mda , am mai sunat odata la vodafone si de data asta am vb cu cei de la internet/date. care mi au dat un raspuns diferit de data asta , dar se pare ca este unul corect. nu exista edge la vodafone. ma contrazic acum uitindu ma la ultimul meu post dar am fost bagat in ceata de cei de la vodafone si de faptul ca imi aparea, pina nu demult, ca sunt conectat la net prin viteza edge. mai ramine faza cu ssh ul care este chiar dubioasa.
[ Modificat: 16 Martie 2008 07:11 PM de corruptdream ]
mda , am mai sunat odata la vodafone si de data asta am vb cu cei de la internet/date. care mi au dat un raspuns diferit de data asta , dar se pare ca este unul corect. nu exista edge la vodafone. ma contrazic acum uitindu ma la ultimul meu post dar am fost bagat in ceata de cei de la vodafone si de faptul ca imi aparea, pina nu demult, ca sunt conectat la net prin viteza edge. mai ramine faza cu ssh ul care este chiar dubioasa.
Ăștia de la Apple sînt oricum, dar nu proști. Dacă Vodafone avea EDGE îți apărea “E”. N-are, îți apare pătrățelu’. De asta nici n-am intrat în polemică cu tine.
Ăștia de la Apple sînt oricum, dar nu proști. Dacă Vodafone avea EDGE îți apărea “E”. N-are, îți apare pătrățelu’. De asta nici n-am intrat în polemică cu tine.
cind aveam 1.1.1 aparea E ul. de aici si confuzia mea, intarita si de cei de la vodafone . acum . la 1.1.4 apare intradevar patratelul doar.
pai din aceasta cauza se tot imbunatateste si softul pe lumea asta . . . eu cand aveam win 2000 nu ma intreba daca vreau sa fac update si chestii d’astea, acuma la XP/Vista te mai intreaba una alta !
de Mac nu stiu ca nu am !
daca tot ai 1.1.1 otb, trebuia sa faci cu ziPhone merge si iPlus nu-i problema dar asa ca chestie ca tu ai BL 3.9 din fabrica asa ca nu aveai de ce sa te ingrijorezi
pai din aceasta cauza se tot imbunatateste si softul pe lumea asta . . . eu cand aveam win 2000 nu ma intreba daca vreau sa fac update si chestii d’astea, acuma la XP/Vista te mai intreaba una alta !
de Mac nu stiu ca nu am !
daca tot ai 1.1.1 otb, trebuia sa faci cu ziPhone merge si iPlus nu-i problema dar asa ca chestie ca tu ai BL 3.9 din fabrica asa ca nu aveai de ce sa te ingrijorezi
da , ai dreptate. dar am avut mai multa incredere in iplus, fara sa am vreun motiv serios, doar am citit o groaza de posturi pe hackintosh unde se plingeau o groaza de ziphone…
este bun si ziPhone dar uite spre exemplu:
ieri am facut un iPhone cu ziPhone l-am urcat la 1.1.4, si stupoare nu era BSB Subsistem , instalat. hmmmm . cu iPlus iti baga el tot ce-ti trebuie in privinta asta.
da, cred ca este aleatorie treaba.. de ex am auzit cum a crapat cu ziphoneul un iphone nou nout de 16 gb 1.1.4 otb ..deci nu l poti invinuii pe propietar ca nu si-a dezinstalat toate softurile inainte sau ca nu a folosit restore in loc de upgrade. probabil tine si de hardware sau terminalul pe care il folosesti la deblocarea iphoneului. dar , vorbind in general ,daca te informezi , citesti forumurile cred ca gasesti varianta optima . eu am optat pt iplus.. este ok.. banuiesc ca si cu ziphone ul ar fi fost la fel.. a fost doar o alegere.
da, cred ca este aleatorie treaba.. de ex am auzit cum a crapat cu ziphoneul un iphone nou nout de 16 gb 1.1.4 otb ..deci nu l poti invinuii pe propietar ca nu si-a dezinstalat toate softurile inainte sau ca nu a folosit restore in loc de upgrade. probabil tine si de hardware sau terminalul pe care il folosesti la deblocarea iphoneului. dar , vorbind in general ,daca te informezi , citesti forumurile cred ca gasesti varianta optima . eu am optat pt iplus.. este ok.. banuiesc ca si cu ziphone ul ar fi fost la fel.. a fost doar o alegere.
