva $$$ in plus. Poate cineva e specializat in web design, in programare, etc, poate altul e specializat in editare photo si are nevoie de un website si asa mai departe.
Ce spuneti?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cu o singura conditie: sa pui postul corect gramatical! Inteleg ca ai vrut sa spui “Arata-ti talentul!” si nu “Aratati talentul”, caci, in cazul asta, nu stiu pe al cui sa-l arat! Si, p’orma, ma simt nashpa sa i-l arat cuiva care nu-l intelege!
Parerea mea! tongue laugh

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

bineinteles ca ar fi trebuit tu sa incepi sa-ti arati talentul. cred ca o sa va arat si eu ceva da peste cateva zile.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai deja 2 cai: in intilnirile lunare: face-to-face, sau concret, pe forum - oferte de munca

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.02.06

Daca as fi avut nevoie de cineva sa-mi corecteze gramatica as fi apelat la un forum de literatura sau la un profesor de limba romana.
Da, asa este, am mancat o “-” si mai corect ar fi fost “aratati-va talentul” deoarece ma adresez tuturor membrilor de pe acest forum.
Eu nu ma consider o persoana talentata dar am nevoie de cineva talentat pentru a-mi arata domeniul de interes.
Nu sunt din Bucuresti asa ca nu pot veni la intalniri. O sa incerc si pe oferte de munca.
Eu personal nu sunt calculatorist dar am ceva prieteni interesati sa cunoasca persoane talentate in special in domeniul graphic design dar nu numai.

Cine a inteles mesajul meu e liber sa colaboreze iar cine nu, poate sa posteze un nou topic.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Eu sunt student. Cam atat. smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pentru ca eu am fost luat in tarbaca pentru gramatica mea – trebuie sa recunosc. Am fost profesor de româna, sînt scriitor (drace, sînt pîna si în manualele de liceu), lucrez la Catavencu, stiu pe dinafara Quark, Photoshop, Freehand, Illustrator, am o emisiune la televiziune si scriu, printre altele, in 24-FUN. Nu ca sa ma laud. Dar cred ca macul e si o chestie de elita. Macintoshist mai este si Umberto Eco.
Din cauza afurisitei de gramatici unele mesaje sînt de neînteles! E exact cum îi vezi pe naucii de pe Win, dînd clickuri nesfîrsite desi e clar ca nimic nu mai merge. Nu cunosc gramatica propriului calculator.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
iaru - 21 Februarie 2006 06:56 AM

scriu, printre altele, in 24-FUN.

Unde in sfarsit se “demitizeaza” vinul cu Cola: PUAH!!!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

iaru: sunt. cu u. smile smile wink

macdan: vezi thread-ul asta:
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/402/
Nu te-ar ajuta asa ceva ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

‹‹ Procesorul G4      Vin MacBook-urile!!!! ››