port udp in leopard
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Am si eu o intrebare,am leopard pe un macbook si am nevoie sa deschid portul 6112 pe UDP pt a juca Starcraft in retea.
Eu am internet prin wireless cu un airport with air tunes iar starcraft in retea il joc cu un router ethernet.
Stiu ca o varianta era cu airport utility/manual setup/advanced/port mapping dar nu sunt sigur pentru ca airport-ul nu mai are treaba cu celalar router care il folosesc pt a jucam starcraft in retea.
Acel router nici nu il contectez la internet.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

adica:
ai internet wireless
starcraft il joci prin router
routerul nu e conectat la internet
dar tu vrei sa deschizi portul 6112…

ce mi-a scapat?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nici eu nu am inteles ce fel de retea are dar daca vrei sa modifici ceva, cauta in routerul prin care iesi, ceva asemanator cu ce vezi in poza atasata

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!