1 din 2
1
eroare la scrierea dvd dl
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.03.08

salut

am un MBP din decembrie 07 totul e perfect mai putin arsul dvd-urilor DL. am cumparat Traxdata, cred ca sunt cele mai bune si totul se blocheaza la 50% - probabil cand trece pe layerul 2. folosesc Toast Titanium, n-am cum sa folosesc DiskUtility pentru ca am de ars niste fisiere mkv. am tot scormonit prin forumuri dar nu am gasit nici un rezultat. ce sa fac? sa ma duc direct la garantie? din ce am citit pe forumul apple poate fi o problema a leopardului.

mersi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Aceasi fisier pe care incerci sa il arzi iti face probleme sau diverse fisiere nu trec de 50% ?

Daca e aceasi fisier poate e corupt daca face asa la tot ce incerci sa arzi incearca alte discuri si daca tot asa se comporta dute la garantie cu el ca probabil e stricat…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.05

In cazul in care ai “Leo” si Toast 7 asta este problema (incearca cu 8 si sigur se rezolva)

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
trilapis - 07 Martie 2008 12:31 AM

salut

am un MBP din decembrie 07 totul e perfect mai putin arsul dvd-urilor DL. am cumparat Traxdata, cred ca sunt cele mai bune si totul se blocheaza la 50% - probabil cand trece pe layerul 2. folosesc Toast Titanium, n-am cum sa folosesc DiskUtility pentru ca am de ars niste fisiere mkv. am tot scormonit prin forumuri dar nu am gasit nici un rezultat. ce sa fac? sa ma duc direct la garantie? din ce am citit pe forumul apple poate fi o problema a leopardului.

mersi

s-a mai discutat chestiunea asta, pe diverse situații:
- Mie Traxdata dvd dl nu-mi place, altele mi-au dat rezultate mult mai bune.
- Fals mesaj, de fapt arderea e bună, mesajul e fals.
- Mesajul e corect, arderea se blochează la trecerea spre stratul al doilea

Nu precizezi dacă blocarea la stratul doi are loc la ardere sau la verificare? Dacă la verificare, fii liniștit, este fals mesaj la verificare, l-am raportat la Apple, dar nu pare să-i fi găsit șpilul, cel puțin nu cu toate tipurile de dvd dl.
Deci, eroare în timpul arderii și se oprește (asta e nasol) sau la verificare (e OK, fals mesaj)?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

sa o iau pe rand:

am incercat diverse fisiere (e adevarat toate .mkv)

am toast titanium 8

eroarea apare in faza de scriere (la 50%); deci cred mesaj corect

cu ce alta marca de dvd-uri sa incerc?

multumesc

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ia incearca sa scrii la 4 x…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

inca un fenomen ciudat: am un dvd write extern care stie si dl. am incercat sa ard si de pe el. nu vrea nici asa. mai mult, mac-ul nu-l mai vede. inainte mergea f bine, sincer nu mai tin minte daca se intampla inainte de Leopard sau nu.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
dacuBurebista - 07 Martie 2008 04:10 AM

pai l-am lasat pe el sa isi aleaga viteza…oricum scrie cam la 2x…dar incerc orice smile

e al naibii de enervant

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 07 Martie 2008 04:10 AM

Dacule, dvd dl nu merge la viteze mai mari de 2.4

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
trilapis - 07 Martie 2008 04:12 AM

inca un fenomen ciudat: am un dvd write extern care stie si dl. am incercat sa ard si de pe el. nu vrea nici asa. mai mult, mac-ul nu-l mai vede. inainte mergea f bine, sincer nu mai tin minte daca se intampla inainte de Leopard sau nu.

Leopard mai are (deși mie nu-mi mai apar) necazuri cu arderea dvd-urilor. faptul că eroarea apare NUMAI la anumite fișiere e ciudată, înțeleg că ai ars normal alte fișiere. Sau nici nu ai încercat?
Faptul că nu mai vede un dvd extern nu e normal deloc, dă restart și vezi ce face. apropo, ori de cîte ori ai necazuri cu arderea, fă un restart, ai toate șansele să tot ai erori dacă nu restartezi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am ars dvd-uri normale perfect. problema e la DL. am dat restart dar degeaba…zice la eroare “Medium error”. Cattus tot nu mi-ai zis ce alta marca sa incerc in loc de Traxdata. poate o fi o problema cu ele…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
trilapis - 07 Martie 2008 05:32 AM

am ars dvd-uri normale perfect. problema e la DL. am dat restart dar degeaba…zice la eroare “Medium error”. Cattus tot nu mi-ai zis ce alta marca sa incerc in loc de Traxdata. poate o fi o problema cu ele…

În ultimul timp, am avut Intenso și Omega, parcă, excelente. La Muzica ori pe Academiei, la coloane.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

eu iau bulk-uri…. de ce oare merg bine?...
la 500 de discuri am avut 3-5 care au dat un rateu…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Imi permit sa repet ce am mai zis si alta data (si cred că o sa pun pe WIKI): are un cross-link sau o buşeală a catalogului. OS X e foarte sensibil cînd e vorba de ars discuri, orice deranj al catalogului duce la erori!
Dă o reparare şi un fsck -fy!
Dacă după asta nu o sa treacă mai departe, abia atunci te poţi gîndi la un defect!

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
iaru - 07 Martie 2008 08:08 AM

Imi permit sa repet ce am mai zis si alta data (si cred că o sa pun pe WIKI): are un cross-link sau o buşeală a catalogului. OS X e foarte sensibil cînd e vorba de ars discuri, orice deranj al catalogului duce la erori!
Dă o reparare şi un fsck -fy!
Dacă după asta nu o sa treacă mai departe, abia atunci te poţi gîndi la un defect!

cum fac asta? (reparare si fsck-fy)

multumesc

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

ia fa un click la wiki….
ca deja sunt 27 de topicuri in forum unde spune ce si cum

1 din 2
1