am cateva filmulete facute cu telefonul, le trag peste iTunes si mi le copiaza in iTunes si le vad in Library / Movies.
Dau click pe unul din ele si merge cu sunet cu tot.
Ca sa le trimit in iPhone stiu ca trebuie convertite intr-un format stiut de iPhone/iPod.
Selectez un filmulet, merg in meniul Advanced si de acolo aleg Convert Selection for iPod/iPhone.
Acum dupa conversie am ambele filme in Movies, originalul si un filmulet compatibil cu formatele stiute de iPod dar fara sunet :(
de ce? si ce trebuie sa setez/repar in iTunes ?
...stiu de alte variante ffmpeg, handbrake dar nu vreau sa mai instalez alte programe, vreau sa o rezolv cu iTunes (ma sunase un prieten ce are windows sa ii explic cum se trimit filme pe iPodTouch… ii explic la telefon ca are nevoie de iTunes, il da jos de pe net, ii explic de Librarie, Playlist ce si cum, de sincronizare bla,bla… si la filme eu pe mac ma lovesc de situatia de mai sus…d-aia vreau cu iTunes, ca sa nu-l pun sa instaleze alte programe, plus ca nu stiu daca este handbrake spre exemplu, versiune win… si nici ca ma intereseaza)
Problema asta am avut-o si eu cand converteam fisierele video prin iTunes… erau fara sunet. Nu am cercetat foarte tare cum sa convertesc prin iTunes ca sa am si audio, in schimb folosesc Videora Converter, merge si pentru iPod Touch si pentru iPhone.
...ca am citit totate topicele din 2005 incoace si in vreo 2 am gasit ceva asemanator der fara o concretizare.
Personal nu inteleg de ce daca intr-o prima faza iTunes stie sa-l redea cu sunet si apoi cand il reconverteste pentru iPod, cu converterul lui de altfel, il face fara sunet. E chiar hilar si il consider BUG MARE pt iTunes.
reinstaleaza itunes-ul. nu stiu ce probleme aveam (legate tot de ipod). citind pe site-ul apple dadeau ca o posibila solutie reinstalarea programului. sper sa-ti ajute. succes!
al meu merge.
evident ca ramane la latitudinea ta, numai ca, nu inteleg?!
nu “pierzi” absolut nimic. eventul numai citeva minute dupa aceea cu importul mediatecii.
al meu merge.
evident ca ramane la latitudinea ta, numai ca, nu inteleg?!
nu “pierzi” absolut nimic. eventul numai citeva minute dupa aceea cu importul mediatecii.
aruncat itunes la gunoi si apoi download reinstal si ... la fel
nu stiu, dar cert e ca fisierul .mpg original merge si pe QuickTime si pe iTunes fara probleme dar daca ii dau sa mi-l converteasca in format iPod/iPhone iTunes o da de gard big time
Sa-mi fie cu iertare, asta e o scarpinare cu mina stinga la urechea dreapta. Pai, daca Handbrake lucreaza asa repede si bine (si mai sint si altele), iar QuickTime face atitea nazuri, de ce sa te incapatinezi? E cam si cum ai spune: nu vreau sa instalez nimic pe calculatorul meu, ca sa pastrez puritatea sistemului…
Sa-mi fie cu iertare, asta e o scarpinare cu mina stinga la urechea dreapta. Pai, daca Handbrake lucreaza asa repede si bine (si mai sint si altele), iar QuickTime face atitea nazuri, de ce sa te incapatinezi? E cam si cum ai spune: nu vreau sa instalez nimic pe calculatorul meu, ca sa pastrez puritatea sistemului…
de acord cu tine iarule, se poate rezolva cu Handbrake… dar parca si tu erai de partea rezolvarii problemelor nu a gasirii altor programe (vezi fazele cu “nu merge Yahoo ...pune Adium”) sau a reinstalarii sistemului
s-apoi de ce sa apelez la programe 3rd party cand iPod e facut sa mearga cu iTunes si mai cu nimic altceva, cand am o optiune in iTunes sa imi converteasca el un fisier, pe care de altfel stie sa-l redea (si el si Quicktime) ... si-l converteste da’ fara sunet
ori e iTunes e tantalau ori la mine e busit ceva si nu stiu inca ce (as prefera varianta 2-a)
PS Mie d-aia imi place Mac OS pt integrarea programelor, pt faptul ca merg bine impreuna si se completeaza reciproc
Din ce stiu eu, nu merge doar daca ai o problema. In acelasi timp, Handbrake e mult mai bogat in optiuni de compresie, iar FFmpeg, mai bogat in formate. QuicTime, chiar profesional, e mai lenes si mai flamînd! De aia ziceam.