Salut!
De curand mi-am instalat si eu OS X Leopard, si cu ajutorul la BOOTCAMP . .am instalat si windows xp, am instalat drivere-le.. totul perfect am un mouse Apple Mighty Mouse Wireless totul Ok pana aici. Dar m-am cam saturat sa tot dau reset la laptop sa intru cand pe windows cand pe mac asa k am hotarat sa-mi instalez parallels desktop, am instalat imi merge perfect numai k exista o mica problema. Nu merge Click Dreapta. Aveti vre-o idee ce ar trebuii sa fac?
Nu merge click dreapta nici la mouse si nici la touch pad. Am incercat apasant tasta Ctrl, sau tinand 2 degete pe touchpad si apoi click.. dar nimic. Vre-o idee ? Solutie? Va multumesc
Salut!
De curand mi-am instalat si eu OS X Leopard, si cu ajutorul la BOOTCAMP . .am instalat si windows xp, am instalat drivere-le.. totul perfect am un mouse Apple Mighty Mouse Wireless totul Ok pana aici. Dar m-am cam saturat sa tot dau reset la laptop sa intru cand pe windows cand pe mac asa k am hotarat sa-mi instalez parallels desktop, am instalat imi merge perfect numai k exista o mica problema. Nu merge Click Dreapta. Aveti vre-o idee ce ar trebuii sa fac?
Nu merge click dreapta nici la mouse si nici la touch pad. Am incercat apasant tasta Ctrl, sau tinand 2 degete pe touchpad si apoi click.. dar nimic. Vre-o idee ? Solutie? Va multumesc
Cred că e de la setările acelui mouse BT. Cred că ar merge cu un mouse uzual pe USB. Ia cotrobăie prin setările mouse-ului. Nu mai am MM, așa că nu pot urmări pas cu pas ce ar trebui să faci. Dacă ai, pune un mouse normal USB, oricare ar fi acela, și vezi ce face.
Am instalat si Parallels Tools si degeaba.
Am intrat in setarile mouse-ului.. la windows. Control Pannel- Mouse Properties daca bifez optiunea asta
Switch primary and secondary buttons. merge click dreapta dar nu mai merge cel din stanga:|
Alta idee ?:-s Mouse pe USB nu am Srry:|
Apropo.. cum se da click dreapta.. din touchpad ? in parallels pe windows xp, sa incerc daca merge.
Chiar trebuie sa renunt la Parallels ? :((
In OS——> System Preferences———> KeyBoard & Mouse———-> Mouse———> Se bifeaza in dreapta Secondary Button ) Si gata =))) Asta era tot :| eu aveam Primary Button.. Si la Click Stanga si la Click Dreapta :|
Multumesc ptr sfaturi:| Si scuzati-mi neatentia.. Era foarte usor:|
Acum alta intrebare.. daca se poate sa-mi raspundeti…
Am net de la RDS. conexiune prin PPOE vreau sa stiu.. Pot face sa mearga netu si pe paralllels pe windows xp si pe leopard? :-s
Deocamdata cand imi merge netu pe xp nu imi merge pe leopard sau invers.
va multumesc
In OS——> System Preferences———> KeyBoard & Mouse———-> Mouse———> Se bifeaza in dreapta Secondary Button ) Si gata =))) Asta era tot :| eu aveam Primary Button.. Si la Click Stanga si la Click Dreapta :|
Multumesc ptr sfaturi:| Si scuzati-mi neatentia.. Era foarte usor:|
Ești tare, păi eu am crezut că acolo ai fost de prima oară, nu de Keyboard and Mouse reglezi Keyboard and Mouse?! Numai că nu mergea, eu asta am înțeles… Of, doamne…
Acum alta intrebare.. daca se poate sa-mi raspundeti…
Am net de la RDS. conexiune prin PPOE vreau sa stiu.. Pot face sa mearga netu si pe paralllels pe windows xp si pe leopard? :-s
Deocamdata cand imi merge netu pe xp nu imi merge pe leopard sau invers.
va multumesc
Nu ai sharuit netul de la gazdă la mașina virtuală?Asta din setările Parallels.