3 din 3
3
SDK
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Pai oricum ma gandeam sa fac pt US. Dar intrebarea mea este: cum nu poti sa iti faci cont de US cu credit card de RO, doar apasand None si mai apoi cumparandu-ti gift carduri, pe noi, nefiind US citizens, ne va lasa sa submit apps pt US App store?

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

Nu stiu, dar daca o sa cauti prin App Store vei gasi cateva aplicatii pentru invatarea limbii romane de catre vorbitorii de engleza, si nu cred ca sunt facute de americani. Probabil niste romani isteti stabiliti in State. Oricum, daca nu va stiti mari genii mai bine stati cuminti in banca voastra, sunt peste 10.000 de aplicatii disponibile dintre care vizibile doar cateva sute. Numai o idee extraordinara te poate propulsa in topuri si cele mai multe deja s-au afirmat. De exemplu am gasit ieri o aplicatie la care nu m-as fi gandit, care produce ultrasunete menite sa alunge tantarii si alte insecte agasante. Cel mai mult m-a surprins sa vad ca ratingurile si comments-urile sunt in marea lor majoritate pozitive…

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

am eu o aplicatie mai idioata decat asta, PsychicMoov, incercati-o si va minunati LOL

ar insemna sa fie discriminare sa nu poti face submit pt toate tarile, ar insemna ca ei sa poata pt noi iar noi sa nu putem pt ei.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Pentru cine vrea sa invete sau sa experimenteze programarea pentru iPhone/iPod touch la urmatorul link gasiti toata documentatia cursului predat la Stanford in semestrul de toamna 2008. Mi se pare o lectura interesanta.

http://www.stanford.edu/class/cs193p/cgi-bin/index.php

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Frumos….merci merci! Daca devin milionar dupa ce pun o aplicatie pe AppStore iti dau 25% :D, pt cursu asta.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

3 din 3
3