2 din 2
2
help cu imprimanta pls…
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
huk - 22 Februarie 2006 10:08 PM

P.S. Simptomul ala cu 3 randuri ai apoi pagini goale il are, intermitent, si HP-ul 4M plus (extra antic si de demult) de la cealalta munca. Imprimanta merge bine 95% din cazuri dar la PDF-uri uneori face asa.

Fa-i si un test cu un text obisnuit inainte sa te dai batut, daca pana acum ai incercat numai cu pdf-uri.

Aia se intampla daca e setat PostScript level 3 la printare. Pune-l pe level 2 si merge(cel putin mie nu mi-a mai facut figuri pe 5000n si 5500n.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.02.06

nu am incercat cu pdf ci cu excel si text

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 

Sal all, vroiam sa multumesc, celor care ati incercat sa ma ajutati si sa va spun ca am reusit sa o rezolv cu driver-ul generic de la clasa de imprimante, adik la aia laser cu diver-ul laser 2000 iar la aia deskjet color cu driver-ul deskjet II.Dak cineva mai are probleme asemanatoare sa-mi lase un mesaj si ii spun exact cum se cheama driver-ul. Merci inca odata celor care au incercat sa ma ajute, iar pentru ceilalti am si eu o intrebare: Oare cat de greu este sa-ti dai seama ca forum-ul a fost inventat pentru ajutor nu pentru critica ???

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 

P.S. Nu toti s-au nascut invatati, ca voi !!!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Nu te supara si tu acum uniq… Oamenii pe aici ajuta cat pot, doar ca trebuie sa avem(am) informatiile necesare inainte de a ne(imi) da cu parerea. Eu zic sa revii daca mai ai nevoie de ajutor si, eventual, sa explici mai bine care e problema si cum te putem ajuta.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

intrebare de windoze, dau share al imprimanta de pe mac si vreau sa printez de pe win. amincercat odata dar fara succes, cred ca n-am stiut cum sa ajung de pe pc pe mac cand am dat add. pe pc trebuie sa mai instalez si driverele daca le am deja pe mac?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 
.ral:cr - 02 Martie 2006 04:19 PM

intrebare de windoze, dau share al imprimanta de pe mac si vreau sa printez de pe win. amincercat odata dar fara succes, cred ca n-am stiut cum sa ajung de pe pc pe mac cand am dat add. pe pc trebuie sa mai instalez si driverele daca le am deja pe mac?

Man, ideea cu win-ul e ca tre sa instalezi pe win driver-ul de win al imprimanteib dar mare grija sa nu cumva sa o instalezi ca fiind locala ci de retea

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

ai instalat pcmaclan? daca nu prima instaleaza. ca sarmanul de win nu vede mac-ul. invers merge :D.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

intru usor cu \\10.126…...\cristi dar intradevar nu exista in retea.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
uniq - 22 Februarie 2006 06:16 PM

hp deskjet 1280 si hp laserjet 1020, la care am luat driverele de pe net de la hp

daca descarci de pe internet ultimul driver hp laserjet, vei avea neplacuta surpriza sa constati sa pt seria 1xxx, deci si a ta, nu are driverele. Nici Gutenprint nu le are.
Ca atare, iei frumos DVD-ul de instalare Tiger, te duci la Additional Install (sau cum s-o numi) si pui driverele pt imprimantele HP. Dupa ce termini acest prim pas, iar HP-urile sunt frumos conectate la acel PC, ar trebui sa mearga fara probleme, daca faci setarile OK, iar imprimantele sunt share-uite corect in Windows.
Testat cu HP 1010, avem si noi una la facultate. Merge extrem de frumos, is multumit de ea.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)

desigur, driverul adecvat trebuie instalat si pe Win si pe Mac

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

2 din 2
2

‹‹ iMac Intel Core Duo      Router DSL ››