1 din 2
1
Cum sa convingi un parinte sa iti cumpere un Mac.
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 31.10.07

Da, stiu, titlul suna ciudat:).Intrucat eu m-am pricopisit cu un MacBook Pro, un prieten de-al meu ar vrea si el unul.Toata lumea stie ca majoritatea studio-urilor foto/video/muzica folosesc Mac-uri.Cum el e pasionat de muzica,cred ca i-ar prinde bine un pic de exercitiu prin Garage Band, sau mai stiu eu ce soft specializat.Ai lui spun ca nu ii vor cumpara un laptop in viitorul apropiat, cel putin pana cand va intra la facultate.Aici iar intra un factor determinant.Mac-ul nu se"demodeaza” asa usor,nu?

As vrea sa mai aflu si de la voi niste pareri.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

e suficient sa vezi ca se vind multe sh….
chiar si de colectie

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Cum sa convingi un parinte sa iti cumpere un Mac
Pui mana pe carte!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

touche mediaconvertor!

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pai le spui parintilor ca pe Mac nu prea exista jocuri. Si apoi le arati poza atasata.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

tare poza….
dar o întrebare…de ce ăl de pe primul rand de jos, de la stînga la dreapta ţine macu ca toţi ceilalţi, da e închis? nu se vede mărul aprins. doar se dă mare?
poate şi apple să spună că au 99% pondere în acea sală wink
sunt uimit de cîte macbookuri negre!

[ Modificat: 11 Martie 2008 05:16 AM de dracia ]
 Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
dracia - 11 Martie 2008 05:14 AM

tare poza….
dar o întrebare…de ce ăl de pe primul rand de jos, de la stînga la dreapta ţine macu ca toţi ceilalţi, da e închis? nu se vede mărul aprins. doar se dă mare?
poate şi apple să spună că au 99% pondere în acea sală wink
sunt uimit de cîte macbookuri negre!

Mai bine ai fi uimit de câte sunt pro.Oricum arată frumos poza,e unul cu windouzar pe acolo care strică tot.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Da, dar uite cu cîtă invidie se uită la Mac-ul de lîngă el…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: Piatra Neamt
mediaconvertor - 11 Martie 2008 04:56 AM

Cum sa convingi un parinte sa iti cumpere un Mac
Pui mana pe carte!

Usor de spus.Mai sunt si copii cu media 9 si ceva pe linie.Deci nu se pune problema raspberry

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

si niculaie moromete invata bine. intr-un final s-au gasit bani ca sa-si continue studiile. poate se vor gasi si pt prietenul tau. poate e un efort prea mare pt parintii lui iar fara un Mac se poate trai foarte bine!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro

Crrede-ma ca satisfactia de al cumpara pe banii tai atunci cand iti vei permite este muuuult mai mare decat atunci cand il ia mama sau tata. O sa vezi cand o sa fii pe picioarele tale ca altfel vei vedea lumea. Si da se poate trai pana la varsta de 30 de ani fara sa ai proprietate personala un Macintosh foarte bine, dupa ce-l iei ai o satifactie in plus.
Macintoshul nu e accesoriu de fite sa te duci cu el la scoala sa te lauzi pt aia exista iPoduri, iPhonuri, iFite, etc.
“Cum el e pasionat de muzica,cred ca i-ar prinde bine un pic de exercitiu prin Garage Band, sau mai stiu eu ce soft specializat.” SoundForge Frutty Loups si parca mai era unu… ce au? Cand eram eu in facultate colegul meu de camera cu asta se indeletnicea. Asa ca sfatuieste-l pe prietenul tau sa faca ceva productiv sa scoata banii din ce face si atunci sa-si ia 2 macuri unu mare si unu mic. Pana atunci PC-ul este foarte bun.
Rest my case

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ia sa-i spui prietenului tau pasionat de muzica, sa bage un linux pe PC si sa se uite pe aplicatia asta http://www.ardour.org ... fata de garageband e muuuult mai interesant. e foarte posibil sa uite de mac-uri

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

sound forge, fruity loops…cool edit. astea le foloseam eu acum multi ani…si si-au facut treaba cu brio

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
grEEnlighter - 11 Martie 2008 10:32 PM

Crrede-ma ca satisfactia de al cumpara pe banii tai atunci cand iti vei permite este muuuult mai mare decat atunci cand il ia mama sau tata. O sa vezi cand o sa fii pe picioarele tale ca altfel vei vedea lumea. Si da se poate trai pana la varsta de 30 de ani fara sa ai proprietate personala un Macintosh foarte bine, dupa ce-l iei ai o satifactie in plus.
Macintoshul nu e accesoriu de fite sa te duci cu el la scoala sa te lauzi pt aia exista iPoduri, iPhonuri, iFite, etc.
“Cum el e pasionat de muzica,cred ca i-ar prinde bine un pic de exercitiu prin Garage Band, sau mai stiu eu ce soft specializat.” SoundForge Frutty Loups si parca mai era unu… ce au? Cand eram eu in facultate colegul meu de camera cu asta se indeletnicea. Asa ca sfatuieste-l pe prietenul tau sa faca ceva productiv sa scoata banii din ce face si atunci sa-si ia 2 macuri unu mare si unu mic. Pana atunci PC-ul este foarte bun.
Rest my case

Era și o reclamă,un “cico e mai bun pe banii tăi”...

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
alxx - 11 Martie 2008 03:39 PM

Da, dar uite cu cîtă invidie se uită la Mac-ul de lîngă el…

ala a avut note mai mici

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06
mediaconvertor - 11 Martie 2008 10:36 PM

ia sa-i spui prietenului tau pasionat de muzica, sa bage un linux pe PC si sa se uite pe aplicatia asta http://www.ardour.org ... fata de garageband e muuuult mai interesant. e foarte posibil sa uite de mac-uri

excaim  Hmm… uite ce zice unul din principalii programatori a lu’ Ardour:

Audio on Linux sucks, you can’t make music on it, there are no soft synths, my plug-ins don’t run, nobody can configure Linux, my hardware doesn’t work on Linux, it can’t open Pro Tools sessions, it doesn’t do MIDI sequencing which makes it about 10 years behind the curve, Reaper is better and changing faster, it doesn’t run on Windows, why bother?

Oricum, Ardour e foarte bun, n-am ce zice… da’ nu pe Linux.  smile

[ Modificat: 12 Martie 2008 08:04 PM de bogdan77 ]

1 din 2
1