Salutare de pe malul stang al Dunarii. Am o mare problema si va rog sa ma luminati si pe mine. Am primit un mail care contine trei atasamente , fiecare consta in cate un PDF. Primul este OK dar celelalte doua sunt goale de continut. Adica nu contin decat tabelele dar in care nu scrie nimic. Mailul vine de pe WINDOZE.Am verificat mailul de pe un windows si totul este ok. Ce ar putea sa fie ?
Salutare de pe malul stang al Dunarii. Am o mare problema si va rog sa ma luminati si pe mine. Am primit un mail care contine trei atasamente , fiecare consta in cate un PDF. Primul este OK dar celelalte doua sunt goale de continut. Adica nu contin decat tabelele dar in care nu scrie nimic. Mailul vine de pe WINDOZE.Am verificat mailul de pe un windows si totul este ok. Ce ar putea sa fie ?
Dacă folosești OpenOffice/NeoOffice și exporți ca PDF, ai și un FDF, sincer să fiu nu știu ce rol are, bănuiesc că include ceva info suplimentare.
dai un forward la destinatar si-i spui care e problema…
Si ai sansa sa zica: La mine se vad bine la tine e problema. Cine stie ce drac de setari a folosit sau cu ce a facut PDF-ul. Se mai gasesc de astia si prin DTP da la nivel de “Home User”
Iertare la toata lumea pentru ca nu am mai scos o vorba pana acum dar daca nu pica netu se gaseste altceva. Am banuit si eu ca ar fi ceva necurat la mijloc si am facut intocmai :forward la destinatar si primit raspuns sec TRECI LA WINDOZE DIN NOU. Probabil sa fie intentionate facute pentru ca de un an de zile de cand am pus mana pe primul Mac tot incerc sa convertesc colegii mei la mac dar nu am nici o sansa (raport de 1la 20). Dar sa trec la ale mele din nou . Am copiat pdf de pe Mac , am mutat pe windoz si voala ! Deschis in toata splendoarea lor.Ce mai ziceti de asta?.Eu la windoze nu mai trec. DACA VRETI VA TRIMIT SI VOUA SA MA (VA) LUMINATI. DAU SI BEREA PENTRU LAMPAS