iPhone si conturile de mail YAHOO
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Nu stiu daca ati observat sau daca doar enunt evidentul, dar puteti seta conturile de Yahoo pe iPhone chiar daca nu aveti conturi premium, cu acces POP3. Mai mult, sincronizarea e de tip IMAP (za best, sincronizare pefecta).

Eu am crezut ca trebuie sa te abonezi la ATT ca sa beneficiezi de acces, dar se pare ca nu. Acum o sa pot sa accesez fara login pe browser toate spamurile trimise de colegii binevoitori. smile

Astept acum “Doah!!! Pai esti intarziat frate!”. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Eu unul nu stiam treaba asta…. ce i drept e ca nici nu am incercat (gmail rulez!) smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

probabil 1-2 dolari din pret se duce spre yahoo

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
huk - 05 Martie 2008 10:25 PM

Nu stiu daca ati observat sau daca doar enunt evidentul, dar puteti seta conturile de Yahoo pe iPhone chiar daca nu aveti conturi premium, cu acces POP3. Mai mult, sincronizarea e de tip IMAP (za best, sincronizare pefecta).

Eu am crezut ca trebuie sa te abonezi la ATT ca sa beneficiezi de acces, dar se pare ca nu. Acum o sa pot sa accesez fara login pe browser toate spamurile trimise de colegii binevoitori. smile

Astept acum “Doah!!! Pai esti intarziat frate!”. smile

Doah!! Pai esti intarziat frate! smile  si eu am crezut la fel in august, dar am incercat, am vazut ca merge si am presupus ca toti stiu
Este o intelegere intre yahoo si apple, au facut servere speciale pt. asta.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

nu so gasi nimeni sa scoate acele fisiere din iphone sa le pune in leopard ca sa mearga si Mail-ul pe yahoo? sau macar sa i pacaleasca ca sintem pe tel?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Mda, si eu am sperat ca o sa sincronizeze setarile cu Mac-ul si o sa apara contul… nope.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)