a reusit cineva o aplicatie cat de mica in SDK? trebuie firmware 2.0 sa le trimitem spre telefon? ca altfel nu imi dau seama cum
Păi nu cred că le poți trimite spre telefon. După ce te muncești la ele, i le trimiți mătăluță frumos lu’ nea’ Ștefan și le pune el pe Apple Store la vînzare, după care îți dă el o dată pe lună 70 % din cît ia el pe ele. 30 ia el, că-l costă taraba. Asta bineînțeles dacă nu faci muncă patriotică și le dai moca, caz în care suportă el cheltuielile.
Și pe telefon le bagi cu app store (sau cam așa ceva) care va veni la vară, cu 2.0 Acuma, lăsînd gluma la o parte, cred că mulți softiști și-ar da o mînă să fie vînduți pe apple.com. 30% e chilipir.
se poate alege in SDK ca simulator direct pe device. problema e ca nu il vede ca find conectat. poate o trebui 2.0. desi in simulator la firmware apare 1.2
pe situl apple la sdk developers sint deja publicate vreo 10 aplicatii jocuri demo dar nu se pot trimite in tel. nici macar un amarat de hello world
[ Modificat: 08 Martie 2008 06:39 AM de victorcampeanu ]
se poate alege in SDK ca simulator direct pe device. problema e ca nu il vede ca find conectat. poate o trebui 2.0. desi in simulator la firmware apare 1.2
pe situl apple la sdk developers sint deja publicate vreo 10 aplicatii jocuri demo dar nu se pot trimite in tel. nici macar un amarat de hello world
DECI. 1.2 = 2.0, pentru ca 1.1.4 = 1.4
Pe al meu il vede, si ma intreaba daca vreau sa-l folosesc pentru development. Dar nu am facut asta, pentru ca pentru asta imi va cere sa pun 1.2-ul pe el, si, evident ca asta ma va lasa fara unlock. Deci…. inca experimentez in simulator. Pacat ca aplicatiile OpenGL nu se pot testa in simulator :D
din cate am citit nu merge sdk-ul cu un iPhone jailbreak, se pot simula doar aplicatiile. aplicatiile nu pot fi instalate pe un iPhone jailbrake in 1.1.4., trebuie 2.0
Din ce am inteles eu de la prezentare, ca sa poti sa le simulezi direct pe iPhone/iPod Touch, trebuie sa te inscrii in programul ala al lor in care platesti 99$ pentru development!
chupakbra ai dreptate. Și e disponibil doar cetățenilor US deocamdată.
Și versiunea FREE e Intel/Leopard only - HUOOOOOOOOOOOO - gata nu mai fac software pt PowerPC nici Apple