2 din 2
2
MAC de calitate. din US sau EU ? sau RO ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.03.08

multumesc de poante, m-au distrat foarte. pe bune grin

sper ca am sa revin cu detalii despre ce vorbesc. oricum cei care de formatie tehnica ar trebui sa stie de ce mi-am batut gura -pardon, tastele.

@Cattus Thraex: asta ar fi fost o chestie intr-adevar.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
mediaconvertor - 10 Martie 2008 07:20 PM

uneori am impresia ca-l vad pe Mao

smile

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Klausenburg
Macuser din: 11.10.05
mHope - 10 Martie 2008 10:35 PM

sper ca am sa revin cu detalii despre ce vorbesc. oricum cei care (sint?) de formatie tehnica ar trebui sa stie de ce mi-am batut gura -pardon, tastele.

nu, nu stim. s-ar zice ca nici tu care ai o inalta pregatire tehnica, altfel ai fi spus-o, nu? a, asteptam la marginea fibrilatiei sa te intorci cu detaliile alea.
ceea ce ai incercat aici este asta: voi trai pe mai departe cu gindul sa nu-mi cumpar ceva de teama ca voi cumpara ceva prost facut.
iti acord in aceasta actiune inspiratia interesului propriu.

Semnătură 

Bad ideas indicate an open mind.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Tare topicul. Vorba lui Buzdugan (pe vremuri, la Radio Nord Est Iași): “Mă râd di mă strâc!” LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am mai auzit și eu chestii dintr-astea la automobile. Cică la unii producători modelele destinate Europei de Est sunt mai sărăcăcioase decât cele pentru vest, chiar dacă vorbim de fix aceeași mașină, model, variantă de echipare. Dar asta s-ar face cu scopul de a reduce prețurile, fără să afecteze performanțele mașinii. În cazul Apple, prețurile în România sunt cu mult mai mari decât cele din SUA, și nu cred că-s așa de idioți încât să ne dea marfă mai proastă la prețuri mai mari. Da, dacă la noi MacBook Pro s-ar vinde la un preț cu 10-20% mai mic decât în SUA, probabil că am putea intra la bănuieli și zvonistică dintr-asta.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mHope - 10 Martie 2008 06:18 PM

nu oameni buni, nu va _dati cu parerea_ ca sunt la fel. componentele se tasteaza si triaza in functie de calitate.
stiu un laptop nou nout (DELL) cu probleme hardware (ceva pe placa) din primele zile, facut pentru East Europe. ei daca era facut pt US si avea problemele acelea, DELL o cam festelea.

Cum “o feștelea”? Se ducea laptopul înapoi la magazin și fie-i dădeau altul, fie se returnau banii. Și gata.
Probleme există și la ei destule cu orice tip de produs, inclusiv Apple. Ceea ce contează este dacă service-ul își face treaba sau nu.

Semnătură 

⌘-N

2 din 2
2

‹‹ Audio out      iMac workaholic ››