da ilar ce-i drept HA HA HA HA HA HA HA
dacul a pus intrebarea mai sus asa ca nu o repet
cine e I.R.I.S.?
Si ce nu va mai ajung traxdata? Vreti inscriptionate apple cu case 10* plus a bonus track? Nu o sa vedeti asa ceva domnilor jurnalisti. Daca as fi lansat eu MacAir va chemam cu stickurile de acasa sa va dau prezentarea.
S-a interesat un jurnalist cam cat costa sa inchiriezi o sala pentru 100 de jurnalisti sa le oferi potolul de rigoare (la care dau iama mai abitir unu decat celalalt) dupa care in prezentare motaie ca nu e interesanta, deh.. dupa cinci pateuri sase cafele si 40 de visichi nimic nu mai e interesant la o conferinta, poate cracii si decolteul lu` trimisa speciala de la EnspeTeVe.
In plus comunitatea Macintosh din Romania inca e minuscula si nu prin presa-si sporeste membrii, ci din vorba in vorba sau angajandu-te la o firma unde computerele sunt Macintosh ONLY (pana si secretara avea un mini pe masa). Acum pe bune cati de pe forumul acesta ar cumpara un MAC pentru ca au citit ei mai stiu eu ce articol de P.R. (sa nu dezvolt acronimul) sau au vazut o reclama intr-un ziar mediocru (care este maximul ce poate presa din romania la oara asta)???
Lansarea MacAir in Romania dati-mi voie sa ma rostogolesc de trei ori pe jos si sa revin…. Gata. Singurul lucru amuzant pe care-l vad in toata lansarea asta a fost ideea de a lanasa asa ceva in Romania unde piata inca se mai intreaba: Auzi da la macul tau nu-i asa ca nu ai right-click? sau… Da mai am auzit ca nu au jocuri si asta e naspa. Deschide documente Office? Hai pe bune.
In loc sa criticati mai bine puneti mana de la mana si claditi numele Apple cu brandul Macintosh, dar de aici nu sare banu` nu-i asa? Aici nu mai sunt receptii cu pateuri si saleuri si vischiane alese, aici e munca. Si in plus nu aduce cititori precum barfa, jmenul si alte asemenea. Sa incep sa aduc in atualitatea promovarea inculturii facuta de mass media din Romania? Nu pentru ca as divaga de la topic.
Da stiu rolul ziaristului e sa ne prezinte lumea asa cum e ea. As continua, dar nu m-as putea abtine de la injurii.
Faceti voi meseria asta cum stiti mai bine ca mie-mi ajunge si un traxdata fie el si scris cu marker-ul albastru.