Apropos de rubrica vanzari
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Pe voi nu va deranjeaza posturile la vanzari, care au in fata produsului vandut cuvinte ca “super ocazie, okazieeee!!!!, !!!!!, ===” si tot felu de diacritice bine plasate pentru era forumurilor care ordonau alfabetic posturile?

Adik nu stiu, io cand ma uit acolo, si vad valmaseala aceea de caps lock-uri si scrieri in chineza.. ma lasa rece.
ma cam face sa cred ca tipu respectiv e unu pus pe ciordeala care vrea sa vanda marfa cat mai la cald smile

pareri?

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Nu ai decât să nu te uiţi pe ele. E un fel de marketing, mai primitiv. Ca să te luminez un pic. Când dădeam anunţuri în ziare (indiferent de rubrică) aveam grijă să fie scrise cu capul în jos. Au avut întotdeauna un impact major, prin simplu fapt că oamenii aveau impresia că e o greşeală, întorceau pagina de ziar să citească ce scrie. Şi uite aşa, anunţul meu era citit. Puţin îmi pasă de aranjarea alfabetică. Ideea este ca anunţul să aibă impact, să fie citit. Mie îmi este ciudă că la rubrica vânzări te limitează. De curând am avut un anunţ care începea cu ANGEBOT. Adminii l-au modificat şi au scos cuvântul din titlul anunţului. Asta este, nu am vociferat, dar cred că ar fi avut un impact mai mare. Este complet eroant să spui că un obiect se vinde singur. Dacă ar fi aşa, cei de la Mercedes nu ar mai avea spoturi TV.

Seba

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Pot să vă dau niște “insider info”:
Ce vedeți voi la vânzări e ce rămâne după ce cosește Administrator. Pe alea rele-rele nu prea apucați să le vedeți ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
psergiu - 14 Martie 2008 04:11 PM

Pot să vă dau niște “insider info”:
Ce vedeți voi la vânzări e ce rămâne după ce cosește Administrator. Pe alea rele-rele nu prea apucați să le vedeți ...

bun, atunci patentam expresia “un’ mi-am pus coasa bre, ca era p-acilea” ? (coasa vs laser)
e mai putin hi-tech, mai neaos… cool smile

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….