iPwner…viitorul deblocarilor
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

In urma cu cateva saptamani pe youtube a circulat un video, in care un iphone cand era bagat in restore aparea mesajul ‘your iphone has been pwned! all iphones belong to us”(in loc de cablu si sigla itunes), treaba asta era facuta dintr-un ipsw custom, si era un proof of concept pt. iPwner.
Ce este iPwner? este un tool care iti aduce iphone-ul in acest stadiu (pwned) si dupa asta poti instala un ipsw custom, in urma caruia poti avea un iphone deblocat, activat etc… direct din iTunes!
O data cu iPwner o sa apara si IPSW Builder, cu care se poate modifica un ipsw (sa fie deja deblocat, activat si jailbroken), si in cazul in care este deja deblocat iphone-ul se poate face un bypass la update-ul de modem firmware (de ex) in cazul in care e nevoie.
Toate astea probabil o sa mearga pe un bl 3.9_fakeblank, nu stiu nimic despre telefoanele cu bl 4.6 si cele cu bl 3.9 nativ sau downgradat.
Programele sunt pe cale sa apara inca le mai testeaza, mai mult despre evolutia lor gasiti

aici

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06
mirceahr - 12 Martie 2008 01:36 AM

Toate astea probabil o sa mearga pe un bl 3.9_fakeblank, nu stiu nimic despre telefoanele cu bl 4.6 si cele cu bl 3.9 nativ sau downgradat.

la 3.9fb se ajunge doar downgradand de la 4.6. odata ajuns la 3.9fb se poate upgrada la loc (software) la 4.6 daca e nevoie.
cei cu 3.9nativ sau downgradat sunt pentru moment “out of luck”.

oricum, cei cu 3.9 le pot activa/jb/debloca cu orice tool existent in momentul asta deci nu vad o necesitate critica pentru custom ipsw.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Dupa cum am zis, este vorba de update-urile ce urmeaza, nu ai de unde sa stii ce si cum pana nu ajungem acolo smile

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.