1 din 3
1
WebApp: Curs valutar pentru iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Salutare!

Tocmai ce am terminat de “scris” prima mea aplicatie web pentru iPhone! Pot sa spun ca am facut o pasiune pentru asta, si sigur pe viitor vor veni update-uri utile, precum si alte aplicatii noi!

Pana una alta, adresa este http://cv.equinoxemedia.ro

Va astept aici cu pareri, impresii si sugestii!

Va multumesc!

PS: a fost gandita in special pentru cei cu 1.1.3 sau 1.1.4 care pot salva “aplicatia” pe “desktop”-ul telefonului!

[ Modificat: 21 Iunie 2009 04:45 AM de Administrator ]
 Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

e bine momentan dar mai ai de lucru.

ar fi buna si o aplicatie care nu are nevoie de internet iar ursul sa si-l updateze cu prima ocazie cand da de net.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Stiu ca mai am, si o voi face.
In ceea ce priveste aplicatia de iPhone, va trebui sa mai asteptam pana in iunie nu? wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Not bad. Mi-am adaugat-o in bookmarkuri si pe home screen. Poate te ajuta un designer cu o icoana mai sugestiva. wink
Ar trebuie sa o inscrii in directorul de webaplicatii.

Intrebare: isi ia datele de la BNR direct sau din alta parte? Nu de alta, dar daca scriu facturi cu cursul de pe ifon sa fiu sigur ca nu le iau mai putin decat trebuie. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Voi adauga la about: serviciul foloseste datele de pe http://www.infovalutar.ro. http://www.infovalutar.ro, este un site ce pune la dispozitia programatorilor, diverse metode de a prelua cursul valutar de la BNR, fara a fi nevoiti sa parcurga oroarea aia de site a BNR-ului. Ofera inclusiv istoric al valutelor, pe ultimii 10 ani (daca nu ma insel). In ceea ce priveste acuratetea datelor, va asigur ca sunt foarte bune, eu le folosesc intr-o aplicatie financiar-contabila in firma de mai bine de 2 ani.

@huk. Ca “hobby” sunt si designer, dar azi-noapte pur si simplu nu mai aveam nici o tragere sa mai fac o icoana, asa ca am folosit una aiurea de pe net. Voi face una corespunzatoare.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Am facut si un web clip pentru dashboard sint curios daca se updateaza

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Din aplicatia mea? Hmmm, nu stiu ce sa zic, nu sunt sigur cum functioneaza webclip-urile. Daca nu updateaza, spune-mi, sa stiu sa-l fortez wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07

Foarte utila: Widget pe Ipod Touch si Widget in Dashboard!

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

ma bucur ca exista interes! abia astept sa mai scriu la ea (dupa ce plec de la scarbici :D), si sa-i adaug features! Programat pentru seara asta(sigur): Icon nou! Restul, vom vedea!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

l-am pus si eu pe home screen…utila treaba…poate il finiseszi un pic si va fi super.

am vazut ce ai la implementari…asteptam update wink

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

UPDATE:

- Icon nou de aplicatie! Va trebui sa stergeti vechiul icon de pe Homescreen si sa-l re-adaugati!
- Convertor valutar! Converteste din si in orice valuta, inclusiv RON.

In continuare, astept feedback din partea voastra!

Mi-au venit cateva idei beton, care sper sa le pot pune in practica cat mai curand posibil! Inclusiv jocuri :D!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

web clipul facut de mine dupa aplicatia lui equinoxe se updateaza perfect

[ Modificat: 12 Martie 2008 11:53 AM de sorin ]

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Arata super!!!

Ca preferinta personala, mi-ar place ordinea valutelor sa fie EURO, USD, GBP si apoi toate valutele. Eventual doua pagini: una cu versiunea scurta (3 valute si convertorul) si una lunga, cu toata lista.

Felicitari si astept si alte aplicatii.

P.S. Am mutat intr-un loc mai potrivit. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
sorin - 12 Martie 2008 11:51 AM

web clipul facut de mine dupa aplicatia lui equinoxe se updateaza perfect

of topic: de unde e widgetul cu conversiile ?

merci, l-am gasit in Dashboard

[ Modificat: 12 Martie 2008 02:16 PM de silvestro2in1 ]
 Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Multumesc pentru serviciul pus la dispozitie. Este senzational si chiar zilele trecute am avut nevoie de asa ceva si a trebuit sa intru pe situri sa vad. Super.

Am sa incerc sa-ti dau cateva idei fara a avea pretentia de a fi scortos:
Pe iPhone nu se vede bine aliniata casuta in care introduci valoarea pe care vrei sa o schimbi cu restul combo boxurilor.
Incearca sa limitezi campul respectiv doar la cifre 1-0 pentru ca acum se pot baga si litere, iar rezultatul este: NaN de RON = Nan de USD.
Acum daca o valuta este selectata in una din casute sa nu existe posibilitatea de a fi selectata si in casuta 2 de ex. 100 de RON in RON.
Coloreaza tabelul principal cu culori alternative si pastel sa nu deranjeze pentru o mai buna vizualizare a elementelor Valuta - Valoare, unii oameni (aici ma includ) au tendinta de a sari randuri.

Bafta cu app in continuare.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

@sorin : deci functioneaza exact cum trebuie;
@huk: in momentul in care voi implementa conturile de utilizator (user + parola), iti vei putea seta care, cate, si (sper) cum sa fie afisate monezile.  cool smirk
@grEEnlighter : stiu, sunt cateva bug-uri in display-ul aplicatiei. Momentan nu mi-am batut capul cu ele, dorind functionalitate si viteza, look-ul venind mai tarziu.  Treaba cu casutele s-ar putea sa fie mai migaloasa un pic, in sensul ca va trebui sa mut javascript de colo colo, iar daca asta conteaza catusi de putin in performanta aplicatiei, nu voi folosi. Cu randurile, da sunt de acord

Semnătură 

:coolsmirk:  Generally a smart-ass!

1 din 3
1