Setari GPRS cosmote
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 06.03.08

Salut,

Ma poate ajuta cineva cu setatile GPRS pentru cosmote. M-au uitat pe site-ul lor, am vazut ca trebuie pus la apn : intenet si in rest nimic, doar ca nu functioneaza.

Nici marca iconita nu-mi apare…

Este cineva user cosmote si a probat accesul GPRS ?

Mercic ! smile

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

suna la ei sa il activeze intai. asa am facut si eu

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
victorcampeanu - 06 Martie 2008 08:00 PM

suna la ei sa il activeze intai. asa am facut si eu

Iti functioneaza ? Cum merge ? Acum il tin cu o cartela Orange si sunt f.multumit.

Semnătură 

email: 1. [...] De asemenea, semnătura nu poate conține linkuri sau adrese de e-mail, sau orice alt text care să trimită către sau să sugereze un site, reclame sau comerț (anunțuri de vânzări-cumpărări);
Macbook Pro 15” i7 2.3Ghz | MacMini i7 2.6Ghz | iPad 3G [gen 3] | iPhone 4s | Apple TV [gen 3] | iPad 2 3G [gen 2] Ipad Mini 4G [gen2]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

merge f bine. dar e f scump. 0.8 euro pe 1MB daca esti pe cartela. la abonamet e in jur de 0.2 euro pe 1MB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
victorcampeanu - 07 Martie 2008 03:34 AM

merge f bine. dar e f scump. 0.8 euro pe 1MB daca esti pe cartela. la abonamet e in jur de 0.2 euro pe 1MB

Multam fain. Setarile pe care le postasem mai sus sunt corecte, nu ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 

da. doar la apn pui intenet dupa ce activeaza ei