Dock naravas
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 29.11.05

Salut! Am MBP-ul(cel din semnatura) nevestii cu mine in concediu si am avut astfel ocazia sa butonez mai mult pe el.

In hotel sta si pe post de desktop cand e la incarcat, iar la un moment dat, dupe un repaos de mai lunga durata, jupanul, dupa ce ma apucai de am citit un articol de pe net care imi ramasese deschis in Safari, imi face probleme: am dat sa mai misc unele si sa mai caut ceva prin fisiere. Am tot admirat mingea de plaja Apple in toata splemdoarea ei si ascultam cum caraie hardul non stop, inchiderea catorva tab-uri la safari (3, pare-mi-se) luandu-mi cam un minut jumate, am mai inchis Pages, textEdit-ul, inca un minut si car-car. Stau si ma mir, deschid Activity Monitor si vad ca aplicatia Dock imi foloseste nu mai putin de 923MB reali de RAM si are si un VSIZE de fo 4 giga!!!

Daca mi se mai petrece faza, promit ca ii fac si poza. Dar vi se pare normal?

Dupa restartul de rigoare, dock-ul sta cuminte la 7.58MB RSIZE si 768MB VSIZE. Asa cum mi se si pare normal, de altfel.

Pareri, opinii, dat peste maini de fraier ce sunt??? Mersi “in advance”.

Semnătură 

Apple: PPC7500/1Ghz-G4/10.3.9(cu XPostFacto),
Powermac G4 2x1,8 Ghz/10.4.11,
MacBook unibody(early2009)/2,4Ghz/10.9.5
Ea: Mini(2009) 2,66Ghz C2D/10.9.5
Think different!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

-Repair permissions
-fsck -fy

Cam astea ar fii de prima intentie…...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 29.11.05

A, si sa mai adaug ca mergea cu Spaces deschis… Cred ca era esential de mentionat. Am tot facut permission repair si fsck -fy, la a doua era tot ereu ok, iar la permission repair apareau neste chestii “not expected”, ACL found but not expected la library lang proj, sute de linii cu ACL found but not expected in user templates la mai toate fisierele de limba(pe care nu le instalasem cu leopardu, sa fie mai slim).

Din ce am mai vazut, pare sa fie de la Spaces, ca am mai urmarit si alte threaduri. Confirmari?

Semnătură 

Apple: PPC7500/1Ghz-G4/10.3.9(cu XPostFacto),
Powermac G4 2x1,8 Ghz/10.4.11,
MacBook unibody(early2009)/2,4Ghz/10.9.5
Ea: Mini(2009) 2,66Ghz C2D/10.9.5
Think different!