Tocmai ce am terminat de “scris” prima mea aplicatie web pentru iPhone! Pot sa spun ca am facut o pasiune pentru asta, si sigur pe viitor vor veni update-uri utile, precum si alte aplicatii noi!
Not bad. Mi-am adaugat-o in bookmarkuri si pe home screen. Poate te ajuta un designer cu o icoana mai sugestiva.
Ar trebuie sa o inscrii in directorul de webaplicatii.
Intrebare: isi ia datele de la BNR direct sau din alta parte? Nu de alta, dar daca scriu facturi cu cursul de pe ifon sa fiu sigur ca nu le iau mai putin decat trebuie.
Voi adauga la about: serviciul foloseste datele de pe http://www.infovalutar.ro. http://www.infovalutar.ro, este un site ce pune la dispozitia programatorilor, diverse metode de a prelua cursul valutar de la BNR, fara a fi nevoiti sa parcurga oroarea aia de site a BNR-ului. Ofera inclusiv istoric al valutelor, pe ultimii 10 ani (daca nu ma insel). In ceea ce priveste acuratetea datelor, va asigur ca sunt foarte bune, eu le folosesc intr-o aplicatie financiar-contabila in firma de mai bine de 2 ani.
@huk. Ca “hobby” sunt si designer, dar azi-noapte pur si simplu nu mai aveam nici o tragere sa mai fac o icoana, asa ca am folosit una aiurea de pe net. Voi face una corespunzatoare.
ma bucur ca exista interes! abia astept sa mai scriu la ea (dupa ce plec de la scarbici :D), si sa-i adaug features! Programat pentru seara asta(sigur): Icon nou! Restul, vom vedea!
- Icon nou de aplicatie! Va trebui sa stergeti vechiul icon de pe Homescreen si sa-l re-adaugati!
- Convertor valutar! Converteste din si in orice valuta, inclusiv RON.
In continuare, astept feedback din partea voastra!
Mi-au venit cateva idei beton, care sper sa le pot pune in practica cat mai curand posibil! Inclusiv jocuri :D!
Ca preferinta personala, mi-ar place ordinea valutelor sa fie EURO, USD, GBP si apoi toate valutele. Eventual doua pagini: una cu versiunea scurta (3 valute si convertorul) si una lunga, cu toata lista.
Multumesc pentru serviciul pus la dispozitie. Este senzational si chiar zilele trecute am avut nevoie de asa ceva si a trebuit sa intru pe situri sa vad. Super.
Am sa incerc sa-ti dau cateva idei fara a avea pretentia de a fi scortos:
Pe iPhone nu se vede bine aliniata casuta in care introduci valoarea pe care vrei sa o schimbi cu restul combo boxurilor.
Incearca sa limitezi campul respectiv doar la cifre 1-0 pentru ca acum se pot baga si litere, iar rezultatul este: NaN de RON = Nan de USD.
Acum daca o valuta este selectata in una din casute sa nu existe posibilitatea de a fi selectata si in casuta 2 de ex. 100 de RON in RON.
Coloreaza tabelul principal cu culori alternative si pastel sa nu deranjeze pentru o mai buna vizualizare a elementelor Valuta - Valoare, unii oameni (aici ma includ) au tendinta de a sari randuri.
@sorin : deci functioneaza exact cum trebuie;
@huk: in momentul in care voi implementa conturile de utilizator (user + parola), iti vei putea seta care, cate, si (sper) cum sa fie afisate monezile.
@grEEnlighter : stiu, sunt cateva bug-uri in display-ul aplicatiei. Momentan nu mi-am batut capul cu ele, dorind functionalitate si viteza, look-ul venind mai tarziu. Treaba cu casutele s-ar putea sa fie mai migaloasa un pic, in sensul ca va trebui sa mut javascript de colo colo, iar daca asta conteaza catusi de putin in performanta aplicatiei, nu voi folosi. Cu randurile, da sunt de acord