1 din 11
1
ipHone in Carrefour oficial
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Am trăit s-o văd și pe-asta.
La Carrefour Orhideea au iPhone la vânzare la standul Orange din interiorul supermarketului (cel unde se vând camere foto/video/telefoane etc).
Au preț cu conectare Orange (2099 pt. iPhone 8 GB) și fără conectare (2199 pt 8 GB).
Acuma, dacă alea sunt deblocate oficial eu pun gâtul jos. N-am întrebat, ca mă trăgea wife de mânecă sa mergem să luăm piersici :D

[ Modificat: 15 Martie 2008 08:15 PM de dtancu ]
 Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

A naibii piersici…....raspberry

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

am un amic ce si-a luat un iphone de la un tip care lucreaza la oringi, inainte de a le baga “oficial” in oringishop-uri. la acelasi pret. vine cu anysim si cu garantie, desigur smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Te doare mintea….
Only in Romania.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

pai de ce sa mai astepte sa vina oficial foaia de la orange franta? foamea e mare… si scumpa

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Well… deocamdată Orage România nu a lansat oficial iPhone-ul în România, spun cei de la Relaţii cu Clienţii cu care am vorbit mai devreme.

Le-am precizat cele spuse de tine dtancu şi au zis că vor face o sesizare şi vor lua măsuri.

Nu cred ca ar putea deocamdată lansa iPhone în România fără iTunes pentru România.

Oare va fi un contract pe 1 an sau 2 ani obligatoriu cu Orange la cumpărarea iPhone?... pentru că atunci când se va lansa iPhone în România… sigur va fi Orange.
Oare va fi o taxă de conectare (de activare a iPhone) ? La AT&T;, se percepe o taxă de conectare atunci când activezi iPhone-ul prin iTunes (taxa se percepe o singură dată)...; Altă chestie stupidă cu iPhone-ul în State… am un amic (cetăţean) care când a încercat să-şi activeze telefonul cu At&T;, a fost refuzat în prealabil pentru că situaţia lui financiară de pe cardul înregistrat în contul iTunes nu era prea “roz”. Trebuie să ai 18 ani ca să activezi iPhone-ul în State… that`s SUCKS!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 15.03.08

Am vazut astazi iPhone in CityMall, magazinul Orange. Softul e complet deblocat, merge cu orice SIM, are setarile pt EDGE, nu are nevoie nevoie de cont pe iTunes, merge sincronizarea. Nu are dictionar romanesc pt auto correct. Semnal, calitate audio excelente in magazin. Contract pe doi ani sau la liber, diferenta de 2 milioane. E oficial.

[ Modificat: 15 Martie 2008 10:47 PM de neasteflorin ]
 Semnătură 

Stefan Neagu
————————————————
‘Mac users swear by their Mac,
PC users swear at their PC.’

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dtancu - 15 Martie 2008 08:02 PM

.... Orange

Şi legat de tâmpiţii ăştia de la Orange… au lansat acum o opţiune prin care îţi comanzi un ton de apel (apel de asteptare), ton ce se aude atunci cand cineva te sună (nu se va mai auzi doar sunetul standard ci pe fundal se va auzi o melodie sau ce alegi tu)

Faza tâmpită este că printre melodiile din care poţi alege, sunt şi manele..  shock
http://crbt.orange.synapsy.net/index.php?l=ro&c=401&cat=54

Ce rahat…

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 15.03.08

“Orange Romania: Vom aduce iPhone aici cat de repede putem

Directorul executiv al Orange Romania, Richard Moat, a declarat miercuri ca operatorul va aduce telefonul Apple iPhone in Romania, cat de repede posibil, insa acest lucru depinde de negocierile dintre France Telecom si Apple.”
http://www.banknews.ro/stire/13483_orange_romania_vom_aduce_iphone_aici_cat_de_repede_putem.html

Este deja aici, si se vinde deblocat sau cu abonament pe doi ani. Oficial. Ce nu inteleg eu este de ce nu se face reclama pentru el, sa vezi la TV: Orange aduce in premiera iPhone, cel mai revolutionar telefon…”. Nici macar pe site nu au pagina pentru telefon. WTF?

