2 din 2
2
FDF uri
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Am vazut pdf-urile si…. e un times new roman cu un encoding custom. Ciudata alegere, cand le bag in Ill apar numai zgaibe pe acolo.
Sa fie o forma de protejare impotriva modificarii pdf-ului? Ti-am dat inapoi mail cum se vad la mine. Asa trebuie sa arate? Mai ales cele goale (cu putin text)??

“primit raspuns sec TRECI LA WINDOZE DIN NOU”
R: trec la winblows din nou in momentul in care o sa stii sa faci un PDF solid care sa se vada indiferent de ce setari sau sistem de operare are masina destinatar. Pana atunci rezuma-te la micro$hite office ca ala-l stie orice secretara plictisita de virilitatea sefului.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: tr severin-la dunare
Macuser din: 05.01.07

sa traiesti . deci nu era de la Macu meu.

Semnătură 

invatati invatati invatati cand eram mic tata ca si lenin asta-mi spuneau. ce ziceti i-am ascultat?

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

zoli100: Cu ce program deschizi PDF-urile pe Mac? Preview? Adobe Reader? Acrobat?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
zoli100 - 07 Martie 2008 12:55 AM

sa traiesti . deci nu era de la Macu meu.

Acum lamureste-ma si pe mine la fel se vad si la tine? exact ca printscreen-urile pe care ti le-am trimis?
Daca da atunci HUSTON we have a problem….... Sau in acele FDF-uri sa stea encodarea custom? Sa ma uit… m-am uitat
and voila: http://www.adobe.com/devnet/acrobat/fdftoolkit.html
vad ca nu e de mac ce-i drept e de UNIX da… nu m-as baga.
Banuiesc ca acolo-s niste formuri.
Nu e de la encoding… :) acum mi-am dat seama ca am aberat pur si simplu.
MEA CULPA. CENUSA IN CAP GRESEALA DE AMATOR AM FACUT.
Logic ca encodingul este embedat in PDF…. doooh.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member

Hai radeti de de mine ca aveti de cine. doua zile a trebuit sa aflu ca Macul achizitionat de mine nu avea adobe reader instalat. Obisnuit cu i bookul (care intre timp) l_am predat juniorului am pierdut din vedere cel mai elementar lucru. Oricum va multumesc tuturor pentru rabdarea avuta cu mine si scuzati un novice uituc

Semnătură 

invatati invatati invatati cand eram mic tata ca si lenin asta-mi spuneau. ce ziceti i-am ascultat?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daaaa…
apropo de semnatura ta smile  - cred ca nu smile

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member

Pai daca ascultam acum eu eram cel care dadea sfaturi

Semnătură 

2 din 2
2