2 din 3
2
macuserii din București 23 februarie 2006 - Salamandra House Grozăvești, orele 18.00
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Deci?

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.02.06

Salut !
      In primul rand vreau sa spun ca eu sunt nou pe acest forum, si nici nu pot sa ma consider macuser, pentru ca acum, dupa ce am vazut si eu ( poate foarte putin din cea ce urmeaza sa vad )  ce poate un MAC OS X,  fie el chiar si x86 (ca al meu :( ),imi dau seama ca nu ma pot considera macuser, dar incerc….......smile .
      Imi par rau ca nu am putut ajunge , aveam si eu cateva intrebari de pus, si mai ales sa vad si eu cum ruleaza un MAC OS X pe un powerbook .
    Poate data viitoare !!!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pana pune Tudor pozele in galeria cu pricina, le-am pus aici, la sectiunea cu pricina.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Altero: ? = Macsimus.

Eticheta nu voia sa stea lipita de costumul lui smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Vad ca nu prea a fost lume. Eu am fost prins la serviciu pana pe la 7. Daca veneam… nu cred ca mai ajungeam in Otopeni casa dorm… Am picat rupt… de somn.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

In total au fost 13 persoane. Ultimele (amenono+2 prieteni) au venit pe la 8. S-a plecat pe la 9:20-9:30.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Vad ca ati facut putine poze.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator

S-au discutat chestii atat de interesante si s-au facut atatea schimburi avantajoase si am vazut imagini pe TV de pe un iPod Video atat de bune ca nu am mai stat noi de poze. Ghinion cine n-a venit wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Deci? Cum merge iPod-ul pe TV?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

super (ior)  wink

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

foarte bine, eu unul sunt placut impresionat. cred ca merita cel putin 50% sa il iei doar pentru asta. bine, mai este nevoie si de timp sa comprimi un film pt ipod dar se vedea foarte bine!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

cu ocazia intalnirii am gasit si unele raspunsuri la intrebarile mele. mersi dacule! smile

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, se vede foarte bine pe TV. Calitatea difera, in functie de materialul original presupun, dar ce am vazut ieri a fost intre un DivX mai slab (probleme la afisarea degradeurilor din fundal) si un DivX foarte bun (aproape de un DVD). Cel foarte bun a fost facut dupa un trailer HD, la care am pus subtitrari.
Subtitrarile si ele se vad acceptabil.

Eu unul sunt foarte impresionat de cat de bine poate jucaria asta sa se descurce cu un format atat de pretentios cum e H.264. Plus ca semnalul e trimis analogic catre TV, deci se mai pierde ceva din calitate.
La unul din filme parca mai sarea peste cadre, dar inca o data, cred ca depinde si cum a fost codat filmul.

Poze n-am facut multe, doar cat sa se adune la arhiva.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.02.06

Hey…Vin si eu sa va delectez ochii, in caz ca nu ati vazut asta, cu noua tehnologie pe care Apple o va implementa in noile Ipod-uri…:D Check this out ... http://mblog.lib.umich.edu/~rdivecha/archives/2006/02/the_world_of_sm.html Eu am ramas marcat dupa ce am vazut ce se face si unde s-a ajuns cu tehnologia..smile

Semnătură 

Doi crocodili taiau benzina sub o usa…La un momentdat apare un stol de iepurasi care intreaba…Cat e ceasul?

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Mihai Alexandru - 24 Februarie 2006 08:13 PM

Hey…Vin si eu sa va delectez ochii, in caz ca nu ati vazut asta, cu noua tehnologie pe care Apple o va implementa in noile Ipod-uri…:D Check this out ... http://mblog.lib.umich.edu/~rdivecha/archives/2006/02/the_world_of_sm.html Eu am ramas marcat dupa ce am vazut ce se face si unde s-a ajuns cu tehnologia..smile

Daca citeai mai atent posturile vedeai ca acest link a mai fost dat de cel putin 2 ori wink

2 din 3
2