2 din 11
2
ipHone in Carrefour oficial
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Daca dealerii Orange vand iFoane si apoi pe forum o sa fie 1000 de clienti care o sa intrebe cum il aduc inapoi la 1.1.1. sa am garantie sau cum… sau cum… vai de primavara noastra eterna…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.08

Da, am fost complet orb la data articolului. Si am sunat la Orange, si mi-au spus ca nu sunt responsabili pentru ofertele dealerilor, dealarii pot vinde orice telefon.
Ce ma uimeste pe mine e firmwareul pe care il avea: 1.1.3, faptul ca mergea pe Vodafone/Orange, avea si EDGE pe Orange(!) si ca iTunes nu avea nici o problema la sincronizare.

Semnătură 

Stefan Neagu
————————————————
‘Mac users swear by their Mac,
PC users swear at their PC.’

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06
szasz - 16 Martie 2008 12:21 AM
neasteflorin - 15 Martie 2008 10:42 PM

Am vazut astazi iPhone in CityMall, magazinul Orange. Softul e complet deblocat, merge cu orice SIM, are setarile pt EDGE, nu are nevoie nevoie de cont pe iTunes, merge sincronizarea. Nu are dictionar romanesc pt auto correct. Semnal, calitate audio excelente in magazin. Contract pe doi ani sau la liber, diferenta de 2 milioane. E oficial.

Daca e official as vrea sa vad si eu anuntul official, pana atunci nimic nu e official. E crack pe piata, si au curajul pt ca UE. a spus ca deblocarea telefoanelor nu este ilegal in state membre UE.

din nou trebuie sa trimitem OPC-ul peste ei, ca şi în cazul ofertei de internet mobil de 11 eur, care de fapt nu exista. dacă vă aduceţi aminte, la sesizările cîtorva oameni, acum vreo 2 ani reclama zapp s-a schimbat din 4 dolari in 4,76 dolari.
eu vorbesc luni la OPC

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
neasteflorin - 16 Martie 2008 02:05 PM

Da, am fost complet orb la data articolului. Si am sunat la Orange, si mi-au spus ca nu sunt responsabili pentru ofertele dealerilor, dealarii pot vinde orice telefon.
Ce ma uimeste pe mine e firmwareul pe care il avea: 1.1.3, faptul ca mergea pe Vodafone/Orange, avea si EDGE pe Orange(!) si ca iTunes nu avea nici o problema la sincronizare.

Păi au fost deblocate 1.1.3 dar când faci update la 1.1.4 iar se blochează. Am inteles ca oferă garanţie… garanţie la ce? Nu te pot asista decât în ceea ce priveşte compatibilitatea cu reţeau (ţi se face un nou unlock LOL ), dar service… no way! Legat de Oficiul de Protecţie a Consumatorului… ar trebui să se ia iniţiativă; cine s-ar lăsa păcălit de acei dealeri nu numai că nu vor primi serviciile pentru care plătesc dar într-o oarecare măsură vor fi înşelaţi prin mascarea de către dealeri a riscurilor pe care ar trebui să fii conştient.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Imi aduc aminte cum cu putin timp in urma cineva zicea ca iPhone va fi sigur la Orange in martie. Poftim! Il aveti, de ce mai comentati? smile

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

in martie dar nu s-a precizat in ce an, daca avem sansa putem avea iphone in martie 2009 OFICIAL.
oricum daca iPhone exista in Carrefour la vanzare atunci este ceva neOFICIAL.
CUM ARATA iPhone-ul ??? Avea gravat pe spate sigla C.E. ??? :D Este interesant de vazut este, daca telefoanele erau aduse din USA sau din tarile europene care au iPhone OFFICIAL.
Mi se pare o tampenie, in Germania am vazut eu iPhone costa 999 EUR deblocat, mergea pe orice retea din Kongo, Romania etc. , si la noi in Romanica noastra sa fie doar 700 EUR la liber ???? TOTAL DUBIOS
eu am un prieten care lucreaza la Orange, a primit de la ei iPhone 1.1.3 deblocat , pe spate are gravata C.E. (European Community), din cate mi-a zis telefonul a venit din partea Orange France.
o sa revin cu pozele telefonului.

