9 din 11
9
ipHone in Carrefour oficial
  [ Ignoră ]   [ # 121 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Eu vreau prietena..ca i-phone am eu! LOL  am glumit! sper sa nu te superi!

[ Ignoră ]   [ # 122 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.09.07

Nu ma supar. Ma bucur ca am gasit forumul asta, dar nu vreau sa iau parte la aceasta discutie aprinsa. Caut cea mai buna metoda sa i-l deblochez, si inca ma informez ce inseamna asta si ce efecte o sa aiba asupra iPhoneului. smile

Semnătură 

3.4 GHz Intel Core i7, 16 GB 1333 MHz DDR3 |  MacBook Pro 15” Intel Core Duo, 2 GB DDR2 |  iPad 4 | iPhone 3GS | iPod Nano

[ Ignoră ]   [ # 123 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Efectul e ca o sa devina deblocat. smile

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 124 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.09.07

Done it. smile

Semnătură 

3.4 GHz Intel Core i7, 16 GB 1333 MHz DDR3 |  MacBook Pro 15” Intel Core Duo, 2 GB DDR2 |  iPad 4 | iPhone 3GS | iPod Nano

[ Ignoră ]   [ # 125 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 12.01.08

problema nu este ca o anumita persoana fizica/juridica vinde iphone in romania. Oricine poate vinde orice bun (exceptand arme wink ) dar ca si in cazul altor bunuri de folosinta indelungata pers juridice sunt obligate prin lege sa-ti ofere garantie. Daca carrefour doreste sa vanda acest bun trebuie sa-mi acorde o garantie minima de 12 luni ... se poate sa gresesc, dar eu stiu ca asa sunt regulile jocului. Poti vinde orice telefon, dar poti face acest lucru OFICIAL doar daca esti dealer autorizat sau importatorul bunului respectiv (adica ai un contract cu producatorul .... in acest caz APPLE). Cum nu cred ca are cineva un aemenea contract .... e clar ... NU ESTE OFICIAL !!!

ce fac eu ca persoana fizica ca-l cumpar de aici, din state sau ue ... e problema mea. Dar nu are logica faptul ca ma duc la carrefour peste 2 saptamani, cumpar iphone si constat ca mai am doar 10 luni si 1/2 .... pentru ca de 1luna si 1/2 au achizitonat ei bunul de la ellit sau cum il cheama pe furnizorul lor. Carrefour ar trebui sa-mi acorde o garantie de 12 luni .... mai ales ca bunul comercializat e second-hand !!!! Daca pe anuntul lor apare ca este iphone OFICIAL, adica de la APPLE, Iris ar trebui sa se sesizeze pentru ca si acesta este una din obligatiile sale. Nu cred ca apple face un contract cu o pers jur care nu este capabila, printre altele, sa-i protejeze imaginea in piata, pentru ca in fond si la urma umei asta cumperi .... calitate si imagine .... in rest toate bunurile it au cabluri, procesor, memorie, hdd, etc .... diferenta este data de calitate si imagine (in cazul apple)

cat depsre itunes store eu sunt unul din “fraerii” care-l doresc si in romania, pentru simplul motiv pentru care am achizitionat si mac .... CALITATE. Da stiu, poti lua muzica si filme de pe net cat vrei, dar nu o sa ai niciodata calitatea bunului original. Doresc sa inchiriez filme de pe ITS pentru ca imi este mai comod sa dau 4euro de acasa, sa-mi tin posteriorul de caldurica grin , si totodata sa inchiriez un film de o calitate foarte buna, sa nu merg la un shop de inchirieri sa nu am la dispozitie decat CD-uri zgariate si piratate, sa nu trebuiasca sa verific fiecare film care-l “dau jos” daca e sau nu corespnzator d.p.d.v. calitativ, daca o disting pe angelina sau e altcineva tongue rolleye

in concluzie: nu stiu ce e de facut dar eu inca astept sa vina apple si pe la noi

p.s. daca retin bine a aparut pe banknews o stire conform careia se comercializeaza OFICIAL iphone in austria si irlanda. In irlanda NFIIND OBLIGAT sa pastrezi activ abonamentul .... promit ca voi cauta articolul si voi da link-ul

va doresc o zi minunata ... la Timisoara a iesit in sfarsit si soarele smile

[ Ignoră ]   [ # 126 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

Ca sa nu mai vorbim ca a asigura garantie e un termen foarte vag. Ce inseamna garantie? Cine stabileste conditiile de garantie pentru un terminal Apple? Cum se poate discuta de garantie la un terminal crackuit la care ti se scrie din start ca n-ai voie sa-i faci update?

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 127 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

uite din cauza asta eu nu vreau iphone in romania nici oficial nici neoficial cel mai bun tf pt romani este nokia 5110 am iubit telefonul ala in cat tip credeti ca-l vom avea coleg de forum pe Bahoi de la Constanta?

[ Modificat: 22 Martie 2008 01:43 PM de Mediaconvertor ]
 Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 128 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
mediaconvertor - 22 Martie 2008 01:39 PM

uite din cauza asta eu nu vreau iphone in romania nici oficial nici neoficial cel mai bun tf pt romani este nokia 5110 am iubit telefonul ala in cat tip credeti ca-l vom avea coleg de forum pe Bahoi de la Constanta?

Cred că a sosit deja. Numai că nu-l cheamă așa, are un nume mai lung, mai ecstraordinar. Și cred că o fi lăsat o ușă deschisă și e curent. Ori mă trec pe mine fiori reci din senin?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 129 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

hai să nu fim răi, manualul este in engleză si nu toată lumea ştie această limbă pe cale de dispariţie.
să nu mai vorbim ca sunt şi niste poze acolo care te induc in eroare ... au circumstanţe atenuante să-şi arunce iPhoanele pe geam smile
dacă apare oficial in juma de an, să vezi relaţii ce legi pe stradă cu prieteni iPhone-işti care te intreabă cum pui iPhoneul in Silent Mode, sau alte aberaţiuni !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 130 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

http://evz.ro/articole/detalii-articol/796944/iPhone-vandut-ilegal-in-Carrefour-Orhideea/

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 131 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
sigxcpu - 25 Martie 2008 04:40 PM

http://evz.ro/articole/detalii-articol/796944/iPhone-vandut-ilegal-in-Carrefour-Orhideea/

Era şi timpul să apară o reacţie mai “oficială”!!

cool smirk

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 132 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.03.08

chiar nu va inteleg reactiile legate de vanzarea iphone-ului in romania. apple are o politica diferita in europa , fata de cea din state , si anume nu exista si nici nu va exista un operator cu exclusivitate pe iphone.
in ceea ce priveste carrefour (si nu orange) deocamdata vinde retail iphone 1.1.4 . lasati sa se bucure si alti utilizatori de un produs interesant (ca sa nu zic bun).

[ Ignoră ]   [ # 133 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

carrefour vinde, totusi, un produs ce are software cracked, dupa mai toate definitiile.
asta este pedepsit in ro, dincolo de toate politicile apple wink

Semnătură 

60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB

[ Ignoră ]   [ # 134 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.03.08

1.1.4 din cite stiu este firmware original apple - ce inseamna cracked?

[ Ignoră ]   [ # 135 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

merge 1.1.4 in vodafone/orange ro? smile
baietii au spus ca nu le mai vand cu abonament, nu ca nu sunt deblocate. citeste mai sus, relativ la faptul ca nu sunt sigilate, lucru ce are legatura cu deblocarea, nu cu vanzarea la pachet cu abonament orange.

Semnătură 

60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB

9 din 11
9