1 din 3
1
macuserii din București 23 februarie 2006 - Salamandra House Grozăvești, orele 18.00
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Întîlnirea macuserilor din București (și, evident, a tuturor macuserilor care sînt prin zonă) NU se amînă, în ciuda virușilor puși aici de Dacu’. Asta e, o să fie meci, cine vine, vine, cine nu vine, se uită la meci acasă. Salamandra House are 7 tembelizoare în dotare, cel puțin unul pentru ahtiații de meciuri + macuseri. Nu că aș fi împotriva meciurilor de fotbal, dar chiar dacă joacă echipa națională sau o echipă românească, un meci de fotbal nu-mi schimbă programul, macuser-biased sau orice altceva.
Dat fiind că va fi ultimul sau penultimul macuser meeting organizat de mine, voi fi acolo negreșit. Sper să fie cît mai mulți din toți ceilalți. Repet: dacă aveți alte idei de moduri de întîlnire sau de alte localuri, luați inițiativa din timp. Propunerile și criticile de ultimă oră nu se iau în considerațiune, dovezile concrete sînt valabile.
Deci, să nu lungesc vorba, joi 23 februarie 2005, Salamandra House, orele 18.00 și după, pînă obosim și/sau ne plictisim.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mie mi se pare OK locul, ne-am si obisnuit cu el. Normal ca or fi si altele…

Cattus, se poate vorbi ca unul din televizoare sa-l putem folosi si noi? O sa aduc cablul (l-am scos deja…!) si o sa punem un iPod video, cu un film cu subtitrare, pe TV. Dat fiind ca e meciul, poate trebuie “rezervat” un teveu. Sau poate facem treaba inainte de meci (cand naiba e maciul?)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 22 Februarie 2006 05:52 AM

Mie mi se pare OK locul, ne-am si obisnuit cu el. Normal ca or fi si altele…

Cattus, se poate vorbi ca unul din televizoare sa-l putem folosi si noi? O sa aduc cablul (l-am scos deja…!) si o sa punem un iPod video, cu un film cu subtitrare, pe TV. Dat fiind ca e meciul, poate trebuie “rezervat” un teveu. Sau poate facem treaba inainte de meci (cand naiba e maciul?)

păi am vorbit deja cu șefu’, un TV va fi orientat spre masa noastră... probabil vor fi și alții care vor dori să vadă întîlnirea aia Steaua cu nu mai știu cine…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cum am mai spus vin si eu dar mai tarziu de 6, sper totusi sa nu intervina nimic ca sa nu pot ajunge deloc smile

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

vin si eu smile tot dupa 6…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Va urez la toti distractie placuta si va rog sa beti o bere si pentru noi cei care nu suntem din Bucuresti si nu putem venii, dar cine stie poate cu alta ocazie

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

nu mai ajung, azi trebuie sa astept pe cineva la gara, si trenu vine in jur de 7.
daca ajung la 7jumate-8 mai are rost? cat stati de obicei?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Cum lumea o sa vina incepand cu ora 6, pana la 8:30-9 stam noi. Asa ca vino. Toata lumea este asteptata smile
Aduc o coala cu 40 de etichete sa ne lipim NickName-urile pe piept smile
Sa aduca cineva please un marker ca a meu de la birou s-a uscat :(

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

da-i cu i Water ///  sau cu iWodka mai bine grin

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Aduk io markeru’

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.02.06

Vin si eu cu antichitatea mea de Powerbook G3…:D Poate rezolva Psergiu ceva cu un Mac OS X pe el…:) Desi ma cam indoiesc ca ar merge bine…Dar cum sunt incepator nu pun, inca, la indoiala ce zic expertii…:P

Semnătură 

Doi crocodili taiau benzina sub o usa…La un momentdat apare un stol de iepurasi care intreaba…Cat e ceasul?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Are cineva un kit de 10.2 la el sa il aduca sa il vedem si noi cum arata ???

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am eu, dar e cel venit cu PowerBookul. Il aduc, poate va place cum arata chiar si asa wink

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.02.06

Psergiu…Sa nu care cumva sa uiti cd-urile..raspberry Poate ma ajuta si pe mine cineva cu un Mac OS X 10.2.8. Daca are cineva bineanteles…:) O sa fie o mare “greutate” sa vin cu Powerbook-ul…Da ce sa facem…Beneficiul cere sacrificii…:) Sper sa nu fiu cel mai mic de pe acolo smile Unde mai exact la Salamandra o sa stati voi? Jos, sus?(Pe terasa afara cred ca nu se pune problema…:)). Cya all there..smile

Semnătură 

Doi crocodili taiau benzina sub o usa…La un momentdat apare un stol de iepurasi care intreaba…Cat e ceasul?

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mai degraba o sa fim jos, dar ne gasesti tu.
Am zis, eu vin cu un 10.2.3 de PowerBook.

Si haida-haida, lasati munca, forumul si luati ITBu’ (RATB pt cei mai noi) ca acus’ e ora 6! smile

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Se pare ca voi intarzia sau nu voi ajunge deloc (instalatorul asta se lasa asteptat) confused !
Cattus, poti sa faci (sau sa rogi pe cineva sa faca) o copie DVD-ului ala cu DOCUMENTE si sa-l lasi la bar? Oricat de tarziu, tot trec pe acolo poate gasesc pe cineva…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

1 din 3
1