Conturi .MAC ?!?!?!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: U.A.E.
Macuser din: 02.03.08

Am vrut sami fac o galerie web, folosind iphoto, dar imi cere cont .Mac. nu am dar mi-as putea face, dar am vazut free trial 60 de zile. gulp
ce se intampla dupa cele 60 de zile? presupun ca trebuie sa platesc, dar nu am vazut nici unde mai multe detalii.

Cine stie imi pote spune si mie?

multumesc.

2. Ca sa nu mai deschid alt topic. voi ce web browsere folositi? numai safari? caci la mine nu-mi deschide corect toate paginile.

Semnătură 

The windows made me to switch on Mac.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
annie - 09 Martie 2008 01:54 PM

Am vrut sami fac o galerie web, folosind iphoto, dar imi cere cont .Mac. nu am dar mi-as putea face, dar am vazut free trial 60 de zile. gulp
ce se intampla dupa cele 60 de zile? presupun ca trebuie sa platesc, dar nu am vazut nici unde mai multe detalii.

Poți plăti cu cardul pe http://www.mac.com.

2. Ca sa nu mai deschid alt topic. voi ce web browsere folositi? numai safari? caci la mine nu-mi deschide corect toate paginile.

Firefox, Opera, Camino… Caută pe Google dacă nu știi de unde să le iei.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

multumesc.

După cele 60 de zile e pe bani și nu puțini.

2 Mie îmi place exclusiv Safari. Însă fiecare folosește ce vrea. Că de ales ai de unde. Succes. A, încearcă și iCab. E simpatic.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

presupun ca nu o sa se supere multa lume ca nu folosesc .mac

Safari imi place si mie, mult de tot, dar nu deschide o anume pagina
dar firefoxu numi place din fire, dar e singurul care imi deschide pagina de net, pe care multe alte browsere nu mi-o deschide, dar imi face probleme (?!?!) nush daca sunt chiar probleme dar, desi este instalat si icon in dock, cand vreau sal deschid imi apare fereastra in care se indica sal drag&drop;in aplicatii, iar pe desktop imi pare un icon , de-al firefoxului, pe care ii du eject sa dispara….

as vrea sa utilizez fara sami apara chestiile astea, caci deja dupe 3-4 ori devine suparator (imi place un desktop curat fara multe iconuri).

unde gresesc? (da sunt foarte nou utilizator mac) este chiar setat as default….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Ce ai tu in dock nu este shortcut-ul de le Firefox. Cred ca tu ai shortcut-ul de la dmg. Du-te in Aplications si ia de acolo iconita de la Firefix si copi-o in dck si apoi sa n zici daca mai face fonfleuri

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pai e clar ca annie NU are aplicatia instalata. (Stiu ca e greu sa inteleaga un Windowsist cum ruleaza o aplicatie fara sa fie instalata in sistem)
Dupa ce montezi dmg-ul (care e un disc virtual), tragi aplicatia in Applications, inchizi (arunci) dmg-ul montat si, de aici, urmezi sfatul lui FlorinZ/

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

..pai si de ce, daca ignori chestiile aparute, firefoxu merge?..... whatever acum e ok

...lasa iaru, acum ca miai explicat am priceput, multumesc frumos, sper sa nu mai am probl pe viitor (la urma urmei nimeni nu sa nascut invatat).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 23.12.07

multumesc.

Tocmai mi-am terminat aseara noul meu site (2 zile de munca la greu!) si l-am pus pe .Mac Mi-a placut cum functioneaza iWeb, a fost o placere sa-mi construiesc singur site-ul.

Am un trial ca toata lumea, de 60 de zile, dupa care voi plati. Mergi pe http://www.Mac.com, sapa bine si vei gasi tot ce vrei: tutoriale ca lumea pentru iPhoto si iWeb, precum si modalitatea de obtine acel trial de 60 de zile. Atentie, trebuie sa-ti creezi un cont cu @mac.com in coada, cu Email Server si SMTP Server - dar e simplu.
Daca nu reusesti, posteaza si-ti dau step-by-step.

