3 din 3
3
De ce nu am iLife ???
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Tutun, răbdare și vine.
Dacă ai completa în profilul user-ului din ce oraș ești poate s-ar gasi cineva să te ajute mai repede.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07
fast4ward - 14 Martie 2008 04:10 AM

Cattus Thraex : La mine nu apare asa. daca dau Install Bundled Software nu imi apare nici o componenta iLife.

Jose: Cum poti sa traiesti asa cu problema nerezolvata? Pe mine deja ma obsedeaza. Am de facut pt lucru ceva filmulet si as avea nevoie de iMovie neapart. AAAAAA! nu mai   suport…de ce nu merge?  Situatia asta imi aduce aminte de vremurile cand aveam PC si mi dadea erori…

Pana la urma o sa ma enervez si imi cumpar iLife…desi mi s-ar parea cam idiot. Mi-am cumparat si macbook, dar mai dureaza 2 saptamani pana ajunge aici. Oare o sa pot sa instelz ilife-ul de acolo?

N-am spus că problema nu e rezolvată. În primul post am spus că asta s-a întâmplat la primul iMac…

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Jose - 14 Martie 2008 06:24 PM
fast4ward - 14 Martie 2008 04:10 AM

Cattus Thraex : La mine nu apare asa. daca dau Install Bundled Software nu imi apare nici o componenta iLife.

Înseamnă că iLife nu se află pe acel(e) DVD(-uri)!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 25.02.08

Am reusit pana la urma sa instalez iLife-ul. De pe cd-urile cu Tiger nu am resuit, pentru ca dupa ce instalam de pe cd-uri nu merga iPhoto si nici iMovie.
Am luat o alta varinata de pe net. Am instalat.
- iPhoto a mers direct.
- iMovie nu se deschidea

Am update-uit si acuma merge si iMovie.

smile

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
fast4ward - 18 Martie 2008 10:43 PM

Am reușit pana la urma sa instalez iLife-ul. De pe cd-urile cu Tiger nu am resuit, pentru ca după ce instalam de pe cd-uri nu meargă iPhoto și nici iMovie.
Am luat o alta varinata de pe net. Am instalat.
- iPhoto a mers direct.
- iMovie nu se deschidea

Am update-uit și acuma merge și iMovie.

smile

Ce spui tu e chiar ciudat: „De pe cd-urile cu Tiger nu am resuit”... D-zeu știe ce cd/dvd-uri ai tu…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

3 din 3
3

‹‹ Camere DV pt mac      .AVI . MPG in iMovie ››