Da poti.
Dai shift + cmd si cauta Disk Utility.app, selectezi hardul care vrei si dai Partition.
Enjoy
doar leopard stie partitionarea nonedstructiva. in tiger daca repartionezi hdd se duc si datele. daca ai sistemul deja instalat si nu vrei sa pierzi datele ai nevoie deun program gen pqmacig (ipartition) dar sincer nu il recomand.
adica pe C:// sa am OS X, si pe D:// sa am datele personale?
Evident, eu am trei, una cu Leopard, una cu Tiger, alta cu date și alte alea. Neapărat backup înainte să te apuci de redimensionarea partițiilor, numai în Leopard poți face asta. Altfel, din discul de boot, dar operațiunea RADE TOT DISCUL, deci o iei de la zero.
E un fenomen ciudat. Sint oameni (macuseri) care au mac doar de o saptamina si incep sa dea sfaturi in probleme grele - evident - gresit!
Cum sa facem sa nu bagam oamenii in ceața?
Omul a intrebat….eu am spus cum am facut eu.
Din ce a intrebat el, am raspuns ceva gresit ?
... voi ati dat celalalte raspunsuri… nu vad problema.
Problema constă în detaliul, poate esențial, poate nu, că - în modul descris de tine - omul își rade tot discul și o ia de la zero. Dacă asta voia, OK. Poate însă nu voia asta, iar tu nu spui acest lucru. Asta e problema. Acum o vezi?
Da, noi reacționăm cîănd ne dăm seama de gulgute, nu totdeauna însă, nu totdeauna avem timp să urmărim ce se scrie pe forum, uenori - mai ales în weekend - citesc după 2-3 zile.
Omul a intrebat….eu am spus cum am facut eu.
Din ce a intrebat el, am raspuns ceva gresit ?
... voi ati dat celalalte raspunsuri… nu vad problema.
Problema constă în detaliul, poate esențial, poate nu, că - în modul descris de tine - omul își rade tot discul și o ia de la zero. Dacă asta voia, OK. Poate însă nu voia asta, iar tu nu spui acest lucru. Asta e problema. Acum o vezi?
Da, noi reacționăm cîănd ne dăm seama de gulgute, nu totdeauna însă, nu totdeauna avem timp să urmărim ce se scrie pe forum, uenori - mai ales în weekend - citesc după 2-3 zile.
de acord ..
insa omul nu a specificat ce sistem ruleaza, am presupus ca ultimul.
raspunsul e corect ptr leopard.