smile) tare faza azi chiar dau o fuga sa vad si eu ceea ce ma asteptam sa vad peste 1-2 ani smile

[ Modificat: 16 Martie 2008 04:03 PM de virus_luci ]
 Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Parerea mea este ca ar trebui sa-i bombardam si noi pe cei de la apple cu e mail-uri, sa ii rugam sa trimita telefonul si in Romania..eu n-as crede ca nu i-am pune pe ganduri. Totule este pana la cerererea publicului,,acolo dumnealor incep sa devina sensibili. Incercati sa le scrieti, daca stapaniti engleza bine si va spun eu ca cineva, acolo, va rumega interventiile noastre. Ce va costa??

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Adrian_is - 16 Martie 2008 04:53 PM

Parerea mea este ca ar trebui sa-i bombardam si noi pe cei de la apple cu e mail-uri, sa ii rugam sa trimita telefonul si in Romania..eu n-as crede ca nu i-am pune pe ganduri. Totule este pana la cerererea publicului,,acolo dumnealor incep sa devina sensibili. Incercati sa le scrieti, daca stapaniti engleza bine si va spun eu ca cineva, acolo, va rumega interventiile noastre. Ce va costa??

Nu e vorba de telefon. E vorba de Apple in Romania, de iTunes in Romania. iPhone-ul nu e lansat in tari mult mai dezvoltate decat Romania in UE deci ... nu merita investitia, cel putin asa vad ei.

Se mai pune problema ca nu multi si-ar lua contract cu provider-ul.
In Anglia cel mai ieftin abonament pentru Iphone cu cei de la O2 este de 35 lire (46 euro)
In Franta, cel mai ieftin cu Orange e 49 euro iar in Germania cu cei de la T-mobile, tot 49 euro!

La noi nu se plateste accesarea casutei vocale precum in State; la noi platesti doar daca apelezi sau trimiti TU sms; pe cand in State platesti si la ascultarea mesageriei (tarif de apelare locala in retea), platesti la primirea unui Sms (tariful tirmiterii unui sms ), si ti se consuma minute / platesti pentru apeluri primite!!!

Nu suntem o piata de desfacere profitabila. Cum zicea cineva mai “sus”, ... “nu vine Apple in Romania pentru utilizatorii de Mac si vine pentru un telefon!!!”

[ Modificat: 16 Martie 2008 05:14 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Eu eram unul din răspîndaci. red face  Tot nu pot să spun de unde știam. Dar în mod cert nu la asta mă refeream. Nu asta aveam în gînd. Chiar credeam că la noi va fi altfel. Nu că în alte părți ar fi muuuult mai diferit. Uite, un exemplu clar. Portugalia are apple.pt, are itunes store.pt, dar iPhone ciuciu. De ce? Pentru că sînt trei operatori și jumătate, din care unul, Vodafone, iese din discuție. Jumătate are doar cartele prepayd. Iar ceilalți doi se ceartă ca chiorii pe exclusivitate, dar se pare că nu se ridică la nivelul cerut de Apple. Punct. Așa că.....

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

se poate duce si Basescu sa-l roage pe Steve Jobs sa aduca iPhone si tot nu rezolva nimic smile pana nu apare iTunesRO totul este NEOFICIAL, ILEGAL
toma hai sa spunem ca la noi Orange are exclusivitate, dar ce te faci cu EDGE-ul ala care merge vai de capul lui ??? unde este afacerea sa-ti iei un iphone la 2000 RON de la orange cu abonament (probabil peste 40 eur)???
sunt oameni care isi permit un astfel de abonament (nu foarte multi dar sunt), nu putem compara Portugalia, Spania, Franta, Anglia,Germania cu Romanica noastra !!!
noi avem salariul mediu pe economie de 6-7 ori mai mic.
Pai imi spui mie ca un Englez se uita la 35 lire pe abonament cand el are 2000 lire pe luna?Nu mai vorbesc despre ce oferte au aia(, NU ca la noi (30 eur=200 minute si inca ceva sa-ti ia ochii, nici nu mai stiu cat e abonamentu:) )!
romanu cand se duce la Vodafone sau Orange sa-si faca abonament intreaba intai care e cel mai mic abonament :D !

facem o sesizare la OPC ?

