Logitech bites the Apple
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 14.10.05

Daca pana acum nu prea imi placea luna martie, anul asta o astept cu nerabdare grin
Motivul :

http://www.logitech.com/index.cfm/news/EEUR/EN,contentid=11465,crid=34 

Calitate Logitech ^^

Pentru toti cei care nu se inteleg cu mighty mouse tongue laugh

Semnătură 

Macbook Pro Retina - 15” Early 2013

iLife inseamna sa stai o viata i ?

Suntem toti iDraq

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

De cand am descoperit biluta de la Migty Mouse, rotitele de la mausii obinuiti mi se par ca din secolul trecut…
Upss! Chiar sunt din secolul trecut! LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 20 Februarie 2006 11:59 PM

De cand am descoperit biluta de la Migty Mouse, rotitele de la mausii obinuiti mi se par ca din secolul trecut…
Upss! Chiar sunt din secolul trecut! LOL

sincer să fiu, prefer mouse-ul Logitech cu scroll, vechi de un an și mai bine, unui MM, dar - mă rog - sînt gusturi și gusturi. sînt un admirator (declarat acum) al companiei elvețiene la capitolul „șoricei de masă”.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Si eu eram “LogitechUser”, si sincer imi pare rau de mausul meu cordless MX700 care m-a slujit vreo 2 ani si acum zace printr-un sertar. Dar biluta aia face toti banii.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 14.10.05

A zis cineva ceva de o rotita de scroll ?
Check out

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2146,CONTENTID=9508 

I really gotta get me one of those wink

Semnătură 

Macbook Pro Retina - 15” Early 2013

iLife inseamna sa stai o viata i ?

Suntem toti iDraq

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Diaboliq - 21 Februarie 2006 06:05 AM

A zis cineva ceva de o rotita de scroll ?
Check out

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/EEUR/EN,CRID=2146,CONTENTID=9508 

I really gotta get me one of those wink

De asta am vrut sa-mi iau eu de la diverta (prin primavara trecuta), 2.7Mil dar fara proba pe PB, desi l-am luat la mine, plus ca receiverul era radio deci adio un port USB. Nu specifica ce stie sa faca pe OS X, asa ca am optat in final pentru un Apple BT.
Review-uri pe net spuneau ca e ne-ergonomic, ca “rotita virtuala” era activata de pozitia normala a degetelor pe el.
Nici fundul lui nu era prea comod, dar era usor si foarte frumos. N-am avut curajul sa dau peste 2.5 milioane fara proba, le-am explicat ca sunt obligati prin lege sa ii faca proba inainte de cumparare si ca pe garantie scrie ca a fost testat, dar au zis ca daca nu merge (cum vreau eu) dupa ce-l cumpar, nu-mi dau banii, dar ca pot sa iau creioane de toate milioanele…

Daca iti iei, poate ne zici si noua cum e…  grin

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

A! Pai d-asta am eu. Mie mi se pare OK, sta bine in mana (si eu am mana mare), scrollul merge cum trebuie. Scrollul orizontal nu-l folosesc, ca zona unde se activeaza e prea ingusta si n-o nimeresc cand as avea nevoie.
Ce nu-mi place la el e ca e radio si nu bluetooth. Il folosesc la PowerMac, dar la PowerBook as vrea unul bluetooth, sa nu trebuiasca sa fiu atent sa nu agat receptorul.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
huk - 21 Februarie 2006 06:23 AM

N-am avut curajul sa dau peste 2.5 milioane fara proba, le-am explicat ca sunt obligati prin lege sa ii faca proba inainte de cumparare si ca pe garantie scrie ca a fost testat, dar au zis ca daca nu merge (cum vreau eu) dupa ce-l cumpar, nu-mi dau banii, dar ca pot sa iau creioane de toate milioanele…

TE ROG sa ii reclami la OPC. Isi iau o amendă cât Republica Populară Chineză + Taiwan-ul.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP