Ok…inca sunt uimit, am primit explicatii mai clare pe e-mail de la un reprezentant iris.ro…Florin Zavoianu citesc si-mi aduc aminte ca traim in Romania…
Deci, domnul Zavoianu F. spune asa:
Cu toate ca eu trec zilnic pe langa sediul IRIS Sos. Nicolae Titulescu Nr. 119, tot sunt obligat sa platesc acei 15 RON…nu ca ar fii o avere dar NU trebuie sa platesc transporturile dvs.
Iata ca s-a redefinit notiunea “comision pentru transport”...deci noi nu mai platim comision ca ni se aduce marfa la domiciuliu, ci ca este scoasa din depozitul firmei IRIS…citesc si rad si-mi aduc aminte ca traim in Romania.
Ok…inca sunt uimit, am primit explicatii mai clare pe e-mail de la un reprezentant iris.ro…Florin Zavoianu citesc si-mi aduc aminte ca traim in Romania…
Deci, domnul Zavoianu F. spune asa:
Cu toate ca eu trec zilnic pe langa sediul IRIS Sos. Nicolae Titulescu Nr. 119, tot sunt obligat sa platesc acei 15 RON…nu ca ar fii o avere dar NU trebuie sa platesc transporturile dvs.
Iata ca s-a redefinit notiunea “comision pentru transport”...deci noi nu mai platim comision ca ni se aduce marfa la domiciuliu, ci ca este scoasa din depozitul firmei IRIS…citesc si rad si-mi aduc aminte ca traim in Romania.
Incredibil…
Nu comentez ceea ce spui, spun doar un lucru: nu se face să afișezi public un mesaj personal. Nu cred că mesajul de la IRIS era scrisoare deschisă...
În rest, ai sau nu ai dreptate nu e treaba mea, scuze că am intervenit, sper că nu aiurea.
[ Modificat: 12 Martie 2008 10:58 PM de Administrator ]
1. Va fi șters imediat și fără explicații suplimentare orice fel de post/topic în care sunt postate informații private de tipul : PM (Personal Message), log-uri provenite din discuții private, imagini sau alte informații ce ar putea aduce atingeri imaginii userilor vizați, implicați direct sau indirect;
Persoana vinovată de publicarea acestor tipuri de informații va fi avertizată prin warn, urmat în caz de recidivă prin warn plus o perioadă de suspendare de 30 de zile. ”
Nu dar pe bune, de ce te miri? adica, nu cred ca mai este ceva, ce aceste ‘capete minunate’ mai pot face ca sa ma mire… nu intru in amanunte ca nu are rost… cand vad ca ei vand harman kardon drive+play la 5milioane, si eu am dat pe el in decembrie 55euro nou, de pe ebay e adevarat, chiar rad…
Si am fost socat in prima citire. Apoi am citit mai bine si nu vad unde e problema. Apple.ro nu are magazin. Are un sediu si un depozit. Si pentru orice comanda peste 300 de ron ei iti dau gratuit transportul. Unde e problema?
Te astepti sa te duci la sediul IBM din victoriei si sa cumperi de acolo laptopuri? Sau licente Windows de la sediul Microsoft tot din Victoriei? Nu.
Si eu am cumparat de la magazine online si am platit transportul. Nu aveau magazin in Bucuresti sau nu aveau magazin deloc. Faceau business numai online.
Conditii generale în continuare valabile:
- livrare oriunde în tara, gratuit pentru comenzi peste 350 RON
- 2 ani garantie pentru orice produs Apple
- reducere 2% la a 2-a comanda, 3% la a 3-a comanda si urmatoarele
- reducere 5% pentru studenti, profesori, institutii învatamânt
Difuzoare: Altec Lansing IM5 (lichidare stoc): 299 RON
JBL On Stage II: 515 RON
JBL Radial: 1.089 RON
Oferte promotionale (înca) valabile:
AirPort Express cu AirTunes cadou pentru MacBook Pro 17”
iPod shuffle 1GB Argintiu cadou pentru orice MacBook Pro 15”
Husă Tucano cadou pentru orice MacBook
si cu comenzile sub 200 de roni ce faceti? Le ignorati direct?
