Am vrut sami fac o galerie web, folosind iphoto, dar imi cere cont .Mac. nu am dar mi-as putea face, dar am vazut free trial 60 de zile.
ce se intampla dupa cele 60 de zile? presupun ca trebuie sa platesc, dar nu am vazut nici unde mai multe detalii.
Cine stie imi pote spune si mie?
multumesc.
2. Ca sa nu mai deschid alt topic. voi ce web browsere folositi? numai safari? caci la mine nu-mi deschide corect toate paginile.
Am vrut sami fac o galerie web, folosind iphoto, dar imi cere cont .Mac. nu am dar mi-as putea face, dar am vazut free trial 60 de zile.
ce se intampla dupa cele 60 de zile? presupun ca trebuie sa platesc, dar nu am vazut nici unde mai multe detalii.
multumesc.
2. Ca sa nu mai deschid alt topic. voi ce web browsere folositi? numai safari? caci la mine nu-mi deschide corect toate paginile.
presupun ca nu o sa se supere multa lume ca nu folosesc .mac
Safari imi place si mie, mult de tot, dar nu deschide o anume pagina
dar firefoxu numi place din fire, dar e singurul care imi deschide pagina de net, pe care multe alte browsere nu mi-o deschide, dar imi face probleme (?!?!) nush daca sunt chiar probleme dar, desi este instalat si icon in dock, cand vreau sal deschid imi apare fereastra in care se indica sal drag&drop;in aplicatii, iar pe desktop imi pare un icon , de-al firefoxului, pe care ii du eject sa dispara….
as vrea sa utilizez fara sami apara chestiile astea, caci deja dupe 3-4 ori devine suparator (imi place un desktop curat fara multe iconuri).
unde gresesc? (da sunt foarte nou utilizator mac) este chiar setat as default….
Ce ai tu in dock nu este shortcut-ul de le Firefox. Cred ca tu ai shortcut-ul de la dmg. Du-te in Aplications si ia de acolo iconita de la Firefix si copi-o in dck si apoi sa n zici daca mai face fonfleuri
Pai e clar ca annie NU are aplicatia instalata. (Stiu ca e greu sa inteleaga un Windowsist cum ruleaza o aplicatie fara sa fie instalata in sistem)
Dupa ce montezi dmg-ul (care e un disc virtual), tragi aplicatia in Applications, inchizi (arunci) dmg-ul montat si, de aici, urmezi sfatul lui FlorinZ/
multumesc.
Tocmai mi-am terminat aseara noul meu site (2 zile de munca la greu!) si l-am pus pe .Mac Mi-a placut cum functioneaza iWeb, a fost o placere sa-mi construiesc singur site-ul.
Am un trial ca toata lumea, de 60 de zile, dupa care voi plati. Mergi pe http://www.Mac.com, sapa bine si vei gasi tot ce vrei: tutoriale ca lumea pentru iPhoto si iWeb, precum si modalitatea de obtine acel trial de 60 de zile. Atentie, trebuie sa-ti creezi un cont cu @mac.com in coada, cu Email Server si SMTP Server - dar e simplu.
Daca nu reusesti, posteaza si-ti dau step-by-step.
Am un trial ca toata lumea, de 60 de zile, dupa care voi plati. Mergi pe http://www.Mac.com, sapa bine si vei gasi tot ce vrei: tutoriale ca lumea pentru iPhoto si iWeb, precum si modalitatea de obtine acel trial de 60 de zile. Atentie, trebuie sa-ti creezi un cont cu @mac.com in coada, cu Email Server si SMTP Server - dar e simplu.
Daca nu reusesti, posteaza si-ti dau step-by-step.
Cu pozele nu stiu cum e ... n-am publicat niciodata pe web.
Dar cu iWeb e chiar mishto de lucrat - ai destule template-uri si tutoriale pe http://www.mac.com ca sa nu fie nici o problema.
Habar n-am de programe - am fost doar un utilizator zilnic din ‘91 de Word, Excel, Outlook. Si mai nou folosesc - si imi place - Pages, Numbers, Keynote!!!
Hosting-ul pe an este de 89 euro parca, pentru iWeb. Pentru mine nu e mult. Altfel, daca nu-ti iei hosting la ei, ramai cu ce ai lucrat pe desktop!
Si mda, Enter Sandman este una dintre preferatele mele din propriul Top50!
....si la cati bani am dat pe Book pro , cred ca o sa dau si pt gallery, suma nu e enorma, dar cand te gandesti ca la alti e mai ieftin…dar la apple e mai safety.
pete si numai top50 ai?
Pages, numbers and keynote am numai un trial version, nu lam deschis caci nu stiu cu ce se manaca, intai ma mai documentez, deh sunt nou user, dar recuperez eu.
Pages = procesare de texte (gen Word)
Numbers = spreadsheet (gen Excel)
Keybote = prezentari (gen powerpoint).
Poti sa le incerci linistit, si cred ca pana la urma le vei si cumpara, tinand cont ca sunt destul de bune toate. Not to mention ca costa mult mai putin decat Office 2008 for Mac.
Pages = procesare de texte (gen Word)
Numbers = spreadsheet (gen Excel)
Keybote = prezentari (gen powerpoint).
Poti sa le incerci linistit, si cred ca pana la urma le vei si cumpara, tinand cont ca sunt destul de bune toate. Not to mention ca costa mult mai putin decat Office 2008 for Mac.
Florin
merci mult
trebuia sami fi dat seama…tocmai ce am terminat de citit threadul despre Office mac 2008…nu lucrez prea mult cu ele dar am multe documente, doc si docx xls etc, le-as putea deschide cu Pages numbers?