eu mă duc oricum luni la OPC. ai voie să reclami pe oricine pt orice. avînd în vedere că sunt rechini, OPC îi aşteaptă ca pe pîinea caldă. ar tb ca iris să facă o scrisoare către OPC, în care să reclame aceste vînzări înainte de lansare oficială. altfel ar trebui să o facem noi
Ionesco ar fi mulțumit. De remarcat specificația “Mac OSX 10.4.8” de pe fluturaș, sigur va atrage milioanele de useri români care au auzit din născare de OSX 10.4.8
Nu vad care e problema pana la urama. De unde grija asta a noastra legata de legalitatea vanzarii de iPhone in .ro. Pe principiul “justitiar de weekend” mai sunt de rezolvat cateva probleme dupa asta cu iPhone-ul. Luati de notati:
- de reclamat la CEDO abuzurile politiei romane
- de reclamat la asociatia de locatari a vecinilor care isi fac amenajari interioare sambata la ora 4
- de reclamat la primarie pe proprietarul daciei care ocupa 3 locuri de parcare
- si nu in ultimul rand de reclamat la Haga retrocedare parcului Bordei
Hai că parcul Bordei e rezoolvat. Taie-l de pe listă. În ce privește ilegalitatea, apoi măi fraților, dacă reușiți să-i înfundați pe țăranii ăia de la Orange, sînt dispus să particip și eu financiar la cumpărarea unui iPhone.
Nu vad care e problema pana la urama. De unde grija asta a noastra legata de legalitatea vanzarii de iPhone in .ro. Pe principiul “justitiar de weekend” mai sunt de rezolvat cateva probleme dupa asta cu iPhone-ul. Luati de notati:
- de reclamat la CEDO abuzurile politiei romane
- de reclamat la asociatia de locatari a vecinilor care isi fac amenajari interioare sambata la ora 4
- de reclamat la primarie pe proprietarul daciei care ocupa 3 locuri de parcare
- si nu in ultimul rand de reclamat la Haga retrocedare parcului Bordei
Stii care e chestia? că aşa am vrut să zic şi eu… ce tot se pune accent pe iPhone şi pe produsele Apple.
“Vai… noul iPhone, vai noul MacBook Pro”... Asta e descoperire şi inovaţie? Păi eu vreau să merg la prostituate şi să fiu sigur că nu mor peste ceva timp de pe urma asta, să se descopere “leac” pentru HIV, nu să se investească în iPhone.
Am vrut să zic de tornadele din Altlanta dar…
nu am zis-o, ca doar suntem pe un forum unde discutăm preocupările “comunităţii”!
Dar tu esti mai dezinvolt na!, ce să zic, cu CEDO şi cu moşnegii tăi de la asociaţie!
mr.fred, problema nu e legată numai de iPhone, e mult mai gravă și de interes mai general.
Atîta vreme cât Carrefour îsi permite piraterie pe față în România la un produs Apple, nu vei vedea Apple venind oficial în România în veci de veci.
Ca urmare nu vei avea nici iTMS, nici iPhone oficial, nici Apple Store, nici lanț de distribuție oficial etc. Și vei rămâne pe lista neagră a lui Apple ca o țară de băieți în care nu merită să pună piciorul în secolul ăsta.
Ca să nu mai vorbesc de opinii ca cea de mai sus.
pana la urma, daca se vand la greu pe piata gri, poate se va vedea ceva potential si vom primi ceva mai multa atentie din partea apple. dar zicand asta, imi aduc aminte de spania, italia si alte tari cu muuulta atentie din partea apple si tot nu au iphone….
+ ca poate multi dintre noi vor face un ban gramada de pe urma cocalarilor care-si vor cumpara iphone si-l vor busi in asa fel incat sa nu beneficieze de pe urma asa zisului service oferit de vanzator. ceea ce e f bine. pe mine ma intereseaza sa aflu exact care-s portitele prin care se fofileaza si reusesc sa le vanda. doar atat.
pana la urma, daca se vand la greu pe piata gri, poate se va vedea ceva potential si vom primi ceva mai multa atentie din partea apple. dar zicand asta, imi aduc aminte de spania, italia si alte tari cu muuulta atentie din partea apple si tot nu au iphone….
+ ca poate multi dintre noi vor face un ban gramada de pe urma cocalarilor care-si vor cumpara iphone si-l vor busi in asa fel incat sa nu beneficieze de pe urma asa zisului service oferit de vanzator. ceea ce e f bine. pe mine ma intereseaza sa aflu exact care-s portitele prin care se fofileaza si reusesc sa le vanda. doar atat.
Perfect de acord cu tine. Iar în ceea ce privește atenția Apple, nu cred că se pot băga peste operatorii locali. Oricum mie mi se pare o gravă eroare de marketing din partea acestora. Uite aici, în Portocalia de ex, structura e gata. Există ITMS .pt. Eu m-aș fi dat peste cap să fiu unul dintre vînzătorii iPhone. Și de la început. Nu cînd piața e deja saturată de ifoane decodate. Asta e. Cașcavalul e gustos, dar scump și puțin. Și se ceartăăăăă.