1. Va fi șters imediat și fără explicații suplimentare orice fel de post/topic în care sunt postate informații private de tipul : PM (Personal Message), log-uri provenite din discuții private, imagini sau alte informații ce ar putea aduce atingeri imaginii userilor vizați, implicați direct sau indirect;
Persoana vinovată de publicarea acestor tipuri de informații va fi avertizată prin warn, urmat în caz de recidivă prin warn plus o perioadă de suspendare de 30 de zile. “
Ceea ce ai facut mai sus, stergandu-mi post-ul este o mare nerusinare, probabil ca ai legaturi la IRIS…zi asa.
Stiu ca este regulament pe acest forum, dar aplica-l cu cap, gandeste.
Nu am postat nimic secret, acea persoana mi-a recitat din regulamentul lor, si mi-a explicat cum sta treaba.
Deci domnule Administrator, firma IRIS fura cate 15 RON la fiecare comanda sub 300 RON, clar?
Nici mie nu mi se pare ceva în neregulă cu taxa aia de transport. Toate magazinele online o aplică, și la fel, majoritatea au transportul gratuit peste o anumită valoare a comenzii. Care-i problema?
- Nici un Administrator al acestui forum nu are nici o legatura financiara cu nici unul dintre dealerii Apple. Si nu pentru ca nu ar exista oferte sau tentatii, ci pentru ca asta a fost decizia tuturor. Forumul nu primeste bani de la IRIS, ca sa-ti raspund strict la intrebare.
- Un regulament este aplicat in spiritul si litera in care a fost gandit, cu cap. Nu stiu ce vrei mai mult.
- Ai fost avertizat prin reamintirea regulamentului ca este impotriva acestuia sa pui pe forum mesaje personale care nu au avut destinatie publica. Vrei sa-ti faci blog si sa pui aici link… foarte bine, exista o sectiune de reclame. Pe Macuser.ro avem regula asta.
- Postul pe care l-ai citat continea insulte si injurii la adresa [nici nu ma intereseaza cui] asa ca a fost sters. Ai ales sa reproduci acele insulte asa ca ai fost avertizat a doua oara si ai primit ban pentru 30 de zile.
Se muta bucata din acest topic care nu mai are legatura cu subiectul la Condica de sugestii si reclamatii.
Pai nene, ala de l-a banat adminu pe nedrept a explicat clar, firma IRIS aplica comision de transport fortat, chiar daca te duci la magazin…o mare magarie, dar asta e.
Eu am vrut sa-mi comand din State stelute fosforescente pentru camera copilului. Mi-am facut un obicei sa cumpar de afara cu trimitere prin posta cam tot ce nu gasesc in Romania si nu sa zic “asta e!”, ca romanii. Fedex, USPS, Posta Romana, ajung ele intr-un final.
Si era scris pe site cu litere de 50 de puncte: “Free shipping for orders over 60$”. Am comandat, am selectat Romania pentru expediere, am bagat adresa de expediere, am platit si dupa ce am platit, imi cere o taxa de 180$ pentru expediere!?!! Am scris email, am scris email 2, mi-au raspuns, au recunoscut ca da, e cam mult pentru o comanda de 80, n-au zis de ce nu e gratis, am presupus eu ca era doar pentru ground shipping sau in state, dar asta e. Au anulat ei de acolo tranzactia, au intrat la loc banii in cont, acum caut stelute pe alte situri ce expediaza mai ieftin in Romania. That’s it. Regulile lor, eroarea lor, dar cumpar daca-mi place sau nu cumpar daca nu-mi place.
Aici e un magazin online cu livrare prin curier. Si? (well, astept raspunsul tau peste 30 de zile)
Pai nene, ala de l-a banat adminu pe nedrept a explicat clar, firma IRIS aplica comision de transport fortat, chiar daca te duci la magazin…o mare magarie, dar asta e.
Capisci?
Care “te duci la magazin”? A deschis IRIS magazin clasic din cărămidă și mortar (vorba englezului) și nu știu eu?
ciufi, nu intelegi… IRIS nu are magazin. E un magazin online si atat.
Vrei de la magazin? Te duci la Dealeri: iStyle, Noumax, etc.
Vrei online? Platesti transportul. Iei peste 300 ron, nu platesti nimic. Doar nu te astepti sa-ti trimita un adaptor de 15 lei prin curier de 15 lei, nu?
Utilizatori de produse Apple. Eu sper sa revina. Oricum n-are ban pe IP, poate sa intre oricand sa citeasca. Sper doar sa nu incerce sa faca clone, pentru ca ar fi pacat sa-l pierdem definitiv.