salut as vrea sa va intreb daca a cumparat careva de pe amazon.com cu paypal. euvreau sa imi iau o pereche de adidasi si cand ii dau sa mi trimita imi apare apare asta:
“*** We’re sorry. This item can’t be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ( See geographical restrictions.) ***”
pai nu e ciudat, daca nu se incadreaza in cele doua categorii poa sa aibe orice pret. ciudat e de ce doar carti si cd-uri. ar fi interesant de stiut motivul daca-l stie cineva.
Cărți și CD-uri nu cumpără puștanii români care fac carding deoarece nu au cui să le vândă - toți cunoscuții lor nu știu să citească și ascultă doar mepe3-uri de pe odeceu ale unor artiști ale căror nume conțin localități, mezeluri ...
DVD-uri am luat eu de pe amazon.co.uk si au venit bine & repede.
pai nu e ciudat, daca nu se incadreaza in cele doua categorii poa sa aibe orice pret. ciudat e de ce doar carti si cd-uri. ar fi interesant de stiut motivul daca-l stie cineva.
Motivele pentru care unele produse nu pot fi trimise în România țin și de restricțiile de export pe care producătorii le impun magazinelor online. Par egzamplu o firmă de soft cum e Adobe n-are nici un interes să lase pe români să cumpere CS3 la prețul din SUA, din moment ce în Europa prețul de vânzare este substanțial mai mare. Iar la noi e și mai mare decât în Europa. În plus, ei asigură astfel și o protecție dealerilor locali, care vor să mănânce și ei o pâine. Apple face la fel, nu lasă nici un reseller din SUA să exporte produsele sale.
citisem despre restrictile acelea…dar au auzit de oameni care comanda de pe amazon….ma gandeam ca poate e vreo smecherie si vrea cineva care stie sa ne-o impartaseasca
da, sigur, din cauza asta nu-si cumpara nimeni orice produs de pe amazon pentru ca nu are adresa de us, ca altfel ei ar trimite in romania. mai vezi ce s-a scris deasupra.
eu mi-am luat carti, dvd-uri si un aparat de ras de pe amazon. desi am cumparat de pe amazon.com, am primit marfa din germania (costuri logistice pt ei mai mici) si astfel nu am platit nimic la posta. cu altceva mai mare (electronic) nu am incercat.
@radukb8: Nu exista nici un risc. Pana acum am primit tot, in stare impecabila (aka livrarea mi-o face FedEx Romania, so e ok).
@.ral:cr: Legatura este ca poti cumpara absolut orice vrei de pe amazon.com, ebay.com, etc.