Am si eu o problema,am un router acasa si mai joc starcraft in retea,2-3 persoane.
Conexiune Local Area Network (UDP).
Pana de curand toate bune si frumoase,eu am un macbook si celelalte 2 pers laptop-uri cu windows,eu am jocul instalat in osx leopard.
Daca eu fac jocul,create game ei ma vad dar nu pot accesa jocul,nu intra.
Daca fac ei jocul il vad de pe mac dar la fel nu il pot accesa,ramane 5 sec blocat dupa care dispare.
Din ce cauza,trebuie facuta vreo setare in osx?
Mentionez ca au fost zile cand mi-a mers…nu inteleg care e cauza.
de asemenea pe windows vista am aceasi problema ca pe mac,cand ma conectez cu alte pc-uri in retea prin router fara internet,face unu jocul,ceilalti il vad,totul ok,cand da click sa il acceseze sta 5 sec blocat dupa care dispare,pe vista se intampla exact acelasi lucru ca pe mac.
pai si routerul care il folosesc e ca un switch,portul WAN nu il folosesc,decat 1,2,3,4 pt a lega celelalte pc-uri,nu am facut retea…nimic.
si portul 6112 am vazut ca e pt jocuri blizzard,de trebuie sa umblu la setari?
stiu ca la airport utility era o varianta dar nu stiu daca are legatura pt ca eu leg routerul pt jocuri prin ethernet.
starcraft 2, iese de vreo 5 ani, asa ca ... stay cool !
ei vor sa sparga piata cu starcraft2, pentru ca milioane de oameni il asteapta, o sa fie un BOOOM mare. acest BOOM poate fi si pozitiv si negativ, chiar daca ne gandim toti ca o sa fie super tare !
bobocbbb verifica si tu sa aveti aceeasi versiune de Starcraft/Broodwar !
bine, tu n-ai citit stirile in ultima vreme? acuma e oficial, sunt deja filme cu gameplay de starcraft 2. de 5 ani sunt barfe ca vine, dar nimeni nu a zis nimic oficial. in 2007 s-a anuntat dar blizzard a zis ca nu se grabeste, dar ca la sfarsit de an vom avea starcraft 2. rabdare !
bine, tu n-ai citit stirile in ultima vreme? acuma e oficial, sunt deja filme cu gameplay de starcraft 2. de 5 ani sunt barfe ca vine, dar nimeni nu a zis nimic oficial. in 2007 s-a anuntat dar blizzard a zis ca nu se grabeste, dar ca la sfarsit de an vom avea starcraft 2. rabdare !
anul asta, la sfarsit… octombrie, cam asa. de-abia astept!
aoleks - 27 Aprilie 2008 09:11 PM
When is the game coming out?
At this point, it’s too early to provide an initial estimate on the release date. As with all Blizzard games, we will take as much time as needed to ensure the game is as fun, balanced, and polished as possible.