am dorit sa aktivez EDGE de la Cosmote, primit un sms - aktivat ... dar akum nu mai pot deskide/trimite SMS de pe iPhone… restart, kartela afara, am trimis alte sms-uri pe iphone ( in sperantza k se va deblok) dar nimik, inceark sa o deskida - sa citesk mesajul, sta kateva sec dar apoi se inkide ...
cei drept nu am incerkat sa skimb ku alt sim, dar in afara de asta este alta solutie?
cei drept akum merge EDGE dar am alta problema ...
tu trebuie facut asa, restore la iVocabular, jailbreak la iWords, activate la iBrain, si unlock la iPhone {in ordinea asta ca altfel nu merge} !
si gata rezolvat problema !
sunteti toti f amabili ...
dar nui bai, deci nu pot activa serviciul sms de pe iphone, se inkide de ficare data kand incerk sa deskid aplikatia… dak am fost destul de klar; asta dupa ce am primit sms de aktivare de la cosmote.
hai ca radeam si noi nitel, acum recunoaste ca ai scris urat rau postul ala )
konyrom, nu stiu daca vreo retea din romania iti poate trimite setarile prin sms, pentru iPhone,(asa cum faci la Vodafone pe-un nokia, iti trimit ei msg tu dai save si gata ai net), NU , nu se face asa :D,
trebuie pur si simplu sa completezi campurile din Settings/General/Network/EDGE , cu username si pass de la cosmote !
nu stiu cum ai primit tu setarile prin sms, cel putin eu nu am reusit sa manevrez foarte mult sms-urile,
nu am putut sa sterg doar un sms (din cele ‘n’ sms-uri) , sa-l savez, sa-l modific sau orice altceva !
e asta e altceva…, si da rekunosk…mea culpa
nu, nu mia trimise setarile prin sms, a fost un sms din kare nu am inteles nimik ( amestekaturi de cifre si litere fara nici un fel de sens), am incerkat sal deskid si nu am putut, de atunci a aparut problema; setarile leam fakut eu, dupa forum, adik pt cosmote, apn: internet etc…edge fumctioneaza dar nu mai pot citi/trimite sms ...
incearca cu iBrikr si vezi daca iti face vreun fix Problem.
incearca sa inchizi edge si APN vezi daca merge.
daca nu reusesti nu stiu ce sa zic!?!?!?! Pot sa zic doar RESTORE
bafta
e asta e altceva…, si da rekunosk…mea culpa
nu, nu mia trimise setarile prin sms, a fost un sms din kare nu am inteles nimik ( amestekaturi de cifre si litere fara nici un fel de sens), am incerkat sal deskid si nu am putut, de atunci a aparut problema; setarile leam fakut eu, dupa forum, adik pt cosmote, apn: internet etc…edge fumctioneaza dar nu mai pot citi/trimite sms ...
thx ...
k3 v4r14nt4 d3 f1rw4r3 a1? v3z1 k4 nu kumv4 m3s4jul ak3l4 d3 l4 c05m073 s4 nu f1 s7r1k47 s3t4r1l3 c3ll br04dk45t s4u al73 7r3bur1 p3 ak0l0…
Ei uite vezi că se poate să scrii corect ROMÂNEȘTE. Și nu se pare chiar asa e.
Buuun hai să o luăm meticulos:
1. Vezi că pe la surse există mai multe progrămele care înlocuiesc app de SMS nativ al iPhone-lui.
2. Nu restore factory settings. Restore la întreg sistemul (adică mai pui odată firmwarele pe el) pentru asta sunt posturi dedicate.
3. Am impresia că activarea serviciului implicit prima accesare a dat ceva peste cap pe acolo (deși-mi vine greu să cred una ca asta)
4. Există o aplicație Services (și nu numai, mai sunt unele și pe la BigBoss) care-ți arată ce ai și ce nu ai deschis pe iPhonele tau și de acolo poți închide sau deschide servicii (EDGE Wi-Fi Bluetooth AFP)
Acum la restore poți să lași iTunesul să-ți facă o copie a sistemului, dar cred că vei ajunge la același rezultat de la care ai plecat. Așa că după restore setează-l ca pe un iPhone new. Ai grijă ca adresele să fie sincronizate în caz contrar le pierzi. Pozele e bine să le mai ai si prin computer dacă ții la ele…. ce mai ai tu pe acolo e bine să le ai și în computer dacă intenționezi să le mai pui la loc.
