Am citit despre el pe macworld si e foarte amuzant. Insa ce ma sperie pe mine este faptul ca e suficient sa introduca memory stickul ca sa infecteze calculatorul.
Ce sa-r fii intamplat daca acest virus nu era o gluma ci un virus adevarat care foloseste tehnologia respectiva de ca infecta calculatorul???
Oare a venit timpul sa ne fie frica?
ce accelerometru? ce face?
totul este din soft in functie de pozitia laptopului si timp.
Si cam cum poate softul sa-si dea seama de pozitia laptopului in timp? KARMA? Daca nu are o nivela fizica (iSight cum s-a sugerat desi-mi e greu sa vad cum, mai ok e senzorul de pe HDD) sa-si ia un punct de referinta, si si aici e discutabil, pentru ca practic ii trebuie un pendul sa-si dea seama care e susu si care e josu, de aia ma indoiesc de iSight, mai ales ca un soft de ambient recognition nu cred ca se instaleaza in 10 kb, sa nu uitam ca toata treaba se instaleaza in mai putin de 3 secunde (in filmulet) deci trebuie sa fie ceva extrem de simplu, sau de ce nu un fake. Cam complicata rutina asta din cum vad eu lucrurile.
Interesant, dar inclin 60% in favoarea Fake.
EDIT:
Acum ca am vazut cum sta treaba cu filmuletele despre Liquid Mac…. sincer cred ca e un updeit sau un screen seivar bazat pe app mai in spate mentionata. Mi se pare prea complicat sa mearga doar bagand 2-3 secunde un stick in masina si gata…
schimb 90% fav Fake
[ Modificat: 06 Martie 2008 05:42 PM de grEEnlighter ]
grEEnlighter, toate calculatoarele au un ceas intern, asa poate verifica pozitia (cu acel sudden motion sensor) laptopului in orice fractiune de secunda. mai departe, legile fizicii
aseara am visat chestia asta pe calcu cuiva dar nu ma intelegeti gresit, nu m-as grabi sa piratez softu daca ar aparea acum.