2 din 2
2
hp 3744 nu printeaza in retea
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: U.A.E.
Macuser din: 02.03.08
iaru - 07 Martie 2008 12:26 AM

Ia incearca ALTCEVA!
Cupleaza imprimanta LA MAC. Iar macul va sharui pentru tot cartierul. Pentru ca macul POATE.

ce idee… mareata. Sa ti un MAC BOOK PRO (2,4G) nou nout imobilizat pe un birou legat la o imprimanta

Semnătură 

The windows made me to switch on Mac.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nimeni nu a zis asa ceva smile
ideea mareata e scrisa de iaru in ultima propozitie smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
annie - 07 Martie 2008 03:10 PM

ce idee… mareata. Sa tii un MAC BOOK PRO (2,4G) nou nout imobilizat pe un birou legat la o imprimanta

Daca eram naspa, ziceam sa-si ia un airport si sa cupleze imprimanta la el. Dar asa, cind Windows nu stie sa dea imprimantă la tot cartierul, CE ALTA SOLUTIE e decit sa arunci imprimanta? Pe bune?!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sydney - Australia
Macuser din: 06.03.08
iaru - 07 Martie 2008 04:07 PM

ce idee… mareata. Sa tii un MAC BOOK PRO (2,4G) nou nout imobilizat pe un birou legat la o imprimanta

Daca eram naspa, ziceam sa-si ia un airport si sa cupleze imprimanta la el. Dar asa, cind Windows nu stie sa dea imprimantă la tot cartierul, CE ALTA SOLUTIE e decit sa arunci imprimanta? Pe bune?!

ok. ok. shi ce model imi recomanzi mai exact? te intreb destul de serios, mai ales ca tot aveam de gand sa-mi schimb imprimanta…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

vezi ce bani ai - imprimante sunt destule care merg pe mac, sau in retea smile

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
ovidiu1971 - 08 Martie 2008 01:39 AM

ok. ok. shi ce model imi recomanzi mai exact? te intreb destul de serios, mai ales ca tot aveam de gand sa-mi schimb imprimanta…

Orice imprimantă suportată de MAC OS X, adică mai toate tipurile cunoscute. Vezi ce bani ai, găsești acuma imprimante de la 130 lei la mii de lei. Alege una cu consumabile ieftine, ușor de umplut și ieftin. Canon mi se pare cel mai aproape de acest punct, dar HP e de asemenea OK. Mai sînt și altele…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Orice imprimanta la care Win stie si poate sharui! (si aici vine Cattus si are dreptate: una care sa aiba consumabile ieftine! Nici nu stii ce nasol e sa te scarpini in buzunare dupa bani ca sa pui un pic de cerneala)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
iaru - 08 Martie 2008 06:05 PM

Orice imprimanta la care Win stie si poate sharui! (si aici vine Cattus si are dreptate: una care sa aiba consumabile ieftine! Nici nu stii ce nasol e sa te scarpini in buzunare dupa bani ca sa pui un pic de cerneala)

Eu am aflat, într-un bun tîrziu, ce bine e să ai o imprimantă cu consumabile ieftine și cu cartuș ușor de încărcat oriunde. sînt multe companii care pun preț mic la vînzarea unei imprimante, dar afli ulterior că te usucă la buzunar încărcarea cartușului, așa că acuma știu că, mai întîi, mă interesez de cartuș și de umplerea lui, după aia poate iau imprimanta.
Vestea bună este că Producton încarcă orice cartuș de imprimantă, cred, și la prețuri absolut OK. (de ex. vreo 55 lei un cartuș de Brother laser, cu care printez uzual peste 2000 de pagini)

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: U.A.E.
Macuser din: 02.03.08
ovidiu1971 - 08 Martie 2008 01:39 AM

scuze…consoarta aici..chiar nu stiam de asta…ce spui de una photo pt Macu meu?

si cu Hp…ciudat e ca stie sa sharuiasca in retea, caci am folosit-o, de pe windows pe windows, cei drept….poate ca widowsu ia facut brainwashing.

Semnătură 

The windows made me to switch on Mac.

2 din 2
2