Din cate am vazut eu, problema principala cu downgradarea bootloader-ului este daca il downgradezi, Apple vede imediat si ai pierdut garantia.
Mai mult ca sigur va aparea (la un moment dat) o metoda de upgrade.
Dar, eu ma intreb (deja sunt ametit de bootloadere, basebanduri si alte alea) ce se intampla cu telefoanele ce au BL 3.9 din magazin? S-a facut upgrade-ul la 4.6? Cred ca nu s-a facut, din cate am citit pe forumuri. Iar, daca nu s-a facut, atunci cand se va face? Oare va fi vreodata nevoie de a avea BL 4.6?
Poate ca ar fi trebuit sa stiu raspunsul la a doua si a treia intrebare, dar sunt mult prea ametit de termeni si versiuni.
Am o intrebare ca m-am ametit de tot.
Se da iPhone 1.1.2 BL 4.6. Se face upgrade la 1.1.3 se face unlock cu ziphone fara sa am bifata downgrade baseband.
In mod normal nu ar trebui sa-mi fi facut downgrade, dar nu strica sa intreb. Deci mai am 4.6 pe el sau nu?
In BBInfo zice ca am 4.6_M3S2 ...
Deja-s ametit.
Am o intrebare ca m-am ametit de tot.
Se da iPhone 1.1.2 BL 4.6. Se face upgrade la 1.1.3 se face unlock cu ziphone fara sa am bifata downgrade baseband.
In mod normal nu ar trebui sa-mi fi facut downgrade, dar nu strica sa intreb. Deci mai am 4.6 pe el sau nu?
In BBInfo zice ca am 4.6_M3S2 ...
Deja-s ametit.
Dap, ai BL 4.6 ... daca si BBinfo zice asa
Ah, si optiunea de care zici tu, nu este downgrade baseband este downgrade bootoader…. sunt ‘putin’ diferite
[ Modificat: 15 Martie 2008 05:49 AM de mirceahr ]
Atentie stimati utilizatori de iPlus si BL 3.9 fakeblank : pe forumul hacktintosh tot latra unii ca au probleme , si anume : in urma unui RESTORE sau UPGRADE la o versiune mai MICA de 1.1.3, se aleg cu bootloader 3.8 (???)
Sincer habar nu am ce e ala BL 3.8 sau ce anume face, pt ca nu mai am un 4.6 momentan sa incerc, chiar sunt curios sa vad ce este acest BL 3.8 (daca exista cu adevat_)
In concluzie : orice faceti sa nu upgradati/downgradati la o versiune mai mica de 1.1.3
am instalat 1.1.4 pe ip unui prieten cu iplus20b . totul a mers bine. ip functioneaza ok mai putin povestea cu suportul pentru numerele romanesti sms etc . dar asta din vina mea, omitind sa inlocuiesc fisierul payload.zip asa cum se explica in acest tutorial http://www.hackthatphone.com/114/iphone_114_true_unlock_3946bl_mac.html . exista vreo solutie , gen de a instala vreun pach acum , sau sa reiau totul de la zero cu iplus-ul ? . pe 1.1.1 al meu am pus phone#to name fix si am rezolvat problema..pachul asta functioneaza si pe 1.1.4?
dupa aceea intrati in folderul iClarified si instalati ”AppSuport Patch 1.1.2,1.1.3 sau 1.1.4 si Region Patch 1.1.3 sau 1.1.4”
Dati restart si intrati in Settings/General/International/region Format si SELECTATI Romania !
veti rezolva toate problemele, testata personal merge perfect fara intreruperi sau alte inconveniente !
succes !
1 . litera ” E ” de la logoul edge a disparut , a ramas in schimb, cind este activat edgeul, doar acel patrat micut, background ul literei .
2. am instalat services .. ssh ul ramine deschis dupa ce restartez telefonul, chiar daca inainte ii dau off din services, deci nu mi retine setarea.
[ Modificat: 15 Martie 2008 09:23 PM de corruptdream ]
Pătratul ăla apare în lipsa EDGE, după cum s-a mai spus pe undeva pe aici. Vodafone are GPRS. Orange are EDGE.
sunt pe vodafone. este ciudat… pai atunci cum intru pe internet avind wi-fi ul inchis? cind am wi fi ul deschis viteza de navigare creste, asa cum este si firesc, cind il inchid, dispare logoul wi fi si apare acel patrat. deschid o pagina de net, si merge, mai incet cum este de asteptat, dar merge. Ip se comporta la fel ca pe 1.1.1 doar lipsa acelui E este singura diferenta. am observat si la altii aceasi problema , dar nu cred ca este normal pt ca ieri am vazut un 1.1.4 ( de data asta cu ziphone 2.5) care afisa si acel E.