Asta cu forumurile și cu cititul e adevărată. Uite, eu nu am și nu am avut niciodată încredere în băiatul ăla cu Ziphonele. Prea îmi semăna a personaj de telenovelă. Și s-a dovedit că am fost îndreptățit să nu am. Vezi downgrade-ul de bootloader. În sensul ăsta, mi-am urcat iPhone-ul la 114 și l-am deblocat cu iNdependance. E singura metodă care nu umblă la bootloader. OK, are și el neajunsurile lui, în sensul că nu merge locate-me în Maps pentru că basebandul rămîne în urmă. Dar asta nu mă deranjează. În ceea ce privește iPlus…. mai aștept. Dar fiecare face ce vrea.
iPlus este 100% sigur . . . citesc pe forumurile de afara modmyifone si hackint0sh(astea sunt de baza) si altele
corrupt dream imi trimiti si mie iPlus 2.0 pe mail ? te rog. il aveam pe un cd si nu-l mai gasesc si pe rapidshare nu-mi merge nu stiu ce are
. asta-i mail-ul, sa nu incercati userul de mess ca nu exista nu-l folosesc !
are 22 mb , uite, ia-l de aici . daca nu reusesti ti-l trimit eu cumva. dar incearca de acolo intii.
inca ceva. la un momentdat in tutorial se recomanda sa schimbi un fisier din zip cu un altul pt a rezolva povestea cu suportul pt numerele internationale.. eu am facut exact ce scrie acolo, am tinut cont chiar sa dezarhivez cu BOMAarchiveHelper.app , dar cind rulam iplus ul, la step2, mi-a dat o eroare.. cum ca nu recunoaste fix fisierul pe care il inlocuisem. a trebuit sa reiau totul de la capat, dar de data asta cu fisierul pe care o sa l downloadezi si tu de acolo, nemodificat si totul a mers perfect. easy si curat. deci recomandarea mea este sa lasi iPlus2.0b.zip asa cum este si dupa rezolva povestea cu numerele cu partchul pe care mi l-ai recomandat si tu mie mai devreme.
eu am folosit iPlus1.1 vroiam 2.0b pt ca este ultimu. Eu nu am inlocuit niciun fisier si a mers perfect. Asa-zisa problema cu numerele se rezolva cu aplicatiile de pe iClarified.
Si urmati pas cu pas instructiunile, inclusiv cea care va zice sa descarcati 1.1.4.
Totul merge OK si din prima. Am pus o cartela Orange si am sunat. Merge si youtube si toate celelalte chestii. Am wifi acasa, daca are vreo importanta. Abia a ajuns iPhone-ul, nou nout, asa ca nu stiu prea multe detalii despre setarile pe care le pot face. Urmeaza sa aflu azi.
Sper ca asta sa va ajute. Mie mi-a luat vreo 5 ore sa termin de citit tot si de vreo 7 ori am tot instalat, pana mi-am dat seama ca nu eu greseam.
Sapatamana asta imi cumpar iPhone, deci presupun ca o sa fie 1.1.4 BL 4.6, vreau sa il deblochez cu iPlus 2.0, primul pas este sa ii fac restore in iTunes cu ver 1.1.4, intrebarea mea este: acel pas , cu restoru e necesar , pt ca eu deja am 1.1.4 bl 4.6 , pot sa sar peste ? si daca nu , puteti sa imi dati niste sfaturi despre acest restore ?
multumesc, si scuze daca cumva nu am fost atent si a mai intrebat cineva asta .