2 din 2
2
Retea pc-macbook pas cu pas
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.11.07
iaru - 18 Martie 2008 07:04 AM

Cred ca are fereastra deschisa in simple mode, de aia NU VEDE. Fa click pe butonelul din dreapta sus, din orice fereastra a Finderului! Apoi, in stinga, ai sa vezi - minune - toata reteaua!
Share Points NU MAI E NECESAR pe Leopard!
Sau da comanda Command+K.

..nuu ...nu e deschisa in simple mode smile...am reusit sa gasesc networkul insa cand dau la servers vad doar mac-ul smile.Mentionez ca primesc reply daca dau ping de pe pc. De pe mac nu stiu cum sa dau ping.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Alexz - 18 Martie 2008 09:48 PM
iaru - 18 Martie 2008 07:04 AM

Cred ca are fereastra deschisa in simple mode, de aia NU VEDE. Fa click pe butonelul din dreapta sus, din orice fereastra a Finderului! Apoi, in stinga, ai sa vezi - minune - toata reteaua!
Share Points NU MAI E NECESAR pe Leopard!
Sau da comanda Command+K.

..nuu ...nu e deschisa in simple mode smile...am reusit sa gasesc networkul insa cand dau la servers vad doar mac-ul smile.Mentionez ca primesc reply daca dau ping de pe pc. De pe mac nu stiu cum sa dau ping.

Network Utility

Uită-te ce ai în Applications, inclusiv în subdirectorul Utilities, că de-aia-s utile, că-s utilitare.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

sau Terminal.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.11.07

am reusit…multumesc mult pentru ajutor tuturor!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.06.13

salut. retea intre windows 7 (desktop) si macbook pro 2009 (OS X Mountain Lion) se poate?! multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

da, se poate

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.06.13

am mai facut exact cum scrie acolo dar din pacate…nu am reusit. mersi frumos.

2 din 2
2