pai de ce sa cumpere de la el(carrefour) ??
hai sa cumpere de la noi , macar noi le vindem sigilate, nu ca idiotii aia din carrefour care “le-au deschis pentru verificare” ! ce penibil!
ce sa-i faci traim in Romanica, unde totul este posibil!
Ce dumnezeu sa verifice ? Probabil nu vroiau sa puna in vinzare codat,
Aştia care sunt pe internet, fac asta de mult. Ţi-l vând decodat şi cam atât. Măcar nu susţin că e ceva oficial, sau îşi iau de partea lor şi brand-ul Orange sau Vodafone!
in martie dar nu s-a precizat in ce an, daca avem sansa putem avea iphone in martie 2009 OFICIAL.
oricum daca iPhone exista in Carrefour la vanzare atunci este ceva neOFICIAL.
CUM ARATA iPhone-ul ??? Avea gravat pe spate sigla C.E. ??? :D Este interesant de vazut este, daca telefoanele erau aduse din USA sau din tarile europene care au iPhone OFFICIAL.
Mi se pare o tampenie, in Germania am vazut eu iPhone costa 999 EUR deblocat, mergea pe orice retea din Kongo, Romania etc. , si la noi in Romanica noastra sa fie doar 700 EUR la liber ???? TOTAL DUBIOS
eu am un prieten care lucreaza la Orange, a primit de la ei iPhone 1.1.3 deblocat , pe spate are gravata C.E. (European Community), din cate mi-a zis telefonul a venit din partea Orange France.
o sa revin cu pozele telefonului.
) tare faza azi chiar dau o fuga sa vad si eu ceea ce ma asteptam sa vad peste 1-2 ani
Azi mi-a ajuns iPhone-ul. Am luat de 8 GB, cu 432$. Am platit pana la 600$ pentru transport (UPS) si inca 2 mil pt Vama. Deci in total aproximativ 680$. Trebuie doar sa il deblochez pentru orice sim. De ce sa iei la liber de la noi?
Toate astea m-au ajuns mai ieftin, doar ca am asteptat 2 saptamani. E pentru prietena, ca eu am un iPod touch si astept iPhone 2. Am vazut tot azi ca Adobe lucreaza la un player special pentru iPhone, deci in curand o sa avem si Flash pe el.