Broblem cu iDVD - Multiplexing Error
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

buna ziua la toata lumea!
bineinteles, un nou Macuser cu probleme are nevoie de ceva explicatii la o problema (dupa ce am cautat pe forum destul de mult):

se da un Powerbook G4 cu procesor de 1Ghz si memorie 1 Gb/RAM. Magaoaia a venit cu Leopart instalat.
Problema este ca, dupa ce am comandat si instalat iLife08 (ieri), vad ca iMovie nu poate fi instalat pe procesorul asta, iau iMoviesHD 06 de pe site, instalez si hai sa importam un filmulet din camera miniDV. Acuma, importul il face fara probleme (dupa cum am vazut in wiki), dar cand ii dau Share to iDVD incepe beleaua. Urmez pasii din wiki si imi zice, dupa Share to iDVD: There were several warnings during the project creation. You should first rezolve the issues that continue burning. (sau ceva de genu…pe-aproape, oricum). Deschid DVD map, vad in Project info ca totul e ok, return si… Burn. Un clip de vreo 20 de secunde dureaza (zice el) vreo 17 minute (vreo 10 in realitate) si la sfarsit, cand sa termine de ars, vine ciocanu: Multiplexing error (there was an error during formatting) si imi arunca discul afara.

Acuma, stiu ca nu e Uindoz si nu ma astept sa functioneze la fel, vad de vreo trei saptamani ca e cu totul altceva, dar totusi…
Sincer am luat iLife in special pentru iMovies si iPhoto. Am incercat sa urmez pasii scrisi in Wiki si in tutorialele de pe apple.ro si zic eu ca am facut ok…

Idei? Zau ca as avea nevoie de ceva sfaturi de la oameni cu experienta.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

1) software update la greu - l-ai făcut ?
2) salvează ca imagine ISO din iDVD si scrie-l cu altceva

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

1. Done! exact acelasi mesaj… Multiplexer error…
2. cum fac asta? salvarea ca imagine ISO, adica. Ca alternativa de ardere as mai avea Burn instalat…

multam mult oricum de raspuns. Cand i-am dat update mi-a luat de pe net vreo 2-3 update-uri…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

1. Ia Dă tu un Disk Utility -> Repair permissions și apoi fă o bootare cu Shift apăsat. (si după ce a bootat în Safe Mode ii dai un restart normal).
2. în iDVD -> File -> Save as Disk Image ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
romescu - 15 Martie 2008 10:59 PM

1. Done! exact acelasi mesaj… Multiplexer error…
2. cum fac asta? salvarea ca imagine ISO, adica. Ca alternativa de ardere as mai avea Burn instalat…

multam mult oricum de raspuns. Cand i-am dat update mi-a luat de pe net vreo 2-3 update-uri…

Ca principiu, totdeauna e bine să salvezi ca imagine, nu să arzi direct. Imaginea se salvează din opțiunile de salvare/export (Save as disk Imagine sau Save as Video-TS Folder). Imaginile iso sau dmg sau toast (de fapt, e un iso rebotezat) se ard cu multe aplicații, începînd cu Disk Utility și continuînd cu Burn, LiquidCD și alte aplicațiuni.

[ Modificat: 16 Martie 2008 12:49 AM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

“There was a problem creating a disc image”
adica am facut asa: Save as disk image, a stiut sa-l salveze fara erori, am incercat sa dau burn cu Burn.app si asta de mai sus e mesajul dat…
acuma, o intrebare… in Burn.app nu pot atasa My Great Movie.img decat in tabul Data, ca in tabul Video nu mi-l vede la nici o categorie de fisier (DVD VCD, SVCD, etc…). E pentru ca il vede ca fisier imagine?

LiquidCD acuma:
“The burn to the MATSHITA DVD-R UJ-815 drive failed. The device failed to calibrate the laser power level for this media.”
si am incercat si cu viteza de scriere “Best” si cu 1X…

chiar ma oftic… am luat iLife pentru ca toata lumea imi povesteste cat de usor se lucreaza si se importa filmele si cat de usor se scriu dvdurile…
incerc sa imi dau seama ce nu fac cum trebuie…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

AAAaaa tu pe ce blank-uri încerci să scri ? ( Hint: Dacă nu sunt Verbatim ai șanse să ni îi placă )
Tu ai mai scris vre-un DVD cap-caodă cu unitatea aia ? Merge ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Of, numai burnerele de pe macuri (junghiurile alea de Panasonic) sint asa mofturoase!
Inchipuiti-va, am un UJ-825. Ei bine, scrie DVD la viteza 4 NUMAI pe dvd-uri Innovation —. In rest, nu sare de 2X, ferit-a sfintul! Parca intr-adins au pus cele mai proaste unitati!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
romescu - 16 Martie 2008 03:00 AM

“There was a problem creating a disc image”
adica am facut asa: Save as disk image, a stiut sa-l salveze fara erori, am incercat sa dau burn cu Burn.app si asta de mai sus e mesajul dat…
acuma, o intrebare… in Burn.app nu pot atasa My Great Movie.img decat in tabul Data, ca in tabul Video nu mi-l vede la nici o categorie de fisier (DVD VCD, SVCD, etc…). E pentru ca il vede ca fisier imagine?

LiquidCD acuma:
“The burn to the MATSHITA DVD-R UJ-815 drive failed. The device failed to calibrate the laser power level for this media.”
si am incercat si cu viteza de scriere “Best” si cu 1X…

chiar ma oftic… am luat iLife pentru ca toata lumea imi povesteste cat de usor se lucreaza si se importa filmele si cat de usor se scriu dvdurile…
incerc sa imi dau seama ce nu fac cum trebuie…

buuun, tu ai mai scris vreun alt cd/dvd cu unitatea aia? a mers? ai cd/dvd -rw? ai scris vreunul? măcar un cd și măcar un dvd-rw.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Vezi să ai spațiu suficient pe hardul unde faci codarea

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

nu a mers cu nimic.

multam la toti pentru sfaturi.
mi s-a spus de la service ca trebuie schimbata unitatea optica din laptop, care probabil va costa cat laptopul in sine.
bleah!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

pai daca dai un 90 ron pe dvd-rw si inca un 85 pe o cutie IDE-USB, nu ti-ar fi mai usor?
Eu am combo la iMac-ul meu dar folosesc un LG cu carcasa externa…

niste exemple…

http://www.mega-byte.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=79&products_id=3436http://www.mega-byte.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=96_172&products_id=403
sau pe firewire dar mai scump -  http://www.mega-byte.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=96_172&products_id=972

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pai ideea era ca am dat deja ceva bani pe iLife, ca sa nu mai bag bani in alte programe sau hardware…
in fine, cred ca o sa il returnez…

‹‹ .AVI . MPG in iMovie      Program subtitrari ››