Semnătură 

Stefan Neagu
————————————————
‘Mac users swear by their Mac,
PC users swear at their PC.’

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
neasteflorin - 15 Martie 2008 11:48 PM

“Orange Romania: Vom aduce iPhone aici cat de repede putem

Directorul executiv al Orange Romania, Richard Moat…WTF?

Tipule? stirea e din oct. 2007!!

Visual Voicemail va functiona daca Orange lanseaza oficial ?

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Oameni buni, oficial nu va fi decât atunci când vei putea crea cont iTMS pentru activare, cu reședința în Romania. Pâna atunci, toate sunt solutii deblocate cu AnySIM etc., cu nimic diferite de telefoanele deblocate de “băieții” care le vând pe okazii.ro.
De-aia nu face nimeni reclamă la el, neasteflorin: că NU e oficial.

[ Modificat: 16 Martie 2008 12:16 AM de dtancu ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07
neasteflorin - 15 Martie 2008 10:42 PM

Am vazut astazi iPhone in CityMall, magazinul Orange. Softul e complet deblocat, merge cu orice SIM, are setarile pt EDGE, nu are nevoie nevoie de cont pe iTunes, merge sincronizarea. Nu are dictionar romanesc pt auto correct. Semnal, calitate audio excelente in magazin. Contract pe doi ani sau la liber, diferenta de 2 milioane. E oficial.

Daca e official as vrea sa vad si eu anuntul official, pana atunci nimic nu e official. E crack pe piata, si au curajul pt ca UE. a spus ca deblocarea telefoanelor nu este ilegal in state membre UE.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

Dacă făcea așa ceva Orange în Franța, primul cumpărător care încerca să facă update si se alegea cu un brick le ardea un proces de vuiau ziarele.
La noi….țară de băieți.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

Asta e stire noua si se pare ca oficial nu va veni prea curand: http://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/seful-france-telecom-voi-insista-la-apple-ca-sa-lanseze-cat-mai-curand-iphone-in-romania_cat-4-11296

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Ar fi ironia soartei ca intrarea Apple în mod oficial pe piață la noi să se facă din cauza lui iPhone și nu din cauza OSX si a Macurilor.
Pentru că altă posibilitate de a vedea iPhone oficial la noi nu există. Mai înâi trebuie să avem Apple Romania prezent oficial pe piață. Iar asta, scuze, dar n-o cred nici in 10 ani.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Poate si mandea sa semnaleze ceva? Sigur ca poate.
ORANGE este diferit de DEALER
DEALERUL vinde iPhone
silogism
ORANGE NU vinde iPhone
Stiu de ceva discutii inside orange cu partenerii si au spus ca nu se baga si nu vor putea sa acorde suport/garantie pe asemenea terminale. Deci ce face dealerul face pe barba lui.
Exista o portita legata de garantie si suport in legislatia romana pe care delerii o exploateaza la maxim. Daca de curiozitate o sa cereti un contract veti fi surprinsi ca acolo scrie ca ei ti-au vandut telefonul AS IT IS si ca nu-si asuma responsabilitatea pentru eventualele updateuri la firmware, si “iBrick-uiri” facute de utilizator si ca scoaterea din aceasta stare ar putea sa dureze pe perioada nedeterminata si va fi efectuata CONTRA COST. In consecinta pentru a avea garantie la el, daca ei l-au vandut 1.1.1, asa-l duci inapoi, daca-l duci cu altceva scoti banul de la tescherea si-l fac oamenii. Aici ma refer la neica nimeni de la cucietii din deal de si-a luat iFite nu iPhone pentru ca cei care avem iPhone stim ce poate si-l scoatem la liman cumva, sau daca nu cerem ajutorul.
Cam asta e diferenta.
Tot inside stiu ca nu va fi adus anul asta in nici un caz oficial. Restu sunt zvonuri si flatulatii de atras gigeii din cucuietii din deal ce vor iFite sa se laude la ei in catuna.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

1 din 11
1