[ Modificat: 16 Martie 2008 05:22 PM de virus_luci ]
 Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.08

iTunes in Romania? Putin probabil… Cine da 27 000 de mii pe o singura melodie cand toata lumea ‘trage’ din ‘retea’? Si in plus majoritatea au playere din astea chinezesti care nici nu citesc AAC.
Daca iPhone=iTunes Store atunci bye bye iPhone pentru…. 50 de ani.

Semnătură 

Stefan Neagu
————————————————
‘Mac users swear by their Mac,
PC users swear at their PC.’

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
neasteflorin - 16 Martie 2008 07:04 PM

iTunes in Romania? Putin probabil… Cine da 27 000 de mii pe o singura melodie cand toata lumea ‘trage’ din ‘retea’?.

Pot spune chiar 3.7 - 3.8 Ron pentru o melodie, pentru ca daca ar fi sa fie, preturile vor fi in euro. Deci nu 0.99 usd ci 0.99 euro!

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
virus_luci - 16 Martie 2008 05:20 PM

facem o sesizare la OPC ?

nu am cunostinte/prieteni/neamuri care sa aiba leatura cu un astfel de dealer. am totusi un prieten, ceva sef, pe la un dealer care NU se ocupa cu astfel de magarii. se pare ca e destul de simplu cu vandutul iphone-ului. ei nu-l vand (in actele lor, contabilitate etc) ca si telefon ci ca simplu device multimedia. poate niste plangeri la ANRC ar avea ceva mai mult succes decat la OPC. un astfel de produs, trebuie a indeplineasca 3 conditii: manual in lb romana, garantie, declaratie de conformitate (o chestie facuta prin notar…n-am inteles prea bine). manual nu are, garantia poate fi asigurata atat de producator cat si de vanzator, declaratia nici ea nu exista. exista multe alte marci/tipuri de tf care nu se vand oficial pe piata romaneasca dar ele exista bine-merci. doar ca nu sunt atat de cunoscute ca si iphone, nu s-a creat nici un hype vis-a-vis de ele. e mult mai simplu de asigurat garantia la ele. amicul meu a intrat acum cateva zile intr-un magazin, un dealer oringi de 2 lei din braila, ce vindea un iphone iar vanzatoarea cea blonda nu avea habar de nimic. stia una si buna: a nu se face update ca se pierde garantia!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Acum o ora in Carrefour Feeria Bucuresti.

[ Modificat: 16 Martie 2008 09:39 PM de mr.fred ]

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mr.fred - 16 Martie 2008 09:36 PM

Acum o ora in Carrefour Feeria Bucuresti.

Ar trebui sa punem mai multi bani si sa cumparam unul. Si apoi sa mergem la OPC, ANRC si sa ne plangem. Eventual dati in judecata… ar iesi un scandal frumusel, si poate si ceva bani. Pentru ca nu este ilegal sa il deblochezi si sa il folosesti in scopuri personale. Dar daca le si comercializezi (chiar si pe okazii.ro) intri sub incidenta legii copyright-ului (si aici vorbesc de legea copyright-ului legata de firmware).

Ca sa nu mai zic de manuale si meniu in limba romana, service-ul ce ti se acorda… un service neautorizat Apple, ti se interzice update-ul la telefon… ceea ce iarasi nu e ok.

[ Modificat: 16 Martie 2008 09:56 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

_______

2 din 11
2