Editoriale ale “Fortune Magazine” cu si drespre Jobs and Apple
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07

Steve Jobs speaks out

In an exclusive interview, Apple’s CEO talked with Fortune senior editor Betsy Morris in February in Kona, Hawaii, where he was vacationing with his family, about the keys to the company’s success, the prospect of Apple without Jobs, and more. Here are excerpts.

The trouble with Steve Jobs

Jobs likes to make his own rules, whether the topic is computers, stock options, or even pancreatic cancer. The same traits that make him a great CEO drive him to put his company, and his investors, at risk.

By Peter Elkind, editor at large

Sper sa va faca placere!

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Haaai sa fim seriosi !

“We all had cellphones. We just hated them, they were so awful to use. The software was terrible. The hardware wasn’t very good. We talked to our friends, and they all hated their cellphones too. Everybody seemed to hate their phones. “

Acum nici sa il pupam undeva pe Jobs mereu si sa-i ‘halim’ pe nemestecate toate declaratiile fara sa le trecem prin strecuratoarea noastra interna - creierul. Totusi, nu suntem pe vremuri..

Nu neg contributia lui la..multe lucruri, dar totusi.. Asa hai sa luam pe nemestecate si declaratiile lui Gates despre Win NT 4.0 sau ‘95 (care btw au fost win BUNE pe vremea lor, mai bune decat OS 9). Este doar un exemplu, nu doresc flame sau cum se zice, si cei care ma cunosc stiu ca stiu despre ce vorbesc. Sa trecem de PR si cutia produsului..

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
Alex Andreescu - 08 Martie 2008 05:36 AM

“We all had cellphones. We just hated them, they were so awful to use. The software was terrible. The hardware wasn’t very good. We talked to our friends, and they all hated their cellphones too. Everybody seemed to hate their phones. “

Eu unul îl urăsc pe al meu HTC cu WM6 și am urât și motorolele și siemens-urile și nokiile care le-am avut înainte.
Singurul care mi-a plăcut a fost un Ericsson R320s dar care după 6 luni mi-a explodat în buzunar (modulul de power a pus bateria pe scurt - doar fum, nu și flăcări, defect de fabricație cunoscut) și nu a mai putut fi reparat. N-oi fi având eu noroc.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Acum fie vorba intre noi, si eu imi urasc caramida cu WM6..dar trebuie, ce sa-i facem.
Mi-a placut Symbianul cu UIQ de la SE, pe vremea seriilor P (800, 900, 910i), atunci cand erau inaintea Nokia din mai multe puncte de vedere.
Nici cel nou de la Nokia nu e rau, dar mai au de lucru.. in special la partea de delay/incarcare memorie etc.

Sa vedem ce va fi cu iPhone cu noul firmware, cu noile facilitati ‘enterprise’.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Bre’ - da ce ne facem când iese Jobs la pensie ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07

Probleme mari n-ar fi daca ar iesi la pensie, ca sigur nu o sa se poata abtine sa colaboreze cu Apple, dar ce ne facem cand n-o mai exista? :(

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

How Apple Got Everything Right By Doing Everything Wrong
http://www.wired.com/techbiz/it/magazine/16-04/bz_apple

Semnătură 

‹‹ Stationeries      "De ce e Apple hilar" ››