Pătratul ăla apare în lipsa EDGE, după cum s-a mai spus pe undeva pe aici. Vodafone are GPRS. Orange are EDGE.
sunt pe vodafone. este ciudat… pai atunci cum intru pe internet avind wi-fi ul inchis? cind am wi fi ul deschis viteza de navigare creste, asa cum este si firesc, cind il inchid, dispare logoul wi fi si apare acel patrat. deschid o pagina de net, si merge, mai incet cum este de asteptat, dar merge. Ip se comporta la fel ca pe 1.1.1 doar lipsa acelui E este singura diferenta. am observat si la altii aceasi problema , dar nu cred ca este normal pt ca ieri am vazut un 1.1.4 ( de data asta cu ziphone 2.5) care afisa si acel E.
Uită-te la settings/network/edge și vei vedea că ai trecute acolo setările pentru vodafone. Doar că te conectezi prin GPRS. E perfect normal. Dacă iPhone nu găsește edge, nu afișează “E”.
1. ai gprs activat
2. este normal ca pe wi-fi sa ai viteza mult mai mare !
3. normal ca atunci ca inchizi wi-fi intra gprs-ul de la vodafone si merge mult mai incet
4. E-ul apare in patratel daca esti conectat prin EDGE, tu esti conectat prin GPRS si nu are cum sa apara “E”
5. Patratul ala NU este o problema
6. cu ce te deranjeaza acel patrat ?
multumesc pt info. ma deranjaza ca nu mai pot intra pe edge. si se intimpl asta de acasa , unde puteam avea acces la edge pina ieri , cind eram pe111. defapt numai gaseste edge nicaieri. am pus corect setarile de edge in network. problema asta o am decind am instalat 1.1.4 cu iplus2.0b , este o problema minora dar as vrea sa o rezolv. ma puteti ajuta cu un fix sau macar sa inteleg de ce se intimpla asta/ thanks
ar mai fi faza cu ssh care ramine deschis.. nu retine setarea de OFF dupa restart.este enervant ca trebuie sa l inchid de fiecare data cind imi deschid telefonul. am vazut asta si la altcineva care folosise si alta metoda de deblocare chiar ( ziphone2.5)
se pare ca nu intelegi
daca esti pe Vodafone NU ai EDGE, ai GPRS.
EDGE nu-l gasesti ca pe Wi-fi :D, in cazul tau GPRS.GPRS ai peste tot unde ai si semnal la telefon. Si dupa cum s-a mai scris si dupa cum mai scriu pentru a 100000 oara, ca sa-ti mearga GRPS la vodafone trebuie sa ai activata optiunea de internet mobil !
detalii la *222 . nu conteaza cu ce ti-ai jailbreak-uit,activat,deblocat telefonu !!!
se pare ca nu intelegi
daca esti pe Vodafone NU ai EDGE, ai GPRS.
EDGE nu-l gasesti ca pe Wi-fi :D, in cazul tau GPRS.GPRS ai peste tot unde ai si semnal la telefon. Si dupa cum s-a mai scris si dupa cum mai scriu pentru a 100000 oara, ca sa-ti mearga GRPS la vodafone trebuie sa ai activata optiunea de internet mobil !
detalii la *222 . nu conteaza cu ce ti-ai jailbreak-uit,activat,deblocat telefonu !!!
inteleg f bine. edge ul merge pe vodafone!!!! mergea si cind aveam 1.1.1 . poti suna la vodafone si te poti convinge si tu: vodafone are si gprs si edge . eu tocmai am sunat la ei . si mi au replicat ceva de genu ca au trecute in sistem setarile pt ultima mea versiune de iphone (111) pe care o aveam si de aceea e posibil sa nu mai mearga edge ul la mine acum cind am trecut pe 114/ am vb cu cineva de la relatii cu clientii si nu cu cei de la internet si date ... deci este posibil ca tipa sa nu mi fi dat informatia 100% corecta referitore la acele setari pe care le au iei in baza de date, 111 etc.. eu nu le am spus niciodata ce vers am. sunasem mai demult doar sa le cer setarile de edge pt iphone. dar sunt sigur ca vodafone are edge pt ca l-am folosit pina ieri !
si normal ca am internet mobile activat… altfel nu ma apucam sa intreb pe forum aiurea.. citeste atent ce am scris si o sa vezi ca are sens ce intreb..
[ Modificat: 16 Martie 2008 06:48 PM de corruptdream ]