1 din 2
1
iTunes iPod si filmele
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

vreau sa pun filme pe iPhone/iPod prin iTunes

am cateva filmulete facute cu telefonul, le trag peste iTunes si mi le copiaza in iTunes si le vad in Library / Movies.
Dau click pe unul din ele si merge cu sunet cu tot.

Ca sa le trimit in iPhone stiu ca trebuie convertite intr-un format stiut de iPhone/iPod.
Selectez un filmulet, merg in meniul Advanced si de acolo aleg Convert Selection for iPod/iPhone.
Acum dupa conversie am ambele filme in Movies, originalul si un filmulet compatibil cu formatele stiute de iPod dar fara sunet :(

de ce? si ce trebuie sa setez/repar in iTunes ?

...stiu de alte variante ffmpeg, handbrake dar nu vreau sa mai instalez alte programe,  vreau sa o rezolv cu iTunes (ma sunase un prieten ce are windows sa ii explic cum se trimit filme pe iPodTouch… ii explic la telefon ca are nevoie de iTunes, il da jos de pe net, ii explic de Librarie, Playlist ce si cum, de sincronizare bla,bla… si la filme eu pe mac ma lovesc de situatia de mai sus…d-aia vreau cu iTunes, ca sa nu-l pun sa instaleze alte programe, plus ca nu stiu daca este handbrake spre exemplu, versiune win… si nici ca ma intereseaza) 

multumesc

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Problema asta am avut-o si eu cand converteam fisierele video prin iTunes… erau fara sunet. Nu am cercetat foarte tare cum sa convertesc prin iTunes ca sa am si audio, in schimb folosesc Videora Converter, merge si pentru iPod Touch si pentru iPhone.

Sper ca ti-a fost de ajutor!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

....partial de ajutor. Merci oricum

altii ? nimeni ?

...ca am citit totate topicele din 2005 incoace si in vreo 2 am gasit ceva asemanator der fara o concretizare.

Personal nu inteleg de ce daca intr-o prima faza iTunes stie sa-l redea cu sunet si apoi cand il reconverteste pentru iPod, cu converterul lui de altfel, il face fara sunet. E chiar hilar si il consider BUG MARE pt iTunes.

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Viena
Macuser din: 25.02.06

reinstaleaza itunes-ul. nu stiu ce probleme aveam (legate tot de ipod). citind pe site-ul apple dadeau ca o posibila solutie reinstalarea programului. sper sa-ti ajute. succes!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

...nu prea as vrea, si inainte sa fac asta as vrea sa imi zica cineva daca pe iTunes-ul lui merge

Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Viena
Macuser din: 25.02.06

al meu merge.
evident ca ramane la latitudinea ta, numai ca, nu inteleg?!
nu “pierzi” absolut nimic. eventul numai citeva minute dupa aceea cu importul mediatecii.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cetatean - 09 Martie 2008 06:24 AM

al meu merge.
evident ca ramane la latitudinea ta, numai ca, nu inteleg?!
nu “pierzi” absolut nimic. eventul numai citeva minute dupa aceea cu importul mediatecii.

aruncat itunes la gunoi si apoi download reinstal si ... la fel

Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Am impresia că iTunes tot pe QT se bazează. Vezi ce ai prin Library/Quick Time. Poate ai ceva components în plus…... sau în minus.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu stiu, dar cert e ca fisierul .mpg original merge si pe QuickTime si pe iTunes fara probleme dar daca ii dau sa mi-l converteasca in format iPod/iPhone iTunes o da de gard big time

Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sa-mi fie cu iertare, asta e o scarpinare cu mina stinga la urechea dreapta. Pai, daca Handbrake lucreaza asa repede si bine (si mai sint si altele), iar QuickTime face atitea nazuri, de ce sa te incapatinezi? E cam si cum ai spune: nu vreau sa instalez nimic pe calculatorul meu, ca sa pastrez puritatea sistemului… smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 11 Martie 2008 08:25 PM

Sa-mi fie cu iertare, asta e o scarpinare cu mina stinga la urechea dreapta. Pai, daca Handbrake lucreaza asa repede si bine (si mai sint si altele), iar QuickTime face atitea nazuri, de ce sa te incapatinezi? E cam si cum ai spune: nu vreau sa instalez nimic pe calculatorul meu, ca sa pastrez puritatea sistemului… smile

de acord cu tine iarule, se poate rezolva cu Handbrake… dar parca si tu erai de partea rezolvarii problemelor nu a gasirii altor programe (vezi fazele cu “nu merge Yahoo ...pune Adium”) sau a reinstalarii sistemului smile
s-apoi de ce sa apelez la programe 3rd party cand iPod e facut sa mearga cu iTunes si mai cu nimic altceva, cand am o optiune in iTunes sa imi converteasca el un fisier, pe care de altfel stie sa-l redea (si el si Quicktime) ... si-l converteste da’ fara sunet
ori e iTunes e tantalau ori la mine e busit ceva si nu stiu inca ce (as prefera varianta 2-a)

PS Mie d-aia imi place Mac OS pt integrarea programelor, pt faptul ca merg bine impreuna si se completeaza reciproc

Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Am QT, Perian si WMV components instalate. Nu am nici o problema din cele dezbatute mai sus si da iTunes cu engineul QT converteste/reda fisierele.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Din ce stiu eu, nu merge doar daca ai o problema. In acelasi timp, Handbrake e mult mai bogat in optiuni de compresie, iar FFmpeg, mai bogat in formate. QuicTime, chiar profesional, e mai lenes si mai flamînd! De aia ziceam.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cine ma ajuta (adica sa vada daca la el merge cu sunet) sa il convertesaca cu iTunes in fisier pt iPod gaseste aici o mostra

eu n-am reusit sa imi dau seama ce e busit la iTunes-ul meu
ma intereseaza daca merge la voi

merci

Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

da dom’le, nu are sunet!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 12 Martie 2008 02:39 AM

da dom’le, nu are sunet!

Multumesc Convertorule… deci, inca nu-s cu vaca…:)

altcineva ca sa imi confirme ca e bug de iTunes?

Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb

1 din 2
1