1 din 2
1
FDF uri
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: tr severin-la dunare
Macuser din: 05.01.07

Salutare de pe malul stang al Dunarii. Am o mare problema si va rog sa ma luminati si pe mine. Am primit un mail care contine trei atasamente , fiecare consta in cate un PDF. Primul este OK dar celelalte doua sunt goale de continut. Adica nu contin decat tabelele dar in care nu scrie nimic. Mailul vine de pe WINDOZE.Am verificat mailul de pe un windows si totul este ok. Ce ar putea sa fie ?

Semnătură 

invatati invatati invatati cand eram mic tata ca si lenin asta-mi spuneau. ce ziceti i-am ascultat?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

sa nu vezi in pdf pro si sa ai overprint preview activat shift+mar+ 7, io mi-am luat-o odata ca l-am uitat bifat.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
zoli100 - 05 Martie 2008 10:17 PM

Salutare de pe malul stang al Dunarii. Am o mare problema si va rog sa ma luminati si pe mine. Am primit un mail care contine trei atasamente , fiecare consta in cate un PDF. Primul este OK dar celelalte doua sunt goale de continut. Adica nu contin decat tabelele dar in care nu scrie nimic. Mailul vine de pe WINDOZE.Am verificat mailul de pe un windows si totul este ok. Ce ar putea sa fie ?

Dacă folosești OpenOffice/NeoOffice și exporți ca PDF, ai și un FDF, sincer să fiu nu știu ce rol are, bănuiesc că include ceva info suplimentare.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Cred ca nimic din toate cele de mai sus enuntate pentru ca si pe celalalt mac la fel se vede

Semnătură 

invatati invatati invatati cand eram mic tata ca si lenin asta-mi spuneau. ce ziceti i-am ascultat?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

dai un forward la destinatar si-i spui care e problema…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
dacuBurebista - 06 Martie 2008 12:23 AM

dai un forward la destinatar si-i spui care e problema…

Si ai sansa sa zica: La mine se vad bine la tine e problema. Cine stie ce drac de setari a folosit sau cu ce a facut PDF-ul. Se mai gasesc de astia si prin DTP da la nivel de “Home User”

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

smile
sau iti poate retrimite niste documente bune…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Iertare la toata lumea pentru ca nu am mai scos o vorba pana acum dar daca nu pica netu se gaseste altceva. Am banuit si eu ca ar fi ceva necurat la mijloc si am facut intocmai :forward la destinatar si primit raspuns sec   TRECI LA WINDOZE DIN NOU. Probabil sa fie intentionate facute pentru ca de un an de zile de cand am pus mana pe primul Mac tot incerc sa convertesc colegii mei la mac dar nu am nici o sansa (raport de 1la 20). Dar sa trec la ale mele din nou . Am copiat pdf de pe Mac , am mutat pe windoz si voala !  Deschis in toata splendoarea lor.Ce mai ziceti de asta?.Eu la windoze nu mai trec. DACA VRETI VA TRIMIT SI VOUA SA MA (VA) LUMINATI. DAU SI BEREA PENTRU LAMPAS

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

ia trimite…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

hai ca vreau sa vad si eu acel pdf buclucas.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

adresa de mail?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

daca faci click pe PROFILE, gasesti acolo smile

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

A plecat

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

si uite ce a venit

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

incearca sa trimiti cu butonul care scrie EMAIL, nu la linkul de iChat wink

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

uite si de aici ca nu ma lasa

Semnătură 

1 din 2
1