Nu numai pisica reduce riscul imbolnavirilor de acest gen ci orice animal de companie.
Ba nu, articolul spune ca datele referitoare la posesorii de cîini nu au fost relevante în aceeași direcție…
Si cei ca mine, care sintem alergici la parul de animale, ce facem?
Ia-ti un sarpe. Nu are par. Rectific, dupa ce am vazut ca ai si copil. Incearca un canar sau alt gen de pasare. Sora mea are o fetita si i-a luat un perus.
[ Modificat: 12 Martie 2008 04:56 PM de arahnedea ]
PS2 Culmea e ca ar trebui conform teoriei sa fiu cel mai linistit si ponderat om de pe planeta. Nu sunt!
PS3 Iau bani la intrare!
Mda.. impresionant…. eu am 1 ciobanesc german 1 caniche negru 1 motan, albastru de rusia corcit cu birmaneza 4 perusi si 12 broaste testoase (nu glumesc) [5 verzi -> de Florida,mai mari un pic decat farfuria de supa, 6 de mlastina si 1 de uscat adusa din grecia (au fost doua dar una a murit in toamna) si cat de curand o sa apara si o iguana
Am avut si sarpe, niste broaste de copac, un hamster si un porc de guinea, si inainte sa imi iau broastele aveam pesti… dar ca sa vezi… broasca mananca pesti….eram mic atunci si aia era prima mea broasca… i-am dat drumu in acvariu sa vada si ea ce si cum…
Si pe langa iguana care e ‘pe vine’ mai vreau un pug si un sphynx (dar nu stiu daca le iau tocmai acum)
[ Modificat: 12 Martie 2008 07:50 PM de mirceahr ]
Eu sunt mare iubitor de pisici. Am două în apartament și nouă la căsuța de pe un deal din apropierea orașului. Plus un cățel, care a crescut împreună cu pisicile. Dacă i-ați vedea în ce hal se joacă toți împreună... E de-ajuns să-i privești cinci minute și gata cu orice stres!
PS: Iubitoare de Mac-uri și computere de alte rase, și participante la The Infinite Cat Project!
Pe Zizu am luat-o de pe strada, ademenind-o cu un pateu cumparat in graba de la coltul strazii (vezi prima poza). A fost o intalnire complet intamplatoare, pentru ca eu si cu prietena am fost o singura data in acea zona a orasului…
De-atunci a invatat sa se adapteze environmentului (vezi poza 2), si peste cateva luni bune, a primit o partenera de joc, Lara.
Da numele ei e luat dupa Lara Croft, data fiind predispozitia ei de a escalada orice suprafata verticala din casa (perete, dulap, perdea, biblioteca, frigider, etc).
Din nefericire, matele au intrat in conflict cu colegul de apartament, si dupa multe discutii, ne-am resemnat sa le ducem la bunica prietenei mele… unde acum sunt 7 matze. Poze cu ele, data viitoare
Din nefericire, matele au intrat in conflict cu colegul de apartament, si dupa multe discutii, ne-am resemnat sa le ducem la bunica prietenei mele… unde acum sunt 7 matze. Poze cu ele, data viitoare
Un amic caută motănaș, l-a călcat mașina pe fostul soț al doamnei.
Fetița mea mai vrea pisicuțe, au murit recent două, iar cele vii și nevătămate sînt cam bătrîne, una are 10 ani, celelalate doi ani, cam mari pt un copil de 8 ani. Vrea pisicuțe mici și ușor de mîngîiat.
P.S. Pupat pe bot garantat.
Si eu am un pisik alb cu negru de sex feminin, rasa europeana…casit in intersectia de la Gorjului zbatandu-se pe la 2 noaptea pe carosabil….l-am luat de jos fara sa cobor din masina….a avut bazinul dizlocat si o zgaiba mare pe frunte…acum e o pisica mare si jucausa…care doarme in vechiul pc sub cdrom, la caldura si mananca toate cablurile negre; drept urmare, am inlocuit tot ce inseamna cablu negru cu cablu alb si acum e foarte suparata, asa ca s-a apucat acum de covorasul de pe hol. O iubesc enorm…urasc handicapatii care chinuie animalele…
Ba nu, articolul spune ca datele referitoare la posesorii de cîini nu au fost relevante în aceeași direcție…
Si cei ca mine, care sintem alergici la parul de animale, ce facem?
daca nu esti alergic si la saliva lor, atunci merge una fara par daca esti alergic si la saliva atunci una non-alergica (au facut unii prin laboaratoare si costa cdestul de mult)
Si eu sunt iubitoare de motanei si pisicute, momentan nu pot creste una, dar ranesc si protejez tot ce prind…si cei care chinuie animale merita acelasi lucru, eu am o fobie la cani, dar nu as putea sa chinui vreunul, ba chiar din cauza fobiei ii ocolesc stau de parte, u cat mai departe cu atat mai bine pt mine (bine ca nu sunt multi pe aici)
Asa-i ca atunci cand fac “stricaciuni” nu puteti fi suparati pe ele? A mea fosta pisicuta mia ros chargeru de telefon, pe moment am fost shocata, la cea putut face apoi am luato in brate si am facut haz de necaz!