Întîlnirea macuserilor din București (și, evident, a tuturor macuserilor care sînt prin zonă) NU se amînă, în ciuda virușilor puși aici de Dacu’. Asta e, o să fie meci, cine vine, vine, cine nu vine, se uită la meci acasă. Salamandra House are 7 tembelizoare în dotare, cel puțin unul pentru ahtiații de meciuri + macuseri. Nu că aș fi împotriva meciurilor de fotbal, dar chiar dacă joacă echipa națională sau o echipă românească, un meci de fotbal nu-mi schimbă programul, macuser-biased sau orice altceva.
Dat fiind că va fi ultimul sau penultimul macuser meeting organizat de mine, voi fi acolo negreșit. Sper să fie cît mai mulți din toți ceilalți. Repet: dacă aveți alte idei de moduri de întîlnire sau de alte localuri, luați inițiativa din timp. Propunerile și criticile de ultimă oră nu se iau în considerațiune, dovezile concrete sînt valabile.
Deci, să nu lungesc vorba, joi 23 februarie 2005, Salamandra House, orele 18.00 și după, pînă obosim și/sau ne plictisim.
Mie mi se pare OK locul, ne-am si obisnuit cu el. Normal ca or fi si altele…
Cattus, se poate vorbi ca unul din televizoare sa-l putem folosi si noi? O sa aduc cablul (l-am scos deja…!) si o sa punem un iPod video, cu un film cu subtitrare, pe TV. Dat fiind ca e meciul, poate trebuie “rezervat” un teveu. Sau poate facem treaba inainte de meci (cand naiba e maciul?)
Mie mi se pare OK locul, ne-am si obisnuit cu el. Normal ca or fi si altele…
Cattus, se poate vorbi ca unul din televizoare sa-l putem folosi si noi? O sa aduc cablul (l-am scos deja…!) si o sa punem un iPod video, cu un film cu subtitrare, pe TV. Dat fiind ca e meciul, poate trebuie “rezervat” un teveu. Sau poate facem treaba inainte de meci (cand naiba e maciul?)
păi am vorbit deja cu șefu’, un TV va fi orientat spre masa noastră... probabil vor fi și alții care vor dori să vadă întîlnirea aia Steaua cu nu mai știu cine…
Va urez la toti distractie placuta si va rog sa beti o bere si pentru noi cei care nu suntem din Bucuresti si nu putem venii, dar cine stie poate cu alta ocazie
Cum lumea o sa vina incepand cu ora 6, pana la 8:30-9 stam noi. Asa ca vino. Toata lumea este asteptata
Aduc o coala cu 40 de etichete sa ne lipim NickName-urile pe piept
Sa aduca cineva please un marker ca a meu de la birou s-a uscat :(
Vin si eu cu antichitatea mea de Powerbook G3…:D Poate rezolva Psergiu ceva cu un Mac OS X pe el…:) Desi ma cam indoiesc ca ar merge bine…Dar cum sunt incepator nu pun, inca, la indoiala ce zic expertii…:P
Psergiu…Sa nu care cumva sa uiti cd-urile.. Poate ma ajuta si pe mine cineva cu un Mac OS X 10.2.8. Daca are cineva bineanteles…:) O sa fie o mare “greutate” sa vin cu Powerbook-ul…Da ce sa facem…Beneficiul cere sacrificii…:) Sper sa nu fiu cel mai mic de pe acolo Unde mai exact la Salamandra o sa stati voi? Jos, sus?(Pe terasa afara cred ca nu se pune problema…:)). Cya all there..
Se pare ca voi intarzia sau nu voi ajunge deloc (instalatorul asta se lasa asteptat) !
Cattus, poti sa faci (sau sa rogi pe cineva sa faca) o copie DVD-ului ala cu DOCUMENTE si sa-l lasi la bar? Oricat de tarziu, tot trec pe acolo poate gasesc pe cineva…