Si da, folosesc numai Safari - fara probleme!
Noul meu site este la http://web.mac.com/c.pitner

Semnătură 

If you are God, you’re not trainable

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
pete - 09 Martie 2008 07:31 PM

Am un trial ca toata lumea, de 60 de zile, dupa care voi plati. Mergi pe http://www.Mac.com, sapa bine si vei gasi tot ce vrei: tutoriale ca lumea pentru iPhoto si iWeb, precum si modalitatea de obtine acel trial de 60 de zile. Atentie, trebuie sa-ti creezi un cont cu @mac.com in coada, cu Email Server si SMTP Server - dar e simplu.
Daca nu reusesti, posteaza si-ti dau step-by-step.

Si da, folosesc numai Safari - fara probleme!
Noul meu site este la http://web.mac.com/c.pitner

site-ul arata bine, acum nu stiu tu ai muncit 2 zile, ca stiutor sau ca nestiutor in ale webului ?  vad ca ai pus si citate din Metallica grin

ma gandeam numai la o galerie foto, ca sa nu mai trimit la rude poze prin email, asa un album pot arata la cine vreau, nu?

si vreu un web hosting (daca asa se cheama, daca nu scuze) mai serios , nimic de genul photobucket

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 23.12.07

Cu pozele nu stiu cum e ... n-am publicat niciodata pe web.
Dar cu iWeb e chiar mishto de lucrat - ai destule template-uri si tutoriale pe http://www.mac.com ca sa nu fie nici o problema.
Habar n-am de programe - am fost doar un utilizator zilnic din ‘91 de Word, Excel, Outlook. Si mai nou folosesc - si imi place - Pages, Numbers, Keynote!!!

Hosting-ul pe an este de 89 euro parca, pentru iWeb. Pentru mine nu e mult. Altfel, daca nu-ti iei hosting la ei, ramai cu ce ai lucrat pe desktop!
Si mda, Enter Sandman este una dintre preferatele mele din propriul Top50!

Semnătură 

If you are God, you’re not trainable

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
annie - 09 Martie 2008 08:19 PM

ma gandeam numai la o galerie foto, ca sa nu mai trimit la rude poze prin email, asa un album pot arata la cine vreau, nu?

iaca album

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

ceva de genul `sr. member vreau si eu sa fac

....si la cati bani am dat pe Book pro , cred ca o sa dau si pt gallery, suma nu e enorma, dar cand te gandesti ca la alti e mai ieftin…dar la apple e mai safety.

pete si numai top50 ai?
Pages, numbers and keynote am numai un trial version, nu lam deschis caci nu stiu cu ce se manaca, intai ma mai documentez, deh sunt nou user, dar recuperez eu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08

Pages = procesare de texte (gen Word)
Numbers = spreadsheet (gen Excel)
Keybote = prezentari (gen powerpoint).
Poti sa le incerci linistit, si cred ca pana la urma le vei si cumpara, tinand cont ca sunt destul de bune toate. Not to mention ca costa mult mai putin decat Office 2008 for Mac.

Florin

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
tracepath - 10 Martie 2008 01:40 AM

Pages = procesare de texte (gen Word)
Numbers = spreadsheet (gen Excel)
Keybote = prezentari (gen powerpoint).
Poti sa le incerci linistit, si cred ca pana la urma le vei si cumpara, tinand cont ca sunt destul de bune toate. Not to mention ca costa mult mai putin decat Office 2008 for Mac.

Florin

merci mult
trebuia sami fi dat seama…tocmai ce am terminat de citit threadul despre Office mac 2008…nu lucrez prea mult cu ele dar am multe documente, doc si docx xls etc, le-as putea deschide cu Pages numbers?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Numbers deschide fara probleme xlsx si xls si exporta xls. Pages si textedit deschid docx.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)