M-am abonat si eu la GPRSul Vodafone azi la meci. Am facut 54 de KB trafic doar ca sa-mi verific mailul .mac!
Apoi inca 500KB in acelasi minut incarcand pagina macuser.ro . Apoi am scos parola si maine o sa sun sa il inchida ca urasc patratul ala in bara de sus.
Revin, cum naiba sa ajunga 10 MB pe luna? Sunteti nebuni?
nu ajung deloc 10 mb daca primesti zilnic 2-3 mailuri cu atasamente si mai vezi 3-4 pagini pe net + un refresh la installer ..... aia sunt intr-o singura zi. poate doar sa vezi zilnic vremea…
live pe iPhone? Esti sigur? Ca la ei pe site spune doar ca pe telefoane compatibile Live. Ai facut tu configurarea pe iPhone sau doar vorbesti asa in ploaie?
pai nici telefonul meu nu este compatibil live… ideea este ca vodafone live din ce am vazut are doua componente .. portalul live cu jocuri. muzica si alte alea.. si un mobile internet ..
deci eu cred ca au rebranduit mobile internet si au bagat mai multi mega trafic..
configurare pe iphone n-am facut..am facut pe e61i si a mers brici.. cand selectez retea 3G am o super viteza…
de asta toata lumea zice ca pt lansarea iphone orange trebuie sa relanseze si abonamentul de date..
eventual sunati la relatii clienti (cereti cu cineva de la internet si date)...
dar nu cred ca n-a incercat nimeni configurare iphone pe live..
@huk,
eu am 50M de la Vodafone, pe Nokia E61i cu MS Exchange activ de tip push email intre 8:00 si 18:00, iar in rest face check la 30 min la email; folosesc si fring, acu cu meciurile si livescore.com, citesc RSS-uri, starea vremei, etc… si-mi mai raman in jur de 15-20M pe luna. Serviciul Live este compatibil doar cu telefoanele pe care ei le-au acceptat sa acceseze acest portal; daca telefonul nu este compatibil live, nu poate accesa pagina portalului lor live, dar poate accesa internetul fara probleme; dupa cate stiu eu, megii in Live sunt doar pentru accesul portalului Live si nu a altor pagini de internet ( trebuie verificat pe vodafone.ro, dar din pacate acum nu le merge site-ul, cel putin la mine apare o pagina de test apache ).
si daca alte diferente daca nu mai sunt fata de live, de ce nu treci pe live???
daca vrei youtube ..live mi se pare perfect .. si e si mai ieftin daca tin bine minte..
@edo,
daca raspunsul tau era pentru mine… pun aceeasi intrebare ca a lui @huk : ai testat tu live pe iPhone sau Nokia E61i, sau vorbesti din ce-ti aduci aminte ce scrie pe site la Vodafone? Cei 500M de Live sunt doar pentru portalul Live ( muzica, stiri, TV si ce mai au ei in Live ), pentru orice alt acces de internet, platesti extra.
@huk, @edo,
Tocmai am sunat la Vodafone, pentru un coleg care si-a pierdut/sau nu stie pe unde este telefonul si a trebuit sa-l blocam. Am intrebat de Vodafone Live, si se pare ca si-au schimbat serviciul Live, in ideea ca acei 500M pot fi folositi nu numai pentru acces Live ci si pentru acces WAP pe alte site-uri. Am uitat sa intreb in schimb daca accesul la email ( pop, imap, exchange ) intra sau nu in acei 500M.
Am sunat si eu. Din nefericire, pentru a accesa internetul, trebuie sa accesezi initial portalul Live, pe un APN special si cu niste setari speciale. La internet iesi din portal nu direct. Ei fac asta pentru a preveni folosirea telefoanelor cu Live ca modem pentru laptop, cel putin asa a zis tipa draguta de la telefon.
Pentru iPhone NU exista setari pentru Live. De ce? Pentru ca e inca in teste, pentru ca nu stiu cum, reprez. a fost evaziva. Cand se va schimba asta? Nu stie, dar imi trimite Vodafone newsletter in secunda urmatoare.
Pana atunci, repet, pe iFon nu se poate folosi Live.
Am deja sapunel cu 9 euro pe luna cu internet le laptop (de pe care scriu, si pe care il car oriunde si de la care dau sharing la conexiune pe Wifi), nu vreau sa dau un purcoi de bani pentru trafic limitat si doar pe iPhone. Ma interesa ceva ieftin, pentru un moft.
Cand o sa iasa Orange cu abonamente de iPhone cred ca o sa mai schimbe si Vodafone. Preturi si servicii.
Am deja sapunel cu 9 euro pe luna cu internet le laptop (de pe care scriu, si pe care il car oriunde si de la care dau sharing la conexiune pe Wifi), nu vreau sa dau un purcoi de bani pentru trafic limitat si doar pe iPhone. Ma interesa ceva ieftin, pentru un moft.
Cand o sa iasa Orange cu abonamente de iPhone cred ca o sa mai schimbe si Vodafone. Preturi si servicii.
si io am sapunel numai ca nu pot da share la wi-fi, nu merge din cauza “ferestrelor” ... dar mai e un pic si vine “fiara” nu-mi fac griji, ca m-ai invatat tu cum se face… “clic” si gata !