Am un iMac (2.8GHz Intel Core 2 Extreme), care a venit cu Tiger. Am primit si un dvd cu Leopard la el. Am instlat direct Leopard-ul DAR nu am iLife. De unde pot sa-l iau?
eu îl am separat, cu cd, cu mapă personalizată. iworks la fel. dar n-am leo decât tiger.
leo a trebuit săl cumpăr. nu-mi pare rău decât după timpul alocat așteptării, că de, și eu l-am vrut imediat!
“installing mac osx and applications” și selectezi doar ce vrei
cred ca se vede ca sunt foarte newbie
ok, daca bag cd2 si apas pe ala de instalat imi zice sa bag cd1. Cand am pus cd-ul 1 imi apar mai multe application-uri care pot sa le instalez, dar iLife-ul nu este niciunde.
Am pus un screenshot:
La bundled sofare nu este sigur..acolo e finderul, iCaht, etc.
La optional installs este ce se vede in screenshot.
As da zileee de la mineeeeeee
Ca sa am iLife pe buneeeeeee
Sorry, am avut o criza.
Din cite stiu, la cele venite cu Tiger au fost doua variante: una in care iLife era pe CD2 si alta in care iLife venea separat pe un alt CD.
La cele venite direct cu Leo (ca la mine), iLife e pe CD2.
Nuș‘ce să spun. La mine primul Mac a venit la fel, cu Tiger preinstalat și Leo alături. Am pus Leo pe el și iLife 06 de pe cd-ul cu Tiger.
Probabil că băieții le la Apple s-au gândit între timp că dacă-ți dau și Tiger și Leo în aceași cutie măcar să plătești iLife 08.
Nu stiu ce s-au gandit :( Eu l-am cumparat din america prin decembrie. Pe cutie scrie ca este si iLife inclus. Am cautat auma si pe Dvd-ul cu Leopard, dar nu e….sunt asa trista :(
oricum, multumesc pt help.
Am un iMac (2.8GHz Intel Core 2 Extreme), care a venit cu Tiger. Am primit si un dvd cu Leopard la el. Am instlat direct Leopard-ul DAR nu am iLife. De unde pot sa-l iau?
Cel mai bine ar fii sa suni la magazin de unde li cumparat si sa ii intrebi pe ei daca e inclus iLife si daca da unde il gasesti (Poate lipseste din pachet?).....
Cel mai bine ar fii sa suni la magazin de unde li cumparat si sa ii intrebi pe ei daca e inclus iLife si daca da unde il gasesti (Poate lipseste din pachet?).....