Baftă
B-Ro ? detaliază termenul
‘ajutor’ -> pentru a putea fi ajutat exprimarea corectă e un plus. Unii din noi suntem trecuți de 30 de ani și avem o problemă cu K vs C TZ vs Ț etc. Pe vremea noastră la școală la clasele 1-4 s-a predat alfabetul tradițional, nu am auzit să se fi modificat de atunci.
RESTORE inseamna sa intrii in itunes sa dai un SHIFT+RESTORE (asta dupa ce ti-ai pus telefonu in RESTORE MODE), si sa refaci softul telefonului.
RESTORE nu inseamna sa intrii in Settings/General/Reset/Reset All Settings :D ... daca vrei sa afli cum se face restore (asta daca nu stii) spune si te ajutam nitel, dar inainte sa postezi, vezi ca sunt multe Threaduri care fac obiectul acesta, acolo vei gasi toate informatiile ! si daca tot nu intelegi iti dau eu o adresa si-ti arata acolo pas cu pas :D
Poate ai probleme cu “Service Number” (ala pt SMS) , nu stiu cum sa-l modific la iPhone (nu cred ca merge pt ca ele au fost facute pt AT&T;:) )
intrii la EDGE si stergi APN-ul, usernameul si password :D
daca faci restore sa tii cont de ce a zis grEEnlighter
Lui ii crapa app de SMS din considerente mai mult sau mai putin logice. La un moment dat am facut update la 1.1.3 cu metoda….. am uitat (nu DevTeam). La inceput cand era “virgin” mergeau toate app brici, la cele native ma refer. M-am apucat sa pun pe el una alta si surpriza mail app se deschidea, statea asa 1 sec dupa care se inchidea. Nu as putea sa spun exact de la ce sau cum pt ca instalasem mai multe app intre timp. S-a rezolvat cu un restore, dupa care am instalat aceleasi app si a functionat. Probabil de la updeit sau… Naiba sa le ia.
si mie mi s-a intamplat, am citit despre chestia asta.
ideea este ca dupa fiecare program instalat din installer sa, iesi din installer pe butonul de home ca sa-ti puna aplicatia in meniu. Dupa care intrii iar in installer daca mai vrei sa instalezi ceva.
baga 114 ca e mai stabil.
scuze inca o data la toata lumea si pe viitor voi fi mai clar si mai pe romaneste ...multumesc mult la toti si de acum o sa scriu asa cum trebuie…
_luci, miar face trebuinta un asemenea link, merci anticipat; nu am probleme cu service nr, totul a mers corect pana in acel pct;
grEE:prima data multumesc pt info ( va tb sa mai citesc despre ce si cum pot face sa ajung la aplicatiile acelea) apoi, ai dreptate acelasi lucru se intampla si aici la mine, sta cam 1sec dupa care se inchide de la sine… aplicatia pt sms, adica;
)) pai toti cred ca am fost asa cand am dat de wi-fi si aveam installerul ala plin de aplicatii
am bagat la greu aplicatii si poc :D s-a dus, a crapat !
ideea este ca tu trebuie sa-i faci doar restore,
de jailbreak,activate & unlock se ocupa iPlus sau ziPhone !
sper ca te-am lamurit… daca nu te-am lamurit da-i un search si gasesti toate informatiile cu lux de amanunte !
DACA AI 1.1.2 OTB cu BL 4.6 iti recomand sa iti faci jailbreak,activate,unlock cu iPlus AICI SUNT TOATE INFORMATIILE REFERITOARE PENTRU iPlus, si sa-ti pui 1.1.4 pe el, cu iPlus merge perfect ! kitt-ul pt 1.1.4 il downloadezi din adresa de mai sus (aia cu modmyifone.com ! )
[ Modificat: 13 Martie 2008 03:18 AM de